Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 سلام. ممنونم . ولی من رند رو استفاده می کنم یه اروری میده سلولمو صفر میکنه این ارور فکر کنم میگه شما از یه فرمول دو بار پشت سر هم استفاده کردی یا داده های یه سل رو از خودش در آووردی در صورتی که میتونی با یه بار حلش کنی 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 این ارور فکر کنم میگه شما از یه فرمول دو بار پشت سر هم استفاده کردی یا داده های یه سل رو از خودش در آووردی در صورتی که میتونی با یه بار حلش کنی خب اره یه فرمول داره قبلا یعنی ببینم میتونم رو همون اجرا کنم. ممنونم. من اومدم به فرمولم + اضافه کردم ولی وقتی خواستم اینسرت فانکشن رو باز کنم نشد چجوری باید اینکار رو انجام بدم ؟ 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 خب اره یه فرمول داره قبلا یعنی ببینم میتونم رو همون اجرا کنم. ممنونم. من اومدم به فرمولم + اضافه کردم ولی وقتی خواستم اینسرت فانکشن رو باز کنم نشد چجوری باید اینکار رو انجام بدم ؟ منظورتون رو متوجه نشدم بازم عکس بذارین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 منظورتون رو متوجه نشدمبازم عکس بذارین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باز نمیشه ! چجوری رند رو به فرمولم اضافه کنم ؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 باز نمیشه ! چجوری رند رو به فرمولم اضافه کنم ؟ الان که تو عکس Insert Functionتون که فعاله؟؟؟ خب اسم function رو تایپ کنین 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 الان که تو عکس Insert Functionتون که فعاله؟؟؟خب اسم function رو تایپ کنین اون موقع خودم+رند میکردم نمی شد الان تو همون فرمول رند رو انتخاب میکنم که باز صفر میشه 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 اون موقع خودم+رند میکردم نمی شد الان تو همون فرمول رند رو انتخاب میکنم که باز صفر میشه والا متوجه نمیشم 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 والا متوجه نمیشم من میخوام تعداد شمارشمو تو اکسل به سمت بالا رند کنم خو تعداد که اعشاری نمیشه . من قبلا برای این سلول شمارش فرمول تعریف کردم . الان عدد 6.8 رو که رند میکنم میشه 7 ولی وقتی اوکی میکنم پیامی که گذاشتم ظاهر میشه اونو اوکی میکنم 6.8 میشه صفر . الان باید چجور عمل کنم که هم فرمولمو داشته باشم هم رند کردن حتی اگه عدد اعشارم هم کوچیک تر از 0.5 باشه به سمت بالا رند بشه . حالا بهتر توضیح دادام ؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 من میخوام تعداد شمارشمو تو اکسل به سمت بالا رند کنم خو تعداد که اعشاری نمیشه . من قبلا برای این سلول شمارش فرمول تعریف کردم . الان عدد 6.8 رو که رند میکنم میشه 7 ولی وقتی اوکی میکنم پیامی که گذاشتم ظاهر میشه اونو اوکی میکنم 6.8 میشه صفر . الان باید چجور عمل کنم که هم فرمولمو داشته باشم هم رند کردن حتی اگه عدد اعشارم هم کوچیک تر از 0.5 باشه به سمت بالا رند بشه . حالا بهتر توضیح دادام ؟ عدد 6.8 از کجا اومده و با چه فرمولی حساب شده؟ خب شما برای این کار میتونین از تابع جزء صحیح هم استفاده کنین 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 عدد 6.8 از کجا اومده و با چه فرمولی حساب شده؟خب شما برای این کار میتونین از تابع جزء صحیح هم استفاده کنین من عدد 6.8 رو از این فرمول =(d10-2*(0.07))/0.2 به دست اوردم تعداد میلگرد های فونداسیونمه خب اگه از جز صحیح استفاده کنم به سمت پایین رند میکنه برای این که محاسباتم دقیق تر بشه باید به سمت بالا رند بشه . بعد برای جز صحیح باید دنبال چی بگردم ؟ یعنی چه دستوری جز صحیحه ؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 من عدد 6.8 رو از این فرمول =(d10-2*(0.07))/0.2 به دست اوردم تعداد میلگرد های فونداسیونمه خب اگه از جز صحیح استفاده کنم به سمت پایین رند میکنه برای این که محاسباتم دقیق تر بشه باید به سمت بالا رند بشه . بعد برای جز صحیح باید دنبال چی بگردم ؟ یعنی چه دستوری جز صحیحه ؟ جزء صحیح به سمت بالا تابع ceiling که برای کار شماس و به سمت پایینش هم که میشه تابع floor که به کارتون نمیاد حله؟ 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 جزء صحیح به سمت بالا تابع ceiling که برای کار شماس و به سمت پایینش هم که میشه تابع floor که به کارتون نمیادحله؟ باز نتونستم به همون ستون که فرمول داشت اعداد صحیح رو درست کنم تو یه ستون دیگه این کار رو انجام دادم یعنی تعداد با اعشار تو یه ستون اعداد رند شده تو یه ستون دیگه . بابات کمکتون خیلی خیلی ممنونم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 باز نتونستم به همون ستون که فرمول داشت اعداد صحیح رو درست کنم تو یه ستون دیگه این کار رو انجام دادم یعنی تعداد با اعشار تو یه ستون اعداد رند شده تو یه ستون دیگه . بابات کمکتون خیلی خیلی ممنونم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: چرا نمیشه؟؟؟ ایناها: سل A1 که عددمونه سل B1 جواب شماس و سل C1 عدد قبل اعمل جزء صحیحه 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 چرا نمیشه؟؟؟ایناها: سل A1 که عددمونه سل B1 جواب شماس و سل C1 عدد قبل اعمل جزء صحیحه من میخواستم C1 همونجا رند کنه نمیشه ؟ منم این کار رو کردم اوکی شد . 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 من میخواستم C1 همونجا رند کنه نمیشه ؟ منم این کار رو کردم اوکی شد . خب منم همین کار رو کردم!!! سل C1 رو برا این نوشتم که شما ببینی 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 خب منم همین کار رو کردم!!!سل C1 رو برا این نوشتم که شما ببینی ولی برای من مدل شما نمیشه ! 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 ولی برای من مدل شما نمیشه ! یعنی چی؟؟ مگه میشه؟؟؟ راستی میدونی که آخرش قبل پرانتز یه کاما گذاشتم و عدد یک رو نوشتم دیگه؟؟ این کارم کردی؟ دقیقا عین عبارت رو بنویس 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 یعنی چی؟؟مگه میشه؟؟؟ راستی میدونی که آخرش قبل پرانتز یه کاما گذاشتم و عدد یک رو نوشتم دیگه؟؟ این کارم کردی؟ دقیقا عین عبارت رو بنویس خودم بنویسم ؟ من وقتی این عمل رو انجام میدم مثل برای شما کاما و عدد 1 و فرمول تو یه پرانتز قرار نمیگیرن یا اولش ضرب میشه یا تهش جمع میشه !! 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 خودم بنویسم ؟ من وقتی این عمل رو انجام میدم مثل برای شما کاما و عدد 1 و فرمول تو یه پرانتز قرار نمیگیرن یا اولش ضرب میشه یا تهش جمع میشه !! شما اول بنویسین = بعد عبارت CEILING رو که بنویسین، اینجوری میشه: حالا روی همون CEILING که اومده دابل کلیک کنین که بعد اینکه فرمول رو نوشتین این شکلی میشه: حالا اینتر رو که بزنین حله 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 شما اول بنویسین =بعد عبارت CEILING رو که بنویسین، اینجوری میشه: حالا روی همون CEILING که اومده دابل کلیک کنین که بعد اینکه فرمول رو نوشتین این شکلی میشه: حالا اینتر رو که بزنین حله اخه چرا مساله به این سادگی برای من جور در نمیاد . نیگاه کنید من نوشتم ولی برای من 1 شد به جای 7 . 1
ارسال های توصیه شده