Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ اینم از میتینگ قومپوزم در نکردم آخرشم رفتم مرسی از همه بچه هایی که اومدن 6 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ جای تک تک دوستان خالی واقعاااااااااا فقط پیمان ، تو همیشه این قدر خسیس بودی یا از اثرات متاهل شدنه؟؟ فائزه جان چرا نیومدی؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اینم از میتینگ قومپوزم در نکردم آخرشم رفتم مرسی از همه بچه هایی که اومدن آفرررین فقط زیادی سایلنت بودی غریبی میکردی پسرم؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بر همه آقا من دلم میخواد اونجا میبودم من اینجا غریبم تو کرج 6 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بر همهآقا من دلم میخواد اونجا میبودم من اینجا غریبم تو کرج ای جاااااااااااااااااااااااااااانم انشا ا... میایی اصفهان می بینیمت شما داخل کرج غریبی؟ بچه های زیادی اونجا هستن که تازه شما یه پارتی بزرگ اونجا دارید ادی 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ ای جاااااااااااااااااااااااااااانم انشا ا... میایی اصفهان می بینیمت شما داخل کرج غریبی؟ بچه های زیادی اونجا هستن که تازه شما یه پارتی بزرگ اونجا دارید ادی آخه وطنم اونجاست 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ آفرررین فقط زیادی سایلنت بودی غریبی میکردی پسرم؟؟؟ اره ولی آخراش دیگه غریبی نمیکردم که دیگه وقت تموم شد 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ جای تک تک دوستان خالی واقعاااااااااافقط پیمان ، تو همیشه این قدر خسیس بودی یا از اثرات متاهل شدنه؟؟ فائزه جان چرا نیومدی؟؟؟؟؟ :vahidrk:نفری 10000 ریال مهمونتون کردم میگی خسیسم 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ جای تک تک دوستان خالی واقعاااااااااافقط پیمان ، تو همیشه این قدر خسیس بودی یا از اثرات متاهل شدنه؟؟ فائزه جان چرا نیومدی؟؟؟؟؟ فهیم خودتو ناراحت نکن اینا اثرات متاهل شدنه ! برا همینه که من تاکید شدیدی رو مجرد بودن دارم 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ فهیم خودتو ناراحت نکن اینا اثرات متاهل شدنه ! برا همینه که من تاکید شدیدی رو محرد بودن دارم تاکید شدیدی بر مجرد بودن داری یا محرد بودن؟ خدا از دل شماها خبر داره 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ اره ولی آخراش دیگه غریبی نمیکردم که دیگه وقت تموم شد اشکال نداره انشا ا... دفعه بعد که هم من شیرینی بدم (دوره آخر الزمان شده خودم علنا دارم اعلام می کنم شیرینی میخوام بدم اونم یه اصفهانی ) هم سامان تا اون موقع یه دلیل واسه شیرینی دادن شما هم پیدا می کنم بماند که اینقد سایلنتی که شک دارم بتونم یه آتو ازت پیدا کنم :vahidrk:نفری 10000 ریال مهمونتون کردم میگی خسیسم ای واااااااااای دیدم موقع پرداخت پول چه عرقی کرده بودی و صورتت سرخ شده بود خسیس خانمت را میبری بیرون همین قدر خرجش می کنی یا می گی عزیزم بزار برای آیندمون پول پس انداز کنیم سواله دیگه پیش میا 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ اشکال نداره انشا ا... دفعه بعد که هم من شیرینی بدم (دوره آخر الزمان شده خودم علنا دارم اعلام می کنم شیرینی میخوام بدم اونم یه اصفهانی ) هم سامان تا اون موقع یه دلیل واسه شیرینی دادن شما هم پیدا می کنم بماند که اینقد سایلنتی که شک دارم بتونم یه آتو ازت پیدا کنم ای واااااااااای دیدم موقع پرداخت پول چه عرقی کرده بودی و صورتت سرخ شده بود خسیس خانمت را میبری بیرون همین قدر خرجش می کنی یا می گی عزیزم بزار برای آیندمون پول پس انداز کنیم سواله دیگه پیش میا اره شیرینی دادن بقیه رو دوس دارم فقط یه جور باشه که برا خوردنش جون نکنیم نخیر من رو ویبره هم باشم اتو نمیدم 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ای واااااااااای دیدم موقع پرداخت پول چه عرقی کرده بودی و صورتت سرخ شده بود خسیس خانمت را میبری بیرون همین قدر خرجش می کنی یا می گی عزیزم بزار برای آیندمون پول پس انداز کنیم سواله دیگه پیش میا ای بابا.....بی خیال 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ای بابا.....بی خیال شوخی کردم بوخودااااا دیگه شما باید بدونی دارم شوخی می کنم ببخشید لطفا 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ به بهخوش گذشت؟ جای شما بسیار خالی تشریف نیاوردید که 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ جای شما بسیار خالیتشریف نیاوردید که من که اصفهان زندگی نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ شوخی کردم بوخودااااادیگه شما باید بدونی دارم شوخی می کنم ببخشید لطفا جای همه دوستانی که نبودند خالی بود خیلی دوست داشتم بیشتربودیم اما نشد ایشالا روزهای آتی 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ جای همه دوستانی که نبودند خالی بود خیلی دوست داشتم بیشتربودیم اما نشد ایشالا روزهای آتی اره این پیمان خیلی دوس داشت بیشتر شیرینی بده بیچاره ناراحت شد اشکال نداره دفعه بعد جبران کن پیمان جان 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده