mani24 29665 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 پاییز ای فصل برگ ریز. و ای آبان تو ای ماه جدایی غمی دارم به دل, از تو گلایه کجا بردی آفتاب را؟ من به سایه آهای ای ماه زرده بی طرفدار مرا در خود رها کن رها کن دست بردار... تورا سری است با من یا جانان ای ماه غمگین؟ که جانان از تو و من زو, اینگونه رنگین که او تنها و من بی او هوا اینگونه سنگین... 2
mani24 29665 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 می دانی از وقتی دانستم که تو اولین بار با پاییز آمدی؛ تازه فهمیدم دلیلِ یک عمر پاییز پرستی ام را.. 2
mani24 29665 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 این عصرهای پائیزی عجـیب بـوی ِ نـفس هـای ِ تـو را می دهـد ...! گـوئـی ... تـو اتـفاق می افـتی و مـن دچـار می شـوم ... 2
mani24 29665 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 و من در اوج پاييزي ترين ويراني يك دل ميان غصه اي از جنس بغض كوچك يك ابر نمي دانم چرا؟ « شايد به رسم عادت پروانگي مان باز براي شادي و خوشبختي باغ قشنگ آرزوهايت» « دعــــــــــا كردم» 2
mani24 29665 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 پـــــاییز ، تصویری رؤیـــــایی و زیبـاست مـــــانند افسون است مـــانند یك رؤیاست سحـــــر نگاه او جـــــادوی ایــــــــام است افسونگر شهر است با این كه آرام است 3
mani24 29665 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 مـي پـَسنـدم پـائيز را كـه مُعافم ميكـُند از پــِنهان كـَردטּِ دردے كـه در صـدايـَم ميپيـچَد و اشكے كه در نگاهـَم ميچرخـَد آخر هـَمه فـِكرميكـنند سـَرما خـورده ام ... 3
mani24 29665 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 نیمکت چوبی کهنه نم گرفته زیر بارون زیر سقف بی قرار شاخه های بید مجنون ابر بی طاقت پاییز مثل من چه بی ستارست مثل من شکسته از این نامه های پاره پارست 3
mani24 29665 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 پاییز چکه می کند....برف جوانه می زند همه تقصیر توست وقتی میایی فصلها هم دیوانه میشوند چه رسد به من دست در زنجیر که از پشت میله های این پنجره مدام خواب پرواز می بینم.......! 3
mani24 29665 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 همیشــه پــاییـز که می شـد عاشقـانه هایـم ، فـَـوَران میکـــرد نِگــاهَـم نکـُـن... پـاییز امســال، عاشق نیســـتم نَـگـَــرد، خَــبـَری از نیمکــت... خِـش خِـشِ بَرگهـــا... و پـــیاده رو نیست!!! . . پـاییز امسـال تنهـــام مَـن... آسمـانِ گـِرفتـه... یِ دلِ خَســـتِه... یـه جـاده و خُورشیـــد رو به غُــروب.... 3
mani24 29665 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 این روزها فصل خریــــد است در این روزهای پــایــیـــــــزی کاش میان آن همه لباس آغـــــوش من را هم پــــرو میکردی!!! 3
mani24 29665 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 مثل برگیم که خزان چین و چروک می بخشد ما را ... مثل برگیم که پاییز امیدمان بود برای مرگ ! پاییزیم که در افق می بالیم به شکفتن ستاره بر دل خورشید ... برگیم که پاییز چروک می دهد ما را بر درخت زندگانی ...! 2
mani24 29665 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 غیب را ابری و آبی دیگرست آسمان و آفتابی دیگرست ناید آن الا که بر خاصان پدید باقیان فی لبس من خلق جدید هست باران از پی پروردگی هست باران از پی پژمردگی نفع باران بهاران بوالعجب باغ را باران پاییزی چو تب آن بهاری نازپروردش کند وین خزانی ناخوش و زردش کند همچنین سرما و باد و آفتاب بر تفاوت دان و سررشته بیاب همچنین در غیب انواعست این در زیان و سود و در ربح و غبین این دم ابدال باشد زان بهار در دل و جان روید از وی سبزهزار فعل باران بهاری با درخت آید از انفاسشان در نیکبخت گر درخت خشک باشد در مکان عیب آن از باد جانافزا مدان باد کار خویش کرد و بر وزید آنک جانی داشت بر جانش گزید 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 می پرستمت ، می دانی ؟ به اندازه ی تمامی سر سبزی همین درخت رو به رو دلگیر می شوی گریه می کنی حواسم نبود ، زمستان است ! عشق زمستانی می پرستمت ، می دانی ؟ به اندازه ی تمامی سر سبزی همین درخت رو به رو دلگیر می شوی گریه می کنی حواسم نبود ، زمستان است ! عمید صادقی نسب 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 زمستان عشق من فرا رسیده است اما من هنوز هم در بهار احساسم تو را میخوانم تورا مینویسم از عاشقانه هایم با تو سخن میگویم دستان سردت را می طلبم و در انتظار چشمان مه گرفته ات روز هایم را به تصرف یخبندان بی تفاوتی تو در می آورم... 2
mani24 29665 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 فراموش مکن تا باران نباشد رنگین کمان نیست تا تلخی نباشد شیرینی نیست و گاهی همین دشواری هاست که از ما انسانی نیرومند تر و شایسته تر می سازد خواهی دید آری خورشید بار دیگر درخشیدن آغاز می کند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
mani24 29665 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 بیایید و ببینیدم های مردم با شما هستم صدای زوزه ی باد و صدای خش خش برگم که من همسایه ی مرگم، نه بی رنگم پر از نارنجی و زردم که من عریانی اشجار تابستان منم من این خزانستان منم پاییز افسرده، دل آزرده، تمام شوق پژمرده و گورستان صد ها آرزو سینه و شاید هم دلم مرده بیایید و ببینیدم خزانم من خزانستان جفای مهر شوریده و گل های پلاسیده و رقص برگ در بادم تمام گرمی رنگم وجود روشن پاییزی نامم نه از ننگم تمام ماضی و آینده را پاییز می بینم تمام روز و شب ها را غم انگیز و ملال انگیز می بینم نمی دارد کسی هم دوستم ای دل چرا دلخوش به پاییزی کند مردم؟ برای برگ ریزانش؟ برای لختی سبزان پا بر خاک؟ برای چه؟ ولی می گویم ای مردم بیایید و ببینیدم خزانم من خزانستان و شاید لذت باران چه می داند کسی شاید مبارک باد میلادم رفیق آشنایی ها نه زجر این جدایی ها چه می داند کسی شاید...... 2
mani24 29665 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 هنوز به یاد دارم که پاییز را دوست داری و خزان برگها را پس تمام برگهای خاطره را بدست باد خزان می سپارم تا اینبار به جای قدم زدن روی برگهای قرمز و زرد و نارنجی روی خاطرات رنگی با تو بودن قدم بگذارم صدای شکستن دلم رساتر از آن است که صدای خش خش برگها را بشنوم 2
mani24 29665 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 پاييز مهربان! آوازهای رنگی خود را ز سر بخوان ! با برگهای قهوه ای و سرخ و زرد خويش نقش هزار پرده ای از يادها بکش ..... لختی درنگ کن! از سطر سطر دفتر يادم عبورکن! با من کتاب خاطره ها را مرور کن! تو يادگار عمر به تاراج رفته ای در روزهای خاطره انگيزت پيچيده عطر کودکی و نو جوانی ام من دکمه های لباسم را با دستهای مهر تو می بندم در کوچه های خاطره انگيزت دنبال عمر گمشده می گردم گلدان شمعدانی و ياسم را با قطره های مهر تو آب می دهم با من بمان! با من بخوان! همراه من کتاب زمان را ورق بزن . 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 پاییز را دوست دارم ... بخاطر رفتن و رفتن ... و خیس شدن زیر باران های پاییزی بخاطر بوی مست کننده خاک باران خرده کوچه ها بخاطر غروب های نارنجی و دلگیرش بخاطر شب های سرد و طوفانی اش بخاطر تنهایی و دلتنگی های پاییزی ام بخاطر پیاده روی های شبانه ام بغض های سنگین انتظار بخاطر اشک های بی صدایم بخاطر سالها خاطرات پاییزی ام پاییز را دوست دارم بخاطر خود پاییز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من عاشقانه پاییز را دوست دارم ... 3
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 من نام کسی نخوانده ام الا تو با هیچ کسی نمانده ام الا تو پائيز آمد و من خانه تکانی کردم از دل همه را تکانده ام الا تو 2
ارسال های توصیه شده