ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ حيف گوشيم از ارتفاع افتاد پايين و به ملكوت اعلا پيوست وگرنه عكس كارت ماشينو ميذاشتم اينجا تا چشاتون از حدقه در بياد مگه تو گوشی داری؟گوشی موبایل ؟ سامان جان قربون بند کیفتم تا پول داری....:hapydancsmil: احتمالا آبادان هم سفری داشتی 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ شما مگه نمیخواستید بیاید ؟ میخاستم بیام و خوشحال میشدم که ببینمتون ولی متاسفانه یا خوشبختانه یه مسئله اییه پیش اومده که نمیشه 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ دوستانی که میرن شرح میتینگ رو هم توی همین تاپیک بزارید ... عکس هم بندازید بزارید اینجا تا بیشتر حسودیمون بشه 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ ما که متینگ نمیزاریم ولی حسودیمم نشد بهتون خوش بگذره اگر امین اومد از طرف من بزنید نصفش کنید چنين قصدي دارم چون واقعا از وسط به دونيم شدن را ميخواد پسره خيره سر 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ چنين قصدي دارمچون واقعا از وسط به دونيم شدن را ميخواد پسره خيره سر فهیم مطمئنی اشتباه نمیکنی ؟ این امین با امین ادر خودمون فرق میکنه ها 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ فهیم مطمئنی اشتباه نمیکنی ؟ این امین با امین ادر خودمون فرق میکنه ها جدي؟ پس از وسط به دو نيم نميكنم بچه مردم را چه كاريه آخه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ جدي؟پس از وسط به دو نيم نميكنم بچه مردم را چه كاريه آخه؟؟؟ البته بهش گفتم بیاد گفت خبرشو میدم ! ایشون مدیر تشریف دارن بزنی نصفش کنی کلا از صحنه ی روزگار محوت میکنه 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ البته بهش گفتم بیاد گفت خبرشو میدم ! ایشون مدیر تشریف دارن بزنی نصفش کنی کلا از صحنه ی روزگار محوت میکنه کدوم امین رو میگی؟ امین دهقان؟ 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ کدوم امین رو میگی؟ امین دهقان؟ با اجازه تون بعله 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ با اجازه تون بعله اجازه میدم راحت باش حالا برنامه نهایی مشخص شد اخر یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اجازه میدم راحت باش حالا برنامه نهایی مشخص شد اخر یا نه؟ آره مشخص شد ولی قرار شد شما رو لحظه ی آخر بپیچونیم 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ ﺁﺭﻩ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪ ﻭﻟﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺷﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﻟﺤﻈﻪ ﯼ ﺁﺧﺮ ﺏ~ﯾﭽﻮﻧﯿﻢ ﺍﮔﺮ ﺑﺮ ﻓﺮﺽ ﺻﻔﺮ ﺩﺭﺻﺪ ﺑﺘﻮﻧﯽ ﻣﻨﻮ ﺏ~ﯾﭽﻮﻧﯽ، ﺍﻭﻥ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﮎ ﻃﻠﺒﻤﻮﻧﻪ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯽ ﺏ~ﯾﭽﻮﻧﯽ:w02 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ ﺍﮔﺮ ﺑﺮ ﻓﺮﺽ ﺻﻔﺮ ﺩﺭﺻﺪ ﺑﺘﻮﻧﯽ ﻣﻨﻮ ﺏ~ﯾﭽﻮﻧﯽ، ﺍﻭﻥ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﮎ ﻃﻠﺒﻤﻮﻧﻪ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯽ ﺏ~ﯾﭽﻮﻧﯽ:w02 کودوم شیرینی ؟ اصن صبر کن ببینم ! تو این همه مدال به خودت آویزون کردی نمیخوای شیرینی یکیشونو بدی ؟ 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ Fahim هر کدوم از امین هارو چه دهقان چه ادر اجازه تام بهت میدم بزنی از وسط دو نیم کنی مثه یه شیرررررر پشتتم 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ Fahim هر کدوم از امین هارو چه دهقان چه ادر اجازه تام بهت میدم بزنی از وسط دو نیم کنی مثه یه شیرررررر پشتتم مگه تو ادر رو میشناسی بچه ؟ 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ مگه تو ادر رو میشناسی بچه ؟ بچه خودتی فنچ من همه رو میشناسم 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ بچه خودتی فنچ من همه رو میشناسم بیشین بینیم !! اصن مگه شوما خوددون تاپیک ندارید کو هر روز تو تاپیک ما پلاسید ! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ بیشین بینیم !! اصن مگه شوما خوددون تاپیک ندارید کو هر روز تو تاپیک ما پلاسید ! نشستم اتفاقا اینم رسم مهمون نوازیته ؟ 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ نشستم اتفاقا اینم رسم مهمون نوازیته ؟ مهمون زیاد بمونه خوبیت نداره ! هر چند شما رو از در بندازیم بیرون از پنجره میاید داخل 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ مهمون زیاد بمونه خوبیت نداره ! هر چند شما رو از در بندازیم بیرون از پنجره میاید داخل ای اصفهانی اصیل من به عنوان یه مدیر باید همه جا حضور داشته باشم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده