Mr.101 27037 ارسال شده در 15 آبان، 2013 اینم از میتینگ قومپوزم در نکردم آخرشم رفتم مرسی از همه بچه هایی که اومدن 6
Fahim 9563 ارسال شده در 16 آبان، 2013 جای تک تک دوستان خالی واقعاااااااااا فقط پیمان ، تو همیشه این قدر خسیس بودی یا از اثرات متاهل شدنه؟؟ فائزه جان چرا نیومدی؟؟؟؟؟ 7
Fahim 9563 ارسال شده در 16 آبان، 2013 اینم از میتینگ قومپوزم در نکردم آخرشم رفتم مرسی از همه بچه هایی که اومدن آفرررین فقط زیادی سایلنت بودی غریبی میکردی پسرم؟؟؟ 7
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 16 آبان، 2013 سلام بر همه آقا من دلم میخواد اونجا میبودم من اینجا غریبم تو کرج 6
Fahim 9563 ارسال شده در 16 آبان، 2013 سلام بر همهآقا من دلم میخواد اونجا میبودم من اینجا غریبم تو کرج ای جاااااااااااااااااااااااااااانم انشا ا... میایی اصفهان می بینیمت شما داخل کرج غریبی؟ بچه های زیادی اونجا هستن که تازه شما یه پارتی بزرگ اونجا دارید ادی 6
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 16 آبان، 2013 ای جاااااااااااااااااااااااااااانم انشا ا... میایی اصفهان می بینیمت شما داخل کرج غریبی؟ بچه های زیادی اونجا هستن که تازه شما یه پارتی بزرگ اونجا دارید ادی آخه وطنم اونجاست 6
Mr.101 27037 ارسال شده در 16 آبان، 2013 آفرررین فقط زیادی سایلنت بودی غریبی میکردی پسرم؟؟؟ اره ولی آخراش دیگه غریبی نمیکردم که دیگه وقت تموم شد 4
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 17 آبان، 2013 جای تک تک دوستان خالی واقعاااااااااافقط پیمان ، تو همیشه این قدر خسیس بودی یا از اثرات متاهل شدنه؟؟ فائزه جان چرا نیومدی؟؟؟؟؟ :vahidrk:نفری 10000 ریال مهمونتون کردم میگی خسیسم 3
Saman_88 8062 ارسال شده در 17 آبان، 2013 جای تک تک دوستان خالی واقعاااااااااافقط پیمان ، تو همیشه این قدر خسیس بودی یا از اثرات متاهل شدنه؟؟ فائزه جان چرا نیومدی؟؟؟؟؟ فهیم خودتو ناراحت نکن اینا اثرات متاهل شدنه ! برا همینه که من تاکید شدیدی رو مجرد بودن دارم 3
Fahim 9563 ارسال شده در 17 آبان، 2013 فهیم خودتو ناراحت نکن اینا اثرات متاهل شدنه ! برا همینه که من تاکید شدیدی رو محرد بودن دارم تاکید شدیدی بر مجرد بودن داری یا محرد بودن؟ خدا از دل شماها خبر داره 3
Fahim 9563 ارسال شده در 17 آبان، 2013 اره ولی آخراش دیگه غریبی نمیکردم که دیگه وقت تموم شد اشکال نداره انشا ا... دفعه بعد که هم من شیرینی بدم (دوره آخر الزمان شده خودم علنا دارم اعلام می کنم شیرینی میخوام بدم اونم یه اصفهانی ) هم سامان تا اون موقع یه دلیل واسه شیرینی دادن شما هم پیدا می کنم بماند که اینقد سایلنتی که شک دارم بتونم یه آتو ازت پیدا کنم :vahidrk:نفری 10000 ریال مهمونتون کردم میگی خسیسم ای واااااااااای دیدم موقع پرداخت پول چه عرقی کرده بودی و صورتت سرخ شده بود خسیس خانمت را میبری بیرون همین قدر خرجش می کنی یا می گی عزیزم بزار برای آیندمون پول پس انداز کنیم سواله دیگه پیش میا 6
Mr.101 27037 ارسال شده در 17 آبان، 2013 اشکال نداره انشا ا... دفعه بعد که هم من شیرینی بدم (دوره آخر الزمان شده خودم علنا دارم اعلام می کنم شیرینی میخوام بدم اونم یه اصفهانی ) هم سامان تا اون موقع یه دلیل واسه شیرینی دادن شما هم پیدا می کنم بماند که اینقد سایلنتی که شک دارم بتونم یه آتو ازت پیدا کنم ای واااااااااای دیدم موقع پرداخت پول چه عرقی کرده بودی و صورتت سرخ شده بود خسیس خانمت را میبری بیرون همین قدر خرجش می کنی یا می گی عزیزم بزار برای آیندمون پول پس انداز کنیم سواله دیگه پیش میا اره شیرینی دادن بقیه رو دوس دارم فقط یه جور باشه که برا خوردنش جون نکنیم نخیر من رو ویبره هم باشم اتو نمیدم 6
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 18 آبان، 2013 ای واااااااااای دیدم موقع پرداخت پول چه عرقی کرده بودی و صورتت سرخ شده بود خسیس خانمت را میبری بیرون همین قدر خرجش می کنی یا می گی عزیزم بزار برای آیندمون پول پس انداز کنیم سواله دیگه پیش میا ای بابا.....بی خیال 4
Fahim 9563 ارسال شده در 18 آبان، 2013 ای بابا.....بی خیال شوخی کردم بوخودااااا دیگه شما باید بدونی دارم شوخی می کنم ببخشید لطفا 4
mim-shimi 25686 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2013 جای شما بسیار خالیتشریف نیاوردید که من که اصفهان زندگی نمیکنم 4
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 18 آبان، 2013 شوخی کردم بوخودااااادیگه شما باید بدونی دارم شوخی می کنم ببخشید لطفا جای همه دوستانی که نبودند خالی بود خیلی دوست داشتم بیشتربودیم اما نشد ایشالا روزهای آتی 4
Mr.101 27037 ارسال شده در 18 آبان، 2013 جای همه دوستانی که نبودند خالی بود خیلی دوست داشتم بیشتربودیم اما نشد ایشالا روزهای آتی اره این پیمان خیلی دوس داشت بیشتر شیرینی بده بیچاره ناراحت شد اشکال نداره دفعه بعد جبران کن پیمان جان 5
ارسالهای توصیه شده