mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ عاقا من الان حسودیم شد اصفهونیا اینجوری باهم جمع میشن همشهریای ما پروفایلشونم میبندد چه برسه به این کارا آهای همشهریای من یه نگاهی به اینجا بندازین کمی خجالت بکشین حداقل پروفایلتونو باز کنین قصد اسپم نداشتم اصفهونیای عزیز فقط خواستم اگه همشهریای ماهم از اینورا رد شدن اینو ببینن یاد بگیرن 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ عاقا من الان حسودیم شد اصفهونیا اینجوری باهم جمع میشن همشهریای ما پروفایلشونم میبندد چه برسه به این کارا آهای همشهریای من یه نگاهی به اینجا بندازین کمی خجالت بکشین حداقل پروفایلتونو باز کنین قصد اسپم نداشتم اصفهونیای عزیز فقط خواستم اگه همشهریای ماهم از اینورا رد شدن اینو ببینن یاد بگیرن خیلی خوش اومدی ... خیلی خوشحال میشدیم اگه شما هم تشریف میاوردید 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی خوش اومدی ... خیلی خوشحال میشدیم اگه شما هم تشریف میاوردید ممنون ما کجـــــــــــــــــــــا اصفهان کجــــــــــــــــــــــــــــــا .....اوووووووووووووووووووو خیلی دوریم ولی اشکال نداره بجاش میام پاتوقتون 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ خودم سامان سارا قراره خبر بده راحله قرار شد خبر بده پيمان فائزه جان هم گفتن اگه 5 شنبه باشه ميان مهرزاد و ادر و حسن را هم قراره سامان بهشون خبر بده تا روز سه شنبه يا چهارشنبه آمار دقيق را بهتون ميدم محمد هم اصفهان نيست 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ درود بر همه اصفهانیای عزیز خوبی ؟ خوشید ؟ شنیدم میخواید میتینگ بذارید همون نقش جهان خوبه ولی آتیشگاهم بدم نیستا امینم دو تا خطش خاموشه ! ولی هر طور شده بهش میگم سارا هم اوکی داده مونده مهرزاد و حسن و پیمان اریو هم گفت به احتمال زیاد نتونم بیام 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ آتیشگاه هم خوبه اما فکر برگشت هم باید بود بد مسیره نقش جهان از هر طرف حساب کنی به همه نزدیکه سامان به حسام هم بگو خبرش را همینجا بزار مرسی 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ آتیشگاه هم خوبه اما فکر برگشت هم باید بود بد مسیره نقش جهان از هر طرف حساب کنی به همه نزدیکه سامان به حسام هم بگو خبرش را همینجا بزار مرسی من که ماشین دارم بقیه ی فکری به حال خودشون بکنن آتیشگاه به خاطر این میگم خوبه که همه طرفش رستوران و این چیزا هس ! میریم کوه و میایم پایین میریم ناهاری چایی چیزی میزنیم به بدن بچه جون من که گفتم از حسام خبر ندارم ببین اریو ازش خبر داره 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ اره اتشگاه بدمسیره همون نقش جهان بهتره 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ من که ماشین دارم بقیه ی فکری به حال خودشون بکنن آتیشگاه به خاطر این میگم خوبه که همه طرفش رستوران و این چیزا هس ! میریم کوه و میایم پایین میریم ناهاری چایی چیزی میزنیم به بدن بچه جون من که گفتم از حسام خبر ندارم ببین اریو ازش خبر داره ما که باورمون نمیشه سند ماشین را هم بیار 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ خب توی میدون نقش جهان هم رستوان هست اونم از نوع سنتیش !!! من به شرطی میام آتیشگاه که ناهار بریم شب نشین یکی هم پول ناهار منو حساب کنه .... وگرنه نمیام !! گفته باشم 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ سامان میزنم لهت می کنم هاااااااااا بعدشم تو کی ماشین خریدی؟ شیرینی ماشینت را هم باید بدی آتیشگاه بد مسیره بعدشم من ظهر نمی تونم بیام بعد از ظهر باشه بهتره همون میدون بهتره باشه به محمد میگم بهش خبر بده فقط بزار قطعی بشه که دقیقا چه ساعتی و کجا اگه همه موافقن همون نقش جهان ساعتش را هم بگید لطفا 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ ما که باورمون نمیشه سند ماشین را هم بیار سامان میزنم لهت می کنم هاااااااااابعدشم تو کی ماشین خریدی؟ شیرینی ماشینت را هم باید بدی آتیشگاه بد مسیره بعدشم من ظهر نمی تونم بیام بعد از ظهر باشه بهتره همون میدون بهتره باشه به محمد میگم بهش خبر بده فقط بزار قطعی بشه که دقیقا چه ساعتی و کجا اگه همه موافقن همون نقش جهان ساعتش را هم بگید لطفا حيف گوشيم از ارتفاع افتاد پايين و به ملكوت اعلا پيوست وگرنه عكس كارت ماشينو ميذاشتم اينجا تا چشاتون از حدقه در بياد باشه همون ميدون نقش جهان روبروي عمارت عالي قاپو ساعت 4.5 باشه خوبه ؟ نفرات به شرح زير ميباشد : من فهيمه مليحه راحله پيمان فائزه ساراي + نرگس آقا يا خانوم behe ( خب چي كار كنم؟ نبودم با ايشون آشنا نشدم ! يكي بياد منو به ايشون و ايشون رو به من بشناسونه ) امين قراره خبر بده مهرزاد رو فردا بهش ميگم آريو هم معلوم نيست بياد نگار هم به تاريخ پيوست 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ یه میتینگ میخواید برید اااا چقد شلوغش میکنید 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ بچه های جای منم خالی بکنید ... خوش بگذره 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ یه میتینگ میخواید برید اااا چقد شلوغش میکنید حسوديت ميشه اينقده فعاليم و ميتينگ ميزاريم؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ حسوديت ميشه اينقده فعاليم و ميتينگ ميزاريم؟؟؟؟ حسودی چرا ! 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ حسودی چرا ! گفتم شاید حسودیت میشه ما میتینگ میزاریمم شوما نه :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ گفتم شاید حسودیت میشه ما میتینگ میزاریمم شوما نه :icon_gol::icon_gol: ما که متینگ نمیزاریم ولی حسودیمم نشد بهتون خوش بگذره اگر امین اومد از طرف من بزنید نصفش کنید 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ بچه های جای منم خالی بکنید ... خوش بگذره شما مگه نمیخواستید بیاید ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده