رفتن به مطلب

تا چه اندازه با گـفته این عکس موافقین؟( مفهوم زیبایی)

ارسال های توصیه شده

کسی همچین فکری نکرده :ws37:

همه میدونیم.

بالایی ها هم بدون آرایش دیدن دارند.

حرف از اینیه که وقتی قراره آرایش بشن چرا نباید آرامش بخش باشه؟ :ws37:

حرف اینه وگرنه الان همه میدونند که آرایش جز لاینفک زن ها هست :ws37:

ضمن اینکه من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم و برداشتم از عکس این بود.

قضیه اینه که ما ایرانیا کلا فرنگی پسندیم از وسیله خونه گرفته تا غذا تا دارو تا................... خانم های خوشگل:ws37:

بعدش همه تو ذهنشون اینه خانم های ایرانی قیافشون فقط با آرایش خوبه در عوض اروپایی ها ...اصلا آرایش لازم ندارن:ws37:

در کل اگه بگن بالایی ها اروپایین باز ایرانی ها میگن چقدر خوشگل و ملیحن:banel_smiley_4:

من منظورم فقط شما نبودین کلی عرض کردم:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 72
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

1.شما تا چه اندازه با گفته این عکس موافقین؟ درصورت پاسخ خیر یا بله، دلیل خودتون رو مطرح کنید......:ws37:

تنها تفاوتشون اینه که بالایی ها آرایششون غلیظتره وگرنه جفتشون آرایشو دارن....ولی اینکه جهان سومی ها (بهتره بگیم ایران!) آرایششون افراطی تر هست رو قبول دارم بعضی از دلایلش رو دوستان گفتن خیلی دلایل دیگه ای هم میتونه وجود داشته باشه که بیان نشد یکیش اینکه جمعیت جوون جامعه ی ما خیلی بیشتر از جوامع غربیه ، توجه به ظاهر توی نسل جوون بیشتره خب

2. تعریف شما از زیبایی چیست؟

بیخیال بابا باز الکی تعریف نسازیم واسه هرچیزی....ننه ی صمدم میدونه زیبایی یعنی چی ، تفاوت توی سلیقه ها وجود داره نه توی تعریف زیبایی

3. شما با عمل جراحی زیبایی موافق هستید یا خیر؟ :ws38:

ehqcyvm4wuqeklh1e9nx.jpg

آره موافقم اگه کسی نیاز به عمل داشته باشه و با عمل کردن احساس بهتری بهش دست بده هیچ اشکالی نداره

پ.ن: من همه ی اینارو دوست دارم abnabat.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه
یه سئوال از پسرا...جون من راستشو بگید...:ws3:

از این دخترای مدل عکس اولی خوشتون میاد؟ :ws52:

من به شخصه از دخترای آرایش کرده با این سرو وضع بدم میاد ، اگه آرایشم میکنن خیلی ساده و دخترونه نه شبیه مترسک:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اخه اینا دیگه چه آرایشیه:w000: همه شکل هم شدن:w000:

من که به شخصه به این دخترا نگاه نمیکنم که حالشون گرفته بشه:ws3:

خوش به حال خارجیه چه خوش ارایش هستن ساده و زیبا:sigh:

ما از آرایش استقبال میکنیم:w02: ولی اخه این مگه آرایشه:w58: این مصداق بارز تغییر هویته:banel_smiley_4:

بـــــــــله بـــــــــــله....... مشخصه که اصلا خوشتون نمیاد biggrin.gif شما از همه جور آرایشی استقبال میکنی :persiana__hahaha:

ایول دقت :biggrin:

راست میگه...سه تای سمت راست بالا از رو لباشون میشه فهمید یکین:ws3:

دقیقا یکین........... :a030:

دست گلتون درد نکنه:w58:

ولی واقعا نمیدونم اینجور آرایش کردن چه معنی میده...

دیشب اخبار گفت ایران رکورد شکونده تو عمل جراحی...:w58:

مخصوصا بینی..

