amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها فرمول درج تاریخ شمسی تو اکسل رو میخام؟ ممنون همچين فرمولي وجود نداره از اين فايل استفاده كنيد راهنما هم ضميمش هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها فرمول درج تاریخ شمسی تو اکسل رو میخام؟ ممنون اینم فرمولش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ البته برای تاریخ شمسی و میلادی شرکت فراسان هم یک ماکرو نوشته ( ادرس شرکت هم توی تاپیک یادگیری اکسل هست) منتهی اون پولیه 1 لینک به دیدگاه
hodamsgr 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام می خواستم بدونم؛ چطور میشه توی اکسل ، یک فرمول رو برای کل یک ستون گذاشت ؟ ببخشید می دونم که خیلی پیش پا افتاده هست. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام می خواستم بدونم؛ چطور میشه توی اکسل ، یک فرمول رو برای کل یک ستون گذاشت ؟ ببخشید می دونم که خیلی پیش پا افتاده هست. باید تو سل اول بنویسی بعد درگ کنی تا پایین یا کپی کنی البته اگه منظورتو درس فهمیده باشم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ درود...آیا اکسل پنجره ای به نام GA Optimization for Excel رو داره یا باید به عنوان پلاگین براش نصب کرد؟ اگر هست آدرسش چیه؟ممنون 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ درود...آیا اکسل پنجره ای به نام GA Optimization for Excel رو داره یا باید به عنوان پلاگین براش نصب کرد؟ اگر هست آدرسش چیه؟ممنون نع نداره به صورت افزونه موجوده باید بیابی و بنصبی اما ازونجایی که در جایی که آب هست تیمم باطله برای ژنتیک از متلب استفاده کن نه اکسل 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام تازه اینجا رو کشف کردم .... یه فایل دارم با چندین شیت میخوام یکی از شیت ها کاملا قفل بشه یعنی اگگه کسی بخواد وارد اون شیت بشه ازش پسورد بخواد چنین چیزی امکان داره ؟ لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام تازه اینجا رو کشف کردم .... یه فایل دارم با چندین شیت میخوام یکی از شیت ها کاملا قفل بشه یعنی اگگه کسی بخواد وارد اون شیت بشه ازش پسورد بخواد چنین چیزی امکان داره ؟ سلام شما بايد اول شيت رو مخفي كنيد. بعد از قسمت review گزينه protect workbook رو بزنين. تيك structure حتما بايد فعال باشه 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلامشما بايد اول شيت رو مخفي كنيد. بعد از قسمت review گزينه protect workbook رو بزنين. تيك structure حتما بايد فعال باشه سلام ممنون از پاسختون ولی اگه بخوام مخفی نباشه چی ؟ امکانش هست ؟ یعنی اون شیت اسمش باشه ولی وقتی رو اسمش کلیک می کنی ازت پسورد بخواد .... لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ممنون از پاسختون ولی اگه بخوام مخفی نباشه چی ؟ امکانش هست ؟ یعنی اون شیت اسمش باشه ولی وقتی رو اسمش کلیک می کنی ازت پسورد بخواد .... فكر نكنم مگر اينكه با وي بي بشه كاري كردندي! 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ فكر نكنم مگر اينكه با وي بي بشه كاري كردندي! ممنون از لطفتون 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ با کدنویسی حلش کردم :hapydancsmil: ممنون از کمکتون ... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ با کدنویسی حلش کردم :hapydancsmil: ممنون از کمکتون ... :hapydancsmil: كدشو بدين مام استفاده كنيم خواهر لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ كدشو بدين مام استفاده كنيم خواهر خرج داره برادر لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ چون کدشو حودم ننوشتم پس خرجش بیشتره چون تلاش زیادی کردم تا پیدا بشه جوابش لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ فكر نكنم مگر اينكه با وي بي بشه كاري كردندي! تو یکی از وبلاگا سوالمو نوشتم جوابی که آقای رهبر دادن این بوده : کد زیر را کپی کنید. در فایل اکسل دکمه های زیر را همزمان فشار دهید Alt + F11 پنجره جدیدی باز میشود. در قسمت سمت چپ بر روی ThisWorkbook دو بار کلیک کنید و کد را پیست نمایید در کد زیر قسمتهایی که مبتوانید تغییر دهید را هایلایت کرده ام نام شیت مورد نظرتان و پسوردی که میخواهید را تغییر دهید Public PvSh As String Public Pwd As String Private Sub Workbook_SheetActivate(ByVal Sh As Object) If Pwd = "" Then If Sh.Name = "Sheet2" Then Num = ActiveWindow.Index Windows(Num).Visible = False If Application.InputBox("Enter Password", "Password") "123" Then MsgBox "Incorrect Password", vbCritical, "Error" Application.EnableEvents = False Sheets(PvSh).Select Application.EnableEvents = True Else Pwd = "123" End If Windows(Num).Visible = True End If End If End Sub Private Sub Workbook_SheetDeactivate(ByVal Sh As Object) PvSh = Sh.Name End Sub و یه نکته ی مهم : نکته دیگر اینکه فایل باید به فرمت Macro-Enable workbook دخیره شود تا ماکرو بتواند کار کند 2 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ اگه یه چارت میله ای داشته باشیم و بخواهیم برای هر کدام از ستون ها بصورت جدا Erorr Bars بزاریم باید چکار کنیم تو قسمت ارور بار که عدد میدم برای کل نمودار اعمال میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ اگه یه چارت میله ای داشته باشیم و بخواهیم برای هر کدام از ستون ها بصورت جدا Erorr Bars بزاریم باید چکار کنیمتو قسمت ارور بار که عدد میدم برای کل نمودار اعمال میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید یکم بیشتر توضیح بده به ارور بار که عدد نمیدن اگه میتونی فایل رو پیوست کن 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ سه تا مجموعه اعداد دارم که میانگین و انحراف معیارشونو جدا جدا بدست آوردم حالا می خوام با چارت میله ای و ارور بار نشون بدم و این سه مجموعه رو با هم مقایسه کنم می خوام روی هر ستون ارور بار بخوره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده