رفتن به مطلب

ویژگی های مناطق مختلف تهران برای زندگی

ارسال های توصیه شده

یعنی چی راحت میشه شغل پیدا کرد؟

یعنی امکانات و مغازه زیاد نداره اونجا؟:ws52:

میشه بیشتر توضیح بدی من متوجه نشدم

ینی جای صنعتی هم داره....کارخونه و شرکت دور و برش زیاده و به نظر من کسی نمیتونه مشکل کار داشته باشه اینجا...

هم اینکه همیشه در حال گسترشه و در حال ساخت و ساز...از این نظرم برای اونایی که میتونن کار کنن خوبه....چه واسه برق کشاش...چه لوله کشاش...چه بناهاش...چه کانال سازاش...چه شیشه براش و ...

از نظر آب و هوایی هم به نظرم جای خوبیه...البته شهریارم که نزدیکمونه آب و هواش بهتر از ماست...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میدان المپیک - شهرک مسعودیه .افسریه

میدان المپیک : تمیز بودن هوا - تمیز بودن منظقه ی شهری - جمعیت کم - مناطق تفریحی بسیار زیاد ( پارک ارم - چیتگر - ورزشگاه آزادی - بوستان جوانمردان یا همون پایین دره ی کن:ws3: و ... ) - قیمت متراژ زمین بین 3 تا 4 میلیون

مسعودیه - افسریه - مسگر آباد: نبودن روی گسل زلزله !- تجمع تولیدی ها و تولید کنندگان و اوضاع مناسب بازاری - آلودگی هوا - جمعیت زیاد - قیمت متراز زمین بین 1 تا 2 میلیون

• Like 5
لینک به دیدگاه

درود

تهران يك معضل بزرگ دارد كه در همه ي محله ها يكسان است:ترافيك

فرقش اين هست كه هر محله اي در ساعات مخصوص به خودش ترافيك دارد و محلي ها به واسطه ي اينكه راه هاي فرار را مي شناسند كمتر اذيت مي شوند.اما در يك محله ي غريب كه مي روي چون راه در رو ها را نمي شناسي ترافيك بيشتر به چشم مي ايد.

من خودم از بدو تولد تا حالا ساكن پاسداران قسمت بوستان ها هستم.

پاسداران داراي محله هاي مختلف هست اما دركل يك جو مناسب براي زندگي دارد.البته در 10-15 سال اخير به واسطه ي ورود تازه به دوران رسيده ها و ساخت و ساز هاي بي رويه كمي اين جو به هم ريخته.

خيابان هاي فرعي مشجر با عرض مناسب

ساخت ساز هاي چشم نواز

تنوع و گستردگي مغازه ها و مراكز خريد

دسترسي به اتوبان هاي:همت رسالت صياد بابايي صدر ارتش بلوار كاوه و امام علي

هم جواري و موازي بودن با خيابان شريعتي

وجود پارك هاي كوچك و بزرگ

وجود چندين تره بار و بازار روز

تميزي نسبي منطقه

از مزاياي اين منطقه هست

اما معايب:

محله هاي فرعي داراي عمق زياد هستند و اين باعث مي شود اگر ماشين نداشته باشيد براي رسيدن به خيابان اصلي پياده روي زيادي در پيش داشته باشيد

تردد بي حد ماشين به واسطه ي :

1-بالا بودن سطح درامدي اكثر مردم و چند ماشين بودن خانوار ها

2-محل ماشين بازي شدن پاسداران و خيابان هاي مجاور از قبيل:ميدان هروي/بلواركاوه/فرمانيه

3-تعداد بيش از حد مغازه ها و پاساژ ها

ايراد ديگر وجود مناطق خاص در اين محله هاست و نيز خانه هاي خاص(خانه هاي ارگان هاي خاص/افراد خاص/سفير ها /سفارت خانه ها) كه باعث مي شود شما شاهد حضور پر رنگ تر نيرو هاي انتظامي باشيد كه براي افراد غريبه كمي نا خوشايند است

• Like 4
لینک به دیدگاه

پاسداران .... که خب amirgb کامل در موردش توضیح دادن :ws37:

فرمانیه و اندرزگو و چیذر ... همه چیزش یه طرف امیر چاکلتش هم یه طرف :hapydancsmil:کلا فضای سبز به اون معنی نداره (تا پارک قیطریه) اما درخت کاری کوچه ها خیلی خوبه

البته چیذر یه کمی زیادی کوچه هاش پیچ در پیچه !!! :icon_pf (34):اما همه چیز در دسترسته و منطقه نسبتا آرومی هم هست

به دلایل نامعلومی هم از غرب تهران متنفرم :icon_pf (34):اما از لحاظ موقعیت و دسترسی و فروشگاه ها و بیمارستان حدود میدون کاج و سرو خوبه

از شمال شرق هم که 2 تا شهرک پایین لویزان (شهرک امید و شهرک گلستان ) از لحاظ دسترسی . رسیدگی . فضاهای ورزشی و فضای سبز و ... خیلی امکانات خوبی دارن

تهرانپارس که کلا زیاد ازش خوشم نمیاد اما مناطق خوبش خیابون بهار و عادل و زرین و رشید و هستن به خصوص که توی رشید چندتا کافی شاپ و رستوران و کلانتری و بیمارستان ارش هستش و تا دلت بخواد سوپری و ... می تونی پیدا کنی

اما خیابون 150 بعد از ظهرا مکان خوبی برای ویراژ دادن ماشین های مدل بالا و اونایی که دنبال دوست دختر یا دوست پسرن هستش ! :banel_smiley_4:

پارک پلیس هم که از پارک های بزرگ این قسمت محسوب می شه دقیقا بالاتر از فلکه چهارم می شه

پاساژ معروفش سپید و پارسیانه

کلا منطقه تهرانپارس رو اگر کسی خوشش بیاد از منطقه اش می تونه راحت باشه

اما کلا نمی دونم چرا هر چی رو به مناطق جنوبی تهران میریم فضاهای سبزش بیشتره تا شمال ؟!:ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

سلام دوستان به نظرتون واسه یه آدم مجرد که از شهرستان میخواد بیاد تهران زندگی و اونجا دیپلمش رو تکمیل کنه و بخونه واسه دانشگاه چطوره؟چقد باید ماهانه درامد داشته باشم؟

هزینه رهن کامل یه 40 یا 50 متری چقدر میشه منطقه ای که نه بد باشه نه خوب و به همه جا نزدیک باشه؟بعضیا بم گفتن ستارخان و نواب خوبه تقریبا با 20تا 30 تومن میشه یه جای کوچیک گرفت.

نظر شما چیه؟کلن یه توضیحی اگه میشه بدید

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوستان به نظرتون واسه یه آدم مجرد که از شهرستان میخواد بیاد تهران زندگی و اونجا دیپلمش رو تکمیل کنه و بخونه واسه دانشگاه چطوره؟چقد باید ماهانه درامد داشته باشم؟

هزینه رهن کامل یه 40 یا 50 متری چقدر میشه منطقه ای که نه بد باشه نه خوب و به همه جا نزدیک باشه؟بعضیا بم گفتن ستارخان و نواب خوبه تقریبا با 20تا 30 تومن میشه یه جای کوچیک گرفت.

نظر شما چیه؟کلن یه توضیحی اگه میشه بدید

سلام

نمیدونم مصلحت شما برا این تصمیمتون چیه . ولی اگه خواستی اینکارو بکنی , میتونی ابتدا یه نفر از همشهری هاتو که تو تهران دانشجو هست و خونه یا خوابگاه شخصی اجاره کرده , پیدا کنی و یه مدت باهاش بمونی تا نسبت به اوضاع آشنا تر بشی و چم و خم کار دستت بیاد . کلا اگه یه اتاق رو با دانشجو ها شریک بشی موندنت راحت و کم هزینه است.

• Like 2
لینک به دیدگاه

بنظر من تهران یک شهر نابود شده و مضخرفه ... نمیتونم تصور کنم که تهران 10-15 سال دیگه به چ فاجعه ای برای ساکنانش و ایران تبدیل میشه.

تنها وقتی که بارون یا برف بباره ، که اگــــــــــــه بباره!، یکم میشه هوای تهرانو تنفس کرد وگرنه که تمامی روزهای پاییز و زمستون دود و آلودگی توی هوا رو با چشم غیر مسلح و به وضوح میشه دید.

دلم ب حال بچه هایی که اینجا زندگی میکنن خیلی میسوزه...

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب همه جای تهرانو نگشتم و ندیدم متاسفانه؛ اما یکی تهرانپارس رو دوست دارم یکی خیابون کریم خان زند و خیابونای اطرافش ، کلیسای سرکیس و... یاد خاطرات سال 91 بخیر ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

راستش اول بخاطر اینکه تهران رو دوست دارم و دلم میخواد اونجا باشم دوم بخاطر یه سری مشکلات روحی و احساسی میخوام دور از تمام آشناها باشم سوم تحمل زندگی با هیچکس حتی 1نفرم ندارم و چهارم اینکه نه زیاد ولی یکم پول هم دارم و میخوام ادامه تحصیلم رو اونجا بدم، حالا نظرتون چیه؟ماهی چقد درامد داشته باشم از پس مخارجم (به غیر از درس خوندن) بر میام؟

لینک به دیدگاه
راستش اول بخاطر اینکه تهران رو دوست دارم و دلم میخواد اونجا باشم دوم بخاطر یه سری مشکلات روحی و احساسی میخوام دور از تمام آشناها باشم سوم تحمل زندگی با هیچکس حتی 1نفرم ندارم و چهارم اینکه نه زیاد ولی یکم پول هم دارم و میخوام ادامه تحصیلم رو اونجا بدم، حالا نظرتون چیه؟ماهی چقد درامد داشته باشم از پس مخارجم (به غیر از درس خوندن) بر میام؟

جسارت نباشه، چند سالته عزیز دل برادر!؟ :w16:

چون من هم از 18 تا 20 سالگی این احساسات رو داشتم ... شما جدی نگیر... مقتضای سنه ...

تا الان چقدر کار میکنی و چقدر تونستی درآمد به دست بیاری ؟! نمیدونم تجربه کار داشتی یا نه ؟!

ولی اصلا اونجوری که فکر میکنی زندگی آسون نیست ... چه کاری میتونی بکنی؟! تخصص خاصی داری یا کارای معمولی میخوای بکنی ؟!

از قیمت اجاره خونه توی تهران خبر داری؟! برای غذا خوردن چی فکر کردی ؟! میخوای همه ش بری رستوران یا میخوای خودت آشپزی کنی ؟! وسایل خونه هم میخوای بخری ؟!

محض اطلاعت هم بگم که درس خوندن و کار به طور همزمان خیلی همت بالا و توان بالایی میخواد و افراد زیادی هستند که هر دو رو انجام میدن اما حد اقل توی یکیش کم میارند ...

اگرچه الان توی شرایطی هستی که خودت باید تا ته این راهو بری و من الان حکایت بابابزرگ مامان بزرگ رو دارم اما به زندگی راحت و بی دغدغه ای فکر کن که میتونی توی خونه خودتون کنار پدر و مادرت داشته باشی و منطقی فکر کن نه احساسی .

• Like 3
لینک به دیدگاه

داداش 26 سالمه همه کاری هم کردم تخصص خاصی که مهم باشه که نه ولی یه چیزایی بلدم،آره تقریبا با پرس و جو قیمت ها تا حدودی دستم اومده ، بیشتر نوجوانی و جوانیم رو مجردی زندگی کردم آشپزیم از خیلی خانوما هم بهتره:ws3:

وسایلم یکمی دارم ، به اندازه 80 تا 90 تومنی هم پوله نقد دارم ، فقط اینجور که حساب کردم باید یه کار کوچیک با حقوق کم هم داشته باشم تا ماهانه پول کم نیاریم.

حالا با این توضیحاتی که دادم نظرتون چی هست؟.کجا خونه بگیرم که خوب باشه؟به نظرتون خرج ماهانه یک نفر آدمی که زیاد اهل ریخت و پاش نیست چقدره؟

سپاس گذارم از محبت شما:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

درود

وحید هستم 23 ساله، بچه جنوب ایرانم، از اول سال 94 برای کار و زندگی میام تهران، محل کارم محدوده دهکده المپیکه ، کارمم اداریه، دنبال خونه برا رهن می گردم ، کدوم منطقه و محله رو پیشنهاد می کنید بهم که از لحاظ نزدیکی به محل کارم و همچنین امکانات شهری مناسبه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
درود

وحید هستم 23 ساله، بچه جنوب ایرانم، از اول سال 94 برای کار و زندگی میام تهران، محل کارم محدوده دهکده المپیکه ، کارمم اداریه، دنبال خونه برا رهن می گردم ، کدوم منطقه و محله رو پیشنهاد می کنید بهم که از لحاظ نزدیکی به محل کارم و همچنین امکانات شهری مناسبه؟

سلام وحیدجان. خوش اومدی به انجمن

چه قیمتی حدوداً مدنظر داری؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود

وسیله شخصی داری یا نه ؟

مجردی یا متاهل ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
درود

دوستان یه 40 تومنی خانواده برام کنار گذاشتن برای رهن خونه ، مجردم و وسیله شخصیم هم جفت پاهامه :ws3:

پرس و جو مکنم اگه شد بهتون اطلاع میدم.

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
  • 10 ماه بعد...

با سلام و عرض ادب

از دوستانی که اطلاعات کافی دارند خواشمندم بفرمایند اصیل ترین محله تهران از حیث اصالت در رفتار، داشتن مولفه وقار و عدم تازه به دوران رسیدگی کجاست؟ قیمت و هزینه برایم مهم نیست تنها نوع نگاه افراد و رفتار و متانت شخصیت میخواهم بدانم دقیقا اصیل ترین آدم ها کجا زندگی می کنند؟ بنا به تجربه چندین ساله زندگی بنده در تهران هنوز به محله مورد نظر خود نرسیده ام. نظر خود بنده قیطریه و یوسف آباد است آیا هیچ محله ای از این دو بهتر وجود دارد؟ اگر بله کجاست؟

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
با سلام و عرض ادب

از دوستانی که اطلاعات کافی دارند خواشمندم بفرمایند اصیل ترین محله تهران از حیث اصالت در رفتار، داشتن مولفه وقار و عدم تازه به دوران رسیدگی کجاست؟ قیمت و هزینه برایم مهم نیست تنها نوع نگاه افراد و رفتار و متانت شخصیت میخواهم بدانم دقیقا اصیل ترین آدم ها کجا زندگی می کنند؟ بنا به تجربه چندین ساله زندگی بنده در تهران هنوز به محله مورد نظر خود نرسیده ام. نظر خود بنده قیطریه و یوسف آباد است آیا هیچ محله ای از این دو بهتر وجود دارد؟ اگر بله کجاست؟

دولت بنظرم هنوز اون آدمای اصیل رو داره ك تنها پولداری براشون مهم نیست و ارزش ها و عرف ها رو رعایت میكنن من اگه یه روز پولم بكشه میرم اونجا:5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...