آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ واقعا که .... من الان باز میزارم میرم تو دوران غیبت خیلی کبری اصلا کسی منتظرم نبود بیخودی ظهور کردم ....... راستی اینجا اسپم آزاده ما داریم می اسپمیم؟؟؟؟ خوب اگه نبودهم که ما اسپمیدیم ..... 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ واقعا که .... من الان باز میزارم میرم تو دوران غیبت خیلی کبری اصلا کسی منتظرم نبود بیخودی ظهور کردم ....... راستی اینجا اسپم آزاده ما داریم می اسپمیم؟؟؟؟ خوب اگه نبودهم که ما اسپمیدیم ..... شاید هم برات گذاشته بودن ولی مدیرای سایت همشونو پاک کردن 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ واقعا که .... من الان باز میزارم میرم تو دوران غیبت خیلی کبری اصلا کسی منتظرم نبود بیخودی ظهور کردم ....... راستی اینجا اسپم آزاده ما داریم می اسپمیم؟؟؟؟ خوب اگه نبودهم که ما اسپمیدیم ..... همیشه بهت گفتم و باز هم میگم زیادی لوس شدی باید بریم کوه بهت غر بزنم تا درست بشی 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ همیشه بهت گفتم و باز هم میگم زیادی لوس شدی باید بریم کوه بهت غر بزنم تا درست بشی غر غری چنان میان کوهستانم آرزوست .......... 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ شاید هم برات گذاشته بودن ولی مدیرای سایت همشونو پاک کردن آفرین اینه جوابت محمد ما هم پیغام هامون پاک شده اینقد ننه من غریبم بازی در آوردیم ؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ غر غری چنان میان کوهستانم آرزوست .......... حاضر جوابی اصفهانیت کشته منو 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ پاک شدن پیغام ها به یمن ظهور من بودا اینم از معجزاتم بود که تا اومدم یه نمونشو آوردم ...... فهیم میگم این ملیح خانم با اون ملیح خانم نسبتی ندارن؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ پاک شدن پیغام ها به یمن ظهور من بودا اینم از معجزاتم بود که تا اومدم یه نمونشو آوردم ...... فهیم میگم این ملیح خانم با اون ملیح خانم نسبتی ندارن؟؟؟؟ نه فرزندم آن ملیح خانوم دیگر نمی آیند 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ پاک شدن پیغام ها به یمن ظهور من بودا اینم از معجزاتم بود که تا اومدم یه نمونشو آوردم ...... فهیم میگم این ملیح خانم با اون ملیح خانم نسبتی ندارن؟؟؟؟ جسارت است دوستان میتوانم بپرسم ان ملیح دیگر که میگویید چگونه بودند؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ آری می توانی بپرسی آن ملیح دیگر دوست صمیمیه منه که در قراره های برگزار شده در روزگاران قدیم می آمد و می رفت وی با نام کاربری آبی بیکران در انجمن شناخته میشد یادش گرامی 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ آری می توانی بپرسی آن ملیح دیگر دوست صمیمیه منه که در قراره های برگزار شده در روزگاران قدیم می آمد و می رفت وی با نام کاربری آبی بیکران در انجمن شناخته میشد یادش گرامی ممنون از توجه شما دوست عزیز و یادش گرامی 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ حال من توضیحی کامل تر میدهم.... این فهیم را میبینی آن ملیح را تصور کن ...... یعنی این دو بانو به هم برسند تواناییشو دارن تمام گیسوان مرا یکایک از پوست سرم جداسازند و سرم بر دار کنند ....... 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ حال من توضیحی کامل تر میدهم....این فهیم را میبینی آن ملیح را تصور کن ...... یعنی این دو بانو به هم برسند تواناییشو دارن تمام گیسوان مرا یکایک از پوست سرم جداسازند و سرم بر دار کنند ....... احسنت به این توصیف زیبا و تبارک ا... به ای قدرت بانوان ... بانو فهیم ایا دستیاری چون من میتواند به گروه دو نفره ی شما ملحق گردد؟؟ من با کمال میل میتوانم به یاری سبزتان بشتابم .... :banel_smiley_90: 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ احسنت به این توصیف زیبا و تبارک ا... به ای قدرت بانوان ... بانو فهیم ایا دستیاری چون من میتواند به گروه دو نفره ی شما ملحق گردد؟؟ من با کمال میل میتوانم به یاری سبزتان بشتابم .... :banel_smiley_90: وای یعنی ملیح به توان دو ضربدر فهیم ..... دوستان راه خروج از کدوم طرفه ؟؟؟؟ .......:icon_pf (72)::imoksmiley: 6 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ وای یعنی ملیح به توان دو ضربدر فهیم .....دوستان راه خروج از کدوم طرفه ؟؟؟؟ .......:icon_pf (72)::imoksmiley: گروه خوبی میشد ولی نگران نباش چون عضویت من دران امکان پذیر نیست 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ گروه خوبی میشد ولی نگران نباش چون عضویت من دران امکان پذیر نیست جسارتا چرا امکان پذیر نیست بانو؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ جسارتا چرا امکان پذیر نیست بانو؟؟؟ زیرا محل زندگی من تا اصفهان فرسنگ ها فاصله دارد .... 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سودی اصفهانی است یعنی اصفهان زندگی میکنی؟؟یا اصالتتو گفتی؟؟ 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ زیرا محل زندگی من تا اصفهان فرسنگ ها فاصله دارد .... این که مشکلی نیست بانو . این گروه مجهز به انواع توانایی های متافیزیکیست و توانایی این را دارد که حتی از جهان های موازی دیگر نیز اثرات خود را بگذارد فرسنگها فاصله ی زمینی که چیزی نیست....... پس شما تو این تاپیک مهمانی؟؟؟ حالا افتخار میزبانی بانویی از کدام دیار رو داریم؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده