kavirsky25 3694 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 یعنی عمرا به کسی به جز تو رای بدم دستت درد نکنه دوستان دیگه لطفا توجه کنند 4
kavirsky25 3694 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 اسپم نکنید!!! شوما الان به اینا میگی اسپم؟ اصلا تاپیک عشقمه دوست دارم 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 دوستان دوستان آرام باشید ... قرار نیس که هر مسابقه ای برنده داشته باشه ... مسابقه دو که نیست که حتما یکی اول بشه و بقیه بعد اون ... داور مسابقه منم ... پس بعید میدونم کسی مدال بیاره .. پس این مسابقه تجربه ای میشه واسه کسب مدال برای دوره بعد 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 دوستان دوستان آرام باشید ... قرار نیس که هر مسابقه ای برنده داشته باشه ... مسابقه دو که نیست که حتما یکی اول بشه و بقیه بعد اون ... داور مسابقه منم ... پس بعید میدونم کسی مدال بیاره .. پس این مسابقه تجربه ای میشه واسه کسب مدال برای دوره بعد به من رای بده خو استادددددددددددددد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Moment 15228 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 اسپم نکنید!!! همین اسپم نکنید خودش یه نوع اسپمه شهرسازی رشته ای است میان رشته ای(در راستای مشروعیت بخشیدن به پستم بود) 5
Moment 15228 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 دوستان دوستان آرام باشید ... قرار نیس که هر مسابقه ای برنده داشته باشه ... مسابقه دو که نیست که حتما یکی اول بشه و بقیه بعد اون ... داور مسابقه منم ... پس بعید میدونم کسی مدال بیاره .. پس این مسابقه تجربه ای میشه واسه کسب مدال برای دوره بعد حالا درسته که الان دوستان اون ور میز نشستن ولی ما هم خیلی اون ور میز نشستیم و می شینیم (این رو دکتر عباس زادگان مشاور تهیه کننده طرح میدان فردوسی موقع دفاع از طرحش به داورا گفت) یه جورایی اشت داورا رو تهدید می کرد ول در کل چه مدال بدی چه ندی رای من با kavirsky25 هستش... 4
Saba Heidari 14145 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 خانم ها واقایونی که تبلیغ کردن( فاطمه و هانیه) نظراتتنو جذف شد دو ساعت نبودم. چه خبره انقدر اسپم؟؟؟؟؟؟؟؟ دستور میدم نفری 5000 امتیاز ازتون کم شه. پس هانیه بدهکار میشه به انجمن باید ظرفا رو بشوره استاد مرتضی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه چی نظر ندادی؟؟؟؟؟ چشم امیده شاگردا به شوما بود. 5
Saba Heidari 14145 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 10 نظر فرستاده شده. من فردا نظر سنجی رو حتما میزنم. سرعته نتم امشب خیلیییییییییییی پایینه فردا حتما میزنم معذرت به دلیل تاخیر 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 10 نظر فرستاده شده. من فردا نظر سنجی رو حتما میزنم. سرعته نتم امشب خیلیییییییییییی پایینه فردا حتما میزنم معذرت به دلیل تاخیر خوبه اتفاقا من برم مخ جوزف و مرتضی رو بزنم 4
Saba Heidari 14145 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 خوبه اتفاقا من برم مخ جوزف و مرتضی رو بزنم نظر سما حذق شد جوزف نه جوزفین 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 نظر سما حذق شدجوزف نه جوزفین سما کیه؟ ین اخرش واسه چیه؟ جمع عربیه ؟ 2
Moment 15228 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 خوبه اتفاقا من برم مخ جوزف و مرتضی رو بزنم من قبلا رای خودم رو اعلام کردم پس به من پیشنهاد باج و رشوه نده البته اگه مبلغش رو زیاد کنی می تونم بهش فکر کنم 3
Moment 15228 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 نظر سما حذق شدجوزف نه جوزفین جوزف نه جوزفین آره؟ فامیل دور نه جیگرجیگر رو که میشناسی توی کلاه قرمزی بود؟ 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 من قبلا رای خودم رو اعلام کردم پس به من پیشنهاد باج و رشوه نده البته اگه مبلغش رو زیاد کنی می تونم بهش فکر کنم مبلغو اعلام کن :icon_razz: 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 حالا درسته که الان دوستان اون ور میز نشستن ولی ما هم خیلی اون ور میز نشستیم و می شینیم (این رو دکتر عباس زادگان مشاور تهیه کننده طرح میدان فردوسی موقع دفاع از طرحش به داورا گفت) یه جورایی اشت داورا رو تهدید می کردول در کل چه مدال بدی چه ندی رای من با kavirsky25 هستش...[/QUOTE] تقلب بیداد میکنه ها نفس 3
kavirsky25 3694 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 من قبلا رای خودم رو اعلام کردم پس به من پیشنهاد باج و رشوه نده البته اگه مبلغش رو زیاد کنی می تونم بهش فکر کنم :vahidrk: تو فقط به من رای میدی 1
Moment 15228 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 مبلغو اعلام کن :icon_razz: صورتحساب رو به پیوست پست می کنم:gnugghender: در ضمن همین رو واسهkavirsky25 میفرستم
ارسال های توصیه شده