آریودخت 43941 ارسال شده در 27 اسفند، 2012 خب بالا خره من برگشتم اصفهان!!:hapydancsmil:سلام بر دوستای اصفونی و غیر اصفونی!! چه خبرا؟ خوش میگذره؟ سلام فائزه جونم :hapydancsmil: خوش اومدی ایشالا بسلامتی و خوشی باشه :hapydancsmil: 4
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 27 اسفند، 2012 سلام فائزه جونم :hapydancsmil: خوش اومدی ایشالا بسلامتی و خوشی باشه :hapydancsmil: ممنون فاطمه جونم 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 27 اسفند، 2012 بس تو را دوس میدارم دادا امین جون دعوتم کرده ، حواست باشه اونم دیرسا :vahidrk: من کلا همیشه با مدیرا دوس میشم، اینجوری امنیت جانیم تضمین شدس امان از دست شما:vahidrk: من فقط ازخدا میترسم ازمدیر نمی ترسم فاطمه خانم 4
Fahim 9563 ارسال شده در 27 اسفند، 2012 سلام علیکم هوا چقد سرده دیشب یه کوچولو برف اومد کاش ادامه دار می شد مثل این عقده ای ها تمام مدت چسبیده بود به پنجره طرفای خیابان هزار جریب ( سمت فنی و حرفه ای ) یه کوچولو تگرگ اومده بود !! منم دلم برف می خواد 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 27 اسفند، 2012 سلامی به همه بِچِها(بچه ها)احوالدون؟ علیکم سلام خوبیم شما خوبید؟ 4
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 27 اسفند، 2012 سلامی به همه بِچِها(بچه ها)احوالدون؟ سلام علیکوم مینی خانومی چطوری خواهر؟؟ 5
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 27 اسفند، 2012 سلام علیکم هوا چقد سرده دیشب یه کوچولو برف اومد کاش ادامه دار می شد مثل این عقده ای ها تمام مدت چسبیده بود به پنجره طرفای خیابان هزار جریب ( سمت فنی و حرفه ای ) یه کوچولو تگرگ اومده بود !! منم دلم برف می خواد ای خواهر حالا یه چیزی بگم بیشتر گریه کنی!یزد هم برف میومد!!! دیشب ما تو راه دو ساعت توی راه بندون برف گیر کرده بودیم،اما اومدیم اصفهان دیدیم ای دل غافل اصفهان فقط سرماش هست!!! 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 اسفند، 2012 همیشه اصفون فقط سوزیشا داشتس پس حتما نیومدی سمت ما که بدونی سوز چیس 4
ژارسین 4579 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 پس حتما نیومدی سمت ما که بدونی سوز چیس تهنام نه دوستی نه تاپیکی نه همشهری هیچی .... مگه شما اهل کجایید ؟ مسکو زندگی میکنید؟دمای 59- 4
ژارسین 4579 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 خب بالا خره من برگشتم اصفهان!!:hapydancsmil:سلام بر دوستای اصفونی و غیر اصفونی!! چه خبرا؟ خوش میگذره؟ سلام فائزه جون خوش اومدی خبر سلومتی وتندرستی 4
ژارسین 4579 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 ممنونم ژارسین عزیز اسم کوچکتون را نمیدونم ممنون که دعوت فرمودید:icon_gol: اسم کوچیکم:girl_blush2: میتونید سوژا صدام کنید اسم اصلیمم یه کم شبیه سوژا وژارسین هست اگه دوست دارید حدس بزنید 4
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 سلام فائزه جون خوش اومدی خبر سلومتی وتندرستی همواره سلامت بادا سوژا جان 4
ارسالهای توصیه شده