امروزم تو دانشگاه هم کلاسیم رو دیدم بینیش هیچ عیبی نداشت عمل کرده بود...:hanghead:

این قضیه چشمم تو هم چشمیه بیشتر و حرفـــــ دوستان........hanghead.gif

یکی از دوستان هم دانشگاهیم دوره کاردانی بینیش کمی بزرگ تر بود، میگفت :میخوام عمل کنم،عمل هم کرد، اما شاید باور نکنید این عملی که انجام داد صورتش کاملا برگشت، اون بینی خدادادیش به مراتب زیبا تر بود، و خیلی قشنگـــــ ترش کرده بود ........... ولی ما

( دوستانش) برای اینکه ناراحت نشه میگفتیم ،خیلی خوب شده،، چون خیلی سوال میکرد: بینیم رو عمل کردم، خوب شده صورتم ؟؟!!

مشکلی در عمل جراحی نبود ،دکترمورد نظر هم خیلی قشنگ عمل کرده بود،ولی اون بینی به دوست ما نمیخورد..... :ws37:

کسی همچین فکری نکرده :ws37:

همه میدونیم.

بالایی ها هم بدون آرایش دیدن دارند.

حرف از اینیه که وقتی قراره آرایش بشن چرا نباید آرامش بخش باشه؟ :ws37:

حرف اینه وگرنه الان همه میدونند که آرایش جز لاینفک زن ها هست :ws37:

ضمن اینکه من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم و برداشتم از عکس این بود.

موافقم.............. wubpink.gif wubpink.gif

تنها تفاوتشون اینه که بالایی ها آرایششون غلیظتره وگرنه جفتشون آرایشو دارن....ولی اینکه جهان سومی ها (بهتره بگیم ایران!) آرایششون افراطی تر هست رو قبول دارم بعضی از دلایلش رو دوستان گفتن خیلی دلایل دیگه ای هم میتونه وجود داشته باشه که بیان نشد یکیش اینکه جمعیت جوون جامعه ی ما خیلی بیشتر از جوامع غربیه ، توجه به ظاهر توی نسل جوون بیشتره خب

بیخیال بابا باز الکی تعریف نسازیم واسه هرچیزی....ننه ی صمدم میدونه زیبایی یعنی چی ، تفاوت توی سلیقه ها وجود داره نه توی تعریف زیبایی

آره موافقم اگه کسی نیاز به عمل داشته باشه و با عمل کردن احساس بهتری بهش دست بده هیچ اشکالی نداره

پ.ن: من همه ی اینارو دوست دارم abnabat.gif

همه رو دوست داری ، خوب دیگه پسری.............. :ws3: ولی منم از ردیف اول خوشم میاد............ :ws43:

(هیلاری دافم که در ردیف پائین جای خود داره :w02:)

• Like 8
لینک به دیدگاه

دروود

خب هر کسی یه نظر و سلیقه ای داره دیگه ... یکی از پوست سفید خوشش میاد ، یکی تیره و...

همینا هم در مورد سایر قسمت های صورت صدق میکنه...

جمع بندی تمامی این موارد ، باعث ساختن تصویری در ذهن میشه که ایده آل اون آدم هست و هروقت کسی رو ببینه که نسبتا با اون خصوصیات صدق میکنه ، از نظر اون زیبا محسووب میشه. حالا این خصوصیات چه با آرایش بدست بیاد و چه با کارای دیگه...

در مورد سوال سوم هم به نظرم اگه اون عضوی که جراحی رووش انجام میشه واقعا به لحاظ فیزیکی غیر طبیعی باشه و نشه اون عضو رو بدون عمل جراحی ، به حالت طبیعی برگردوند ، این کار اشکالی نداره... حتی عمل جراحی زیبایی هم به همون خصوصیات ایده آلی بر میگرده که شخصی که عمل رو انجام داده ، فکر میکنه با داشتن اون خصوصیات ، احساس رضایت بهش دست خواهد داد....

در نهایت نباید این عمل زیبایی بصورتی باشه که در آخر ، اتفاق زیر بیفته :دی

b8jpchhtsxcey9u16o.jpg

• Like 9
لینک به دیدگاه

بابا مهم باطن طرفه نه ظاهر

بابا خیلی ها هستن که زیبایی دارن ولی یه جامعه رو از عرش به فرش میان و خیلی ها هم هستن که با چهرهی معمولی جامعه رو از فرش به عرش میبرن!

