Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ ما کلاً مخلص شما هم هستیم.:girlhi:گفتم در جریان باشی. خدا پشت و پناه شما باشد. نوکرتم داداش...شما با هر کی مشکل داری عکسشو بده خودم برات پاره میکنم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ فقط لال شه و جلوی چشام نباشه...چون خیلی بد عصبانی می شم ..خیلی در ادامه ی این نوشتم این رو هم بگم که ... آذری ها ( متولدین ماه آذر ) 90% افراد منطقی و واقعاً با شعوری هستن... اما هنگام خشم و غضب، بی شعور ترین و بی منطق ترین آدم دنیا میشن! یعنی دقیقاً یک تانک رو فرض کنید که با سرعت 300 کیلومتر بر ساعت بهتون نزدیک بشه و بزنه له و لوردتون کنه...!:vahidrk: جالبیش هم اینجاست که آذری هایی که کلاً ضعیف و کم زور هستن، وقتی عصبانی میشن، بشدّت خر زور و دیوونه میشن! تا حدی که امکان داره حتی به اموال خودشون یا حتی خودشون هم صدمه برسونن... از آذریه عصبانی انتظار ادب و متانت و احترام رو نداشته باشید!! چون وقتی عصبانی میشه، تنها هدفش پس گرفتن یه حق مسلم و از دست رفتشه! بنابراین پدر و مادر و آبجی داداش و این حرفا رو هم بذارید کنار! حتی معشوقه هاشونم میشن بوق!!! باز هم تأکید میکنم آذری ها به هیچ وجه عصبانی نمیشن جز در مواردی که واقعاً بهشون فشار اومده باشه!!! (خدا اون روز رو نیاره):xbex7jmjnhtbacgrr3x اما شانسی هم که دارید اینه که آذری ها به سرعت نور هم سرد و خاموش میشن... فقط باید به پر و پاشون نپیچید و بذارید عصبانیتشون رو با حرف خالی کنن نه با عمل! لطفاً آتیش بیاریه معرکه رو هم نکنید چون اولین کسی هستید که تو آتیشی که درست میکنید خواهید سوخت 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ بستگی به طرفم داره و منافع خودم مثلا یه جاهایی حقتو می خورن ولی اگر داد بزنی اوضاع بدتر میشه اون موقع از در دوستی وارد میشم و با پنبه سرشو می برم یه جاهایی هم اگر داد نزنی کارت پیش نمیره اگثرا ولی سعی می کنم خونسرد باشم جلوش چون میدونم با این حرکت طرف آتیش می گیره 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ با 18 چرخ از روش رد میشم:icon_razz: تو رویا البته ولی بازم کمه 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ من اصولا سکوت میکنم چون حرفی میزنم یا حرکتی میکنم که بعدا پشیمون میشم 6 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ با توجه به تجربیاتی که دارم خشونت جوابگو نیست ، سکوت بهتر است . . . . 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ با توجه به تجربیاتی که دارمخشونت جوابگو نیست ، سکوت بهتر است . . . . ایشون که سایلنته کلاً... جدی حامد تا حالا عصبانی شدی؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ چرا هیچکس استارت این موضو رو نمیخونه 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ ایشون که سایلنته کلاً...جدی حامد تا حالا عصبانی شدی؟ یه ضرب المثل در این مورد هس کاش میشد بگم 1 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ ایشون که سایلنته کلاً...جدی حامد تا حالا عصبانی شدی؟ خوب شدم گفتم تجربه داشتم عصبانی شدم اما جوابگو نیست . . . . 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ یه ضرب المثل در این مورد هس کاش میشد بگم مثلا ؟!؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ ببینید دوستان ما به این کاری نداریم که تو دنیای واقعیت این اتفاق میفته یا نه ، اون حس قلبیتونو بنویسین من حس قلبیم رو نوشتم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ مثلا؟!؟ شما کار بسیار درست و عاقلانه ای میکنید اما تو رو خدا استارتو بخونید 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ خوب با سیلی صورت شخص مقابل را گلگون کنم ، کافیست؟ . . . . 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ دوست دارم اون لحظه بزنم فکشو بیارم پایین ولی خب معمولا سرمو میندازم پایین میرم... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ خوب با سیلی صورت شخص مقابل را گلگون کنم ، کافیست؟. . . . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده