رفتن به مطلب

وقتی از یه نفر ناراحت یا عصبانی هستم دوست دارم ...

ارسال های توصیه شده

ما کلاً مخلص شما هم هستیم.:girlhi:

گفتم در جریان باشی.

خدا پشت و پناه شما باشد.

نوکرتم داداش...شما با هر کی مشکل داری عکسشو بده خودم برات پاره میکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فقط لال شه و جلوی چشام نباشه...چون خیلی بد عصبانی می شم ..خیلی
در ادامه ی این نوشتم این رو هم بگم که ...

آذری ها ( متولدین ماه آذر ) 90% افراد منطقی و واقعاً با شعوری هستن...:ws3:

اما هنگام خشم و غضب، بی شعور ترین و بی منطق ترین آدم دنیا میشن! یعنی دقیقاً یک تانک رو فرض کنید که با سرعت 300 کیلومتر بر ساعت بهتون نزدیک بشه و بزنه له و لوردتون کنه...!:vahidrk:

جالبیش هم اینجاست که آذری هایی که کلاً ضعیف و کم زور هستن، وقتی عصبانی میشن، بشدّت خر زور و دیوونه میشن!:w02: تا حدی که امکان داره حتی به اموال خودشون یا حتی خودشون هم صدمه برسونن...

از آذریه عصبانی انتظار ادب و متانت و احترام رو نداشته باشید!! چون وقتی عصبانی میشه، تنها هدفش پس گرفتن یه حق مسلم و از دست رفتشه! بنابراین پدر و مادر و آبجی داداش و این حرفا رو هم بذارید کنار! حتی معشوقه هاشونم میشن بوق!!!:banel_smiley_4:

باز هم تأکید میکنم آذری ها به هیچ وجه عصبانی نمیشن جز در مواردی که واقعاً بهشون فشار اومده باشه!!! (خدا اون روز رو نیاره):xbex7jmjnhtbacgrr3x

اما شانسی هم که دارید اینه که آذری ها به سرعت نور هم سرد و خاموش میشن...

فقط باید به پر و پاشون نپیچید و بذارید عصبانیتشون رو با حرف خالی کنن نه با عمل! :w000:

لطفاً آتیش بیاریه معرکه رو هم نکنید چون اولین کسی هستید که تو آتیشی که درست میکنید خواهید سوخت :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بستگی به طرفم داره و منافع خودم

مثلا یه جاهایی حقتو می خورن ولی اگر داد بزنی اوضاع بدتر میشه اون موقع از در دوستی وارد میشم و با پنبه سرشو می برم

یه جاهایی هم اگر داد نزنی کارت پیش نمیره

اگثرا ولی سعی می کنم خونسرد باشم جلوش چون میدونم با این حرکت طرف آتیش می گیره:w02:

• Like 7
لینک به دیدگاه
با توجه به تجربیاتی که دارم

خشونت جوابگو نیست ، سکوت بهتر است

. . . .

ایشون که سایلنته کلاً...:ws37:

جدی حامد تا حالا عصبانی شدی؟ :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببینید دوستان ما به این کاری نداریم که تو دنیای واقعیت این اتفاق میفته یا نه ، اون حس قلبیتونو بنویسین

من حس قلبیم رو نوشتم :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...