بین زیبایی و زشتی یه فاصله کوتاهیه!مهم اینه که خودت باشی!خود بودن نشانه موفقیت هست نه چهره یزیبا!!!!!!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه
قضیه اینه که ما ایرانیا کلا فرنگی پسندیم از وسیله خونه گرفته تا غذا تا دارو تا................... خانم های خوشگل:ws37:

بعدش همه تو ذهنشون اینه خانم های ایرانی قیافشون فقط با آرایش خوبه در عوض اروپایی ها ...اصلا آرایش لازم ندارن:ws37:

در کل اگه بگن بالایی ها اروپایین باز ایرانی ها میگن چقدر خوشگل و ملیحن:banel_smiley_4:

ها والا... همینه که تو گفتی :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

می گم بین اون همه بوتاکس و فندوقی کردن بینی و شمشیری کردن ابرو و غنچه کردن لب ها و کشیدن پوست و.....شوما در دسته اول چیزی دید...من هم دیدم:ws3:

نه موافق نیستم با نوشته ها.

کلا با صف بندی ها...منطقه بندی ها..مرز بندی ها مشکل دارم...:ws37:

با داده هایی که از اون راحت نتیجه می گیرن مشکل دارم....اینکه یک عده رو می برن زیر یک پرچم و براشون رنگ انتخاب می کنن...جاشون نظر می دن مشکل دارم....:ws37:

اون تصاویر بالا....زایده ی یک نوع زیبایی شناسیه....تصاویر پایین زاییده یک نوع دیگه ی زیبایی شناسی....

هیچکی نمی تونه بگه این بهتره...یا درست تره یا اون یکی..چون در ذات هیچکدوم اشتباه نمی کنن....چون فطرتشون، زیبایی رو اینجوری می طلبه....

پس این از اولین سوال که با دسته بنده ی وقتی مرز ها مشخص نیست و همه ی شرایط در نظر گرفته نمی شه مخالفم...چون در هر دو دنیا از این دست آدم ها هست....

تو ایران هم شوما بیا محله ی ما دخترای ما تو اون دسته ی بالا نیستن(مثه اون داستان معروف که بیا شیر و ماست رو از محله ی ما بخر:whistle:)فقط دورو بر خودتون رو نبینین...برای همین می گم داده هاکامل نیست و نتیجه گیری ها اشتباه ست...امان از دنیایی که فقط به اطرافیان محدود شه...:ws37:ایران فقط تهران نیست..تهران فقط بعضی مناطق نیست...ایران فقط مرکز استان ها نیست...مرکز استان ها فقط بعضی مناطق نیست....و...

هر دو دسته درهمن....سوا کردنی نیست.

در مورد سوال دوم که تعریف زیبایی هست...

تعریف من از زیابیی تعریف سادگی هاست....زیبایی به اندازه ی هر شخص در فیزیکیش هست...فقط نسبی هست...یکی بیشتر یکی کمتر...

یکی دوست داره با آرایش این نسبیت رو بیشتر کنه....تا خودش رو ارضا کنه...حق داره....

یکی با کمتر آرایش کردن..اون نیاز درونی ش ارضا می شه....

در نهایت این منی که در مقابل این دو نوع آرایش قرار می گیریم..یا دو نوع تعریف زیبایی قرار می گیرم...نباید باعث آزار طرف مقابلم بشم..و باید به زیبایی شناسی ش احترام بزارم...

در مورد سوال سوم هم...من که نمی تونم برای دیگران تایین تکلیف کنم...هرکسی اختیار خودش رو داره....در مورد خودم می تونم نظر بدم....که از این پول برای تغییر صورتم مصرف نمی کنم...چون اعتقاد دارم..آنچه هست...به صورت معقول هست و ازش راضی هستم....

• Like 7
لینک به دیدگاه

من کاملا با این قضیه مخالفم

این عکسها مفهوم زیبایی رو نمیرسونه

من بیشتر توی اطرافیانم که دیدم و پسرهای دیگه معمولا واسه آرایش مورد اول نمیگن زیباست میگن عجب