Saman_88 8062 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 شما که خودتون میخواستید با خودتون برید بیرون چرا در انجمن مطرح کردید؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: خب مطرحش كرديم كه اگه بازم كسي ميتونه بياد بياد ! من ميخواستم كنسلش كنم كه گفتي محمد مهدي اومده ! منم بهش زنگ زدم هماهنگ شد ! چون اگه محمد الان رفت ديگه معلوم ني كي گيرش بندازيم ! 4
Fahim 9563 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 خب مطرحش كرديم كه اگه بازم كسي ميتونه بياد بياد !من ميخواستم كنسلش كنم كه گفتي محمد مهدي اومده ! منم بهش زنگ زدم هماهنگ شد ! چون اگه محمد الان رفت ديگه معلوم ني كي گيرش بندازيم ! حسابی ازش شیرینی بگیر بهتون خوش بگذره 4
Saman_88 8062 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 حسابی ازش شیرینی بگیر بهتون خوش بگذره آخ جون چه شود!!! :gnugghender:پيمان و محمد با هم ديگه شيريني بدن !:gnugghender: 4
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 آخ جون چه شود!!! :gnugghender:پيمان و محمد با هم ديگه شيريني بدن !:gnugghender: بین یه جمع اصفهانی اینطوری میگی یهو میبینی پامیشیم هر جور شده خودمونو میرسونیما!! 5
Fahim 9563 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 آخ جون چه شود!!! :gnugghender:پيمان و محمد با هم ديگه شيريني بدن !:gnugghender: یعنی خیلی بدید که بلند میشید تنهایی میرید بیرون آخه روز قحط بود ؟؟؟؟؟ 4
Saman_88 8062 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 بین یه جمع اصفهانی اینطوری میگی یهو میبینی پامیشیم هر جور شده خودمونو میرسونیما!! تشريف بياريد ! ما كه بخيل نيستيم یعنی خیلی بدید که بلند میشید تنهایی میرید بیرون آخه روز قحط بود ؟؟؟؟؟ حالا غصه نخور هر وقت منو آريو از مرخصي اومديم يه ميتينگ ديگه ميذاريم ! 4
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 تشريف بياريد ! ما كه بخيل نيستيم حالا غصه نخور هر وقت منو آريو از مرخصي اومديم يه ميتينگ ديگه ميذاريم ! اصلنشم خودمون بدون شوما میریم میتینگ 5
mim-shimi 25686 سازنده ارسال شده در 15 شهریور، 2013 آره بابا شنبه خوبه؟ من دارم میام اصفهان دخترونه کیفش بیشتره 4
Saman_88 8062 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 اصلنشم خودمون بدون شوما میریم میتینگ آره باباشنبه خوبه؟ من دارم میام اصفهان دخترونه کیفش بیشتره يني شما فقط منتظر بودين ما بريم سر كار ! ميتينگ بذاريد ! عجبا ! 3
ژارسین 4579 ارسال شده در 5 مهر، 2013 شما خجالت نمیکشین ؟نه میخوام بدونم شما خجالت نمیکشین ؟ یه اوچولو 4
Fahim 9563 ارسال شده در 2 آبان، 2013 سلاملیکم همه دوستای اصفهونی قراره تا یه ده روز دیگه این سامان بیادش محمد (آریو) هم فعلا اصفهانه اگر موافقین یه میتینگ بزاریم بعد از عید فطر روز و ساعت کسی پیشنهادی داره ؟ پیمان جان طبق اخبار موثق شما اون روز شیرینی ندادی (منظورم روز میتینگ پسرونه است ) این دفعه اگر تشریف اوردید با جیب پر پول بیایید :gnugghender: 3
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 2 آبان، 2013 چرا این شکلی شدی دخترم ؟؟؟؟؟ شما نمیخواین یه میتینگ بذارین...نه؟ خیلی وقته از بچه های اصفهان خبری ندارم... کاش یه روز میشد دور هم جمع بشیم 2
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 2 آبان، 2013 سلاملیکم همه دوستای اصفهونی قراره تا یه ده روز دیگه این سامان بیادش محمد (آریو) هم فعلا اصفهانه اگر موافقین یه میتینگ بزاریم بعد از عید فطر روز و ساعت کسی پیشنهادی داره ؟ پیمان جان طبق اخبار موثق شما اون روز شیرینی ندادی (منظورم روز میتینگ پسرونه است ) این دفعه اگر تشریف اوردید با جیب پر پول بیایید :gnugghender: بله من اصلااون میتینگ رو نشد برم من شیرینی میدم اما اگه همه باشند....اعم از دختر و پسر این نباشه دخترها هماهنگ کنند بعد بکشن کنار و نیان 2
Fahim 9563 ارسال شده در 2 آبان، 2013 بله من اصلااون میتینگ رو نشد برم من شیرینی میدم اما اگه همه باشند....اعم از دختر و پسر این نباشه دخترها هماهنگ کنند بعد بکشن کنار و نیان سعی میکنم بزارم که همه باشند ولی قول نمیدم بعدشم قبلا ها این قدر خشن نبودی هاااااا 2
ارسالهای توصیه شده