Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ شما که خودتون میخواستید با خودتون برید بیرون چرا در انجمن مطرح کردید؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: خب مطرحش كرديم كه اگه بازم كسي ميتونه بياد بياد ! من ميخواستم كنسلش كنم كه گفتي محمد مهدي اومده ! منم بهش زنگ زدم هماهنگ شد ! چون اگه محمد الان رفت ديگه معلوم ني كي گيرش بندازيم ! 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ خب مطرحش كرديم كه اگه بازم كسي ميتونه بياد بياد !من ميخواستم كنسلش كنم كه گفتي محمد مهدي اومده ! منم بهش زنگ زدم هماهنگ شد ! چون اگه محمد الان رفت ديگه معلوم ني كي گيرش بندازيم ! حسابی ازش شیرینی بگیر بهتون خوش بگذره 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ حسابی ازش شیرینی بگیر بهتون خوش بگذره آخ جون چه شود!!! :gnugghender:پيمان و محمد با هم ديگه شيريني بدن !:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ آخ جون چه شود!!! :gnugghender:پيمان و محمد با هم ديگه شيريني بدن !:gnugghender: بین یه جمع اصفهانی اینطوری میگی یهو میبینی پامیشیم هر جور شده خودمونو میرسونیما!! 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ آخ جون چه شود!!! :gnugghender:پيمان و محمد با هم ديگه شيريني بدن !:gnugghender: یعنی خیلی بدید که بلند میشید تنهایی میرید بیرون آخه روز قحط بود ؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ بین یه جمع اصفهانی اینطوری میگی یهو میبینی پامیشیم هر جور شده خودمونو میرسونیما!! تشريف بياريد ! ما كه بخيل نيستيم یعنی خیلی بدید که بلند میشید تنهایی میرید بیرون آخه روز قحط بود ؟؟؟؟؟ حالا غصه نخور هر وقت منو آريو از مرخصي اومديم يه ميتينگ ديگه ميذاريم ! 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ تشريف بياريد ! ما كه بخيل نيستيم حالا غصه نخور هر وقت منو آريو از مرخصي اومديم يه ميتينگ ديگه ميذاريم ! اصلنشم خودمون بدون شوما میریم میتینگ 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ آره بابا شنبه خوبه؟ من دارم میام اصفهان دخترونه کیفش بیشتره 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ اصلنشم خودمون بدون شوما میریم میتینگ آره باباشنبه خوبه؟ من دارم میام اصفهان دخترونه کیفش بیشتره يني شما فقط منتظر بودين ما بريم سر كار ! ميتينگ بذاريد ! عجبا ! 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ شما خجالت نمیکشین ؟ نه میخوام بدونم شما خجالت نمیکشین ؟ 5 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ شما خجالت نمیکشین ؟نه میخوام بدونم شما خجالت نمیکشین ؟ یه اوچولو 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ سلاملیکم همه دوستای اصفهونی قراره تا یه ده روز دیگه این سامان بیادش محمد (آریو) هم فعلا اصفهانه اگر موافقین یه میتینگ بزاریم بعد از عید فطر روز و ساعت کسی پیشنهادی داره ؟ پیمان جان طبق اخبار موثق شما اون روز شیرینی ندادی (منظورم روز میتینگ پسرونه است ) این دفعه اگر تشریف اوردید با جیب پر پول بیایید :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ چرا این شکلی شدی دخترم ؟؟؟؟؟ شما نمیخواین یه میتینگ بذارین...نه؟ خیلی وقته از بچه های اصفهان خبری ندارم... کاش یه روز میشد دور هم جمع بشیم 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ سلاملیکم همه دوستای اصفهونی قراره تا یه ده روز دیگه این سامان بیادش محمد (آریو) هم فعلا اصفهانه اگر موافقین یه میتینگ بزاریم بعد از عید فطر روز و ساعت کسی پیشنهادی داره ؟ پیمان جان طبق اخبار موثق شما اون روز شیرینی ندادی (منظورم روز میتینگ پسرونه است ) این دفعه اگر تشریف اوردید با جیب پر پول بیایید :gnugghender: بله من اصلااون میتینگ رو نشد برم من شیرینی میدم اما اگه همه باشند....اعم از دختر و پسر این نباشه دخترها هماهنگ کنند بعد بکشن کنار و نیان 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ بله من اصلااون میتینگ رو نشد برم من شیرینی میدم اما اگه همه باشند....اعم از دختر و پسر این نباشه دخترها هماهنگ کنند بعد بکشن کنار و نیان سعی میکنم بزارم که همه باشند ولی قول نمیدم بعدشم قبلا ها این قدر خشن نبودی هاااااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده