mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ جز خاطره هرکه رفت بازنیامد .. حالا تو خاطره شدهای جایی میان آمدنت ، بودنت ، رفتنت .. از خیسی ِ چشمانم میگذری میروی، بازمیآیی .. سیدمحمد مرکبیان 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ چقدر حرف هست و من فقط سکوت می کنم آمدنت را سکوت کردم . داشتنت را سکوت کردم . رفتنت را سکوت کردم . انتظار بازگشتت را هم ... . حالا نوبت توست ... باید در سکوت به تماشا بنشینی . . . سوختنم را 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ کلافه کرده ای مرا چرا نگاهت از نوشته های من قشنگتر است !؟ 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ دلم را به تو که نه... به دلت می سپارم.... تو که زبانِ دل نمی دانی... امید دارم..شاید...شاید..دلت زبانِ دل بداند... 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ هر روز با تو در سرزمین رویا قدم میزنم. هر روز با عطر تن تو رویاهایم را معطر میکنم. در حالی که تو عشق منی اما من در حسرت آغوش تو ام. تو از من رویت را برمیگردانی اما من عاشق نگاه تو ام. تو در برابرمن سکوت میکنی اما من تشنه شنیدن صدای تو ام. تو از من بی اعتنا میگذری اما من در حسرت روزی هستم که بی ریا پناهم باشی.... عزیزترینم ایکاش روزی بیاد که تو به این باور برسی شاهزاده نازنینی 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ وقــتی نیستـــ..!! به قــول یکی.. یک جوریم....یکــ جـــور نا جــور......!! دلــــــــم..!! خوب دلـــ است دیگــر .. دســت خود☂م کــه نیستــ.. تنگ میشود بر☂یـــش..!! همیـــشه به فکــر خودش است... هیچــ فکــر نمیکند که در نبودنـــش ... یه نفر یه جایی دلتنگــ اوست..!!!! 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی یکی را دوست دارید، حتی فکر کردن به او باعث شادی و آرامشتان می شود وقتی یکی را دوست دارید، در کنار او که هستید، احساس امنیت می کنید وقتی یکی را دوست دارید، حتی با شنیدن صدایش، ضربان قلب خود را در سینه حس می کنید وقتی یکی را دوست دارید، زمانی که در کنارش راه می روید احساس غرور می کنید وقتی یکی را دوست دارید، تحمل دوری اش برایتان سخت و دشوار است وقتی یکی را دوست دارید، شادی اش برایتان زیباترین منظره دنیا و ناراحتی اش برایتان سنگین ترین غم دنیاست وقتی یکی را دوست دارید، حتی تصور بدون او زیستن برایتان دشوار است وقتی یکی را دوست دارید، شیرین ترین لحظات عمرتان لحظاتی است که با او گذرانده اید وقتی یکی را دوست دارید، حاضرید برای خوشحالی اش دست به هر کاری بزنید وقتی یکی را دوست دارید، هر چیزی را که متعلق به اوست، دوست دارید وقتی یکی را دوست دارید، در مواقعی که به بن بست می رسید، با صحبت کردن با او به آرامش می رسید وقتی یکی را دوست دارید، برای دیدن مجددش لحظه شماری می کنید وقتی یکی را دوست دارید، حاضرید از خواسته های خود برای شادی او بگذرید وقتی یکی را دوست دارید، به علایق او بیشتر از علایق خود اهمیت می دهید وقتی یکی را دوست دارید، حاضرید به هر جایی بروید که فقط او در کنارتان باشد وقتی یکی را دوست دارید، ناخود آگاه برایش احترام خاصی قائل هستید وقتی یکی را دوست دارید، تحمل سختی ها برایتان آسان و دلخوشی های زندگیتان فراوان می شوند وقتی یکی را دوست دارید، او برای شما زیباترین و بهترین خواهد بود اگرچه در واقع چنین نباشد وقتی یکی را دوست دارید، به همه چیز امیدوارانه می نگرید و رسیدن به آرزوهایتان را آسان می شمارید وقتی یکی را دوست دارید، با موفقیت و محبوبیت او شاد و احساس سربلندی می کنید وقتی یکی را دوست دارید، واژه تنهایی برایتان بی معناست وقتی یکی را دوست دارید، آرزوهایتان آرزوهای اوست وقتی یکی را دوست دارید، به زندگی هم عشق می ورزید 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ سالهاست در کلیسای خاطرم آهنگ نگاهت ناقوس جدایی است ! مرا باور دار که من مسیحای مصلوب توام در بیکران بی کسی و صداقت روح 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ صیاد! گیرم که بالِ پرنده شکستی با پرواز چه میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گرچه غمگینم ولی از عشق آرامم هنوز عاشق و دلبسته و دلگیر از آن نامم هنوز اشک در چشمم ـ تمنا در دلم درمانده ام من نمی دانم چه خواهد شد سرانجامم هنوز... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بی بهانه در خاطرمی وفراموش نمیشوی شاید دوست داشتن همین باشد..... 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ به چه میخندی تو؟ به مفهوم غم انگیز جدایی؟ به چه چیز؟ به شکست دل من یا به پیروزی خویش؟ به نگاهم که چه مستانه تو را باور کرد؟ یا به افسونگر چشمانت که مرا سوخت و خاکستر کرد؟ به چه میخندی تو؟ به دل ساده من میخندی که دگر تابه ابد نیز به فکر خود نیست؟ خنده دار است بخند .. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ اینایی که تو خونه دلشون میگیره! اینایی که تا دیر وقت بیداران! همونایی که شبا بیداران و صبحا خواب! اینایی که همراه اول و ایرنسل بهشون اس ام اس میده شیرجه میزنن رو گوشی! اینایی که زود جوابه زنگ می دن! ... اینایی که بیشتره وقتا آنلاینن! اینایی که بیخود و بی جهت اددلیستشون زیاده!! ... اینا تنهان!!! اگه از تنهایی درشون نمیارین,کاری به کارشون نداشته باشین!! . . . 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ نمیبـפֿـشـمتــ !! قــبول ڪـُـטּ "هیــچ ڪَـس" جانــشـ رـآ بـﮧ ایــ ـטּ راפـَتـــے نمیبـפֿـشـد... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ گلوی آدم را باید گاهی بتراشند تا برای دلتنگی های تازه جا باز شود ، دلتنگی هایی که جایشان نه در دل که در گلوی آدم است ، دلتنگی هایی که میتوانند آدم را خفه کنند 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ این منم ... پسری تنها با قلبی شکسته در دست که نیمه اش را دست او گم کرده است به او بگویید برگردد با او کاری ندارم ... فقط میخواهم نیمه ی دیگر قلبم را گدایی کنم !! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ گرفته دلم ، کجایی که آرامم کنی ، کجایی که این غم یخ زده را در دلم آب کنی گرفته دلم ، کجایی که به درد دلهایم گوش کنی ، کجایی که مرا با بوسه هایت گرم کنی... نیستی و من در حسرت این لحظه ها نشسته ام ، نیستی و من بیشتر از همیشه خسته ام در لا به لای برگهای زندگی ، نیست برگی که از تو ننوشته باشم ، نیست روزی که از تو نگفته باشم امروز آمد و از تو گفتم ،نبودی و اشک از چشمانم ریخت و در همان گوشه نشستم ، دلم خالی نشد و گرفته دلم ، کجایی که دلم به سراغت بیاید گلم؟ نیستی و حتی سراغی از دلم نمیگیری ، یک روز نباشم که تو مثل من نمیمیری.... نمیبینی چشمهایم را ، نمیمانی تا دلم را ، به نقطه خوشبختی برسانی ، مرا به جایی آرام بکشانی تا خیالم راحت باشد از اینکه همیشه تو را خواهم داشت نمیخواهی دلم را ، نمیدانی راز درونم را ، نمیگذاری تا مثل گذشته دلم تنها به تو خوش باشد ، 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ برگرد از احساس خالی عشق در گوشه خاک خورده دلم برگرد بر تن زخمی دل برگرد از بغض ابرهای بهاری تا بشویی این غم ماندنی را برگرد از واژهای شکسته بر گرد از شیشه ترک خورده قاب به سوی ندامت به سمت نهایت در ساده ترین عبارت برگرد به سوی من ... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بی شمارند آن هایی کگه نام شان آدمـــــ است ؛ ادعایشان آدمیت کلامشان انسانیت رفتارشان صمیمیت ، حال .... من دنبال بکب مب گردم کـــه نه آدم باشد نه انسان نه دوست و رفیق صمیمی ، تنها صاف باشد و صادق.... پشت سایه اش خنجری نباشد برای دریدن ... هیچ نگوید ... فقط همان باشد که سایه اش می گوید صــــــاف و یــــکرنگ .... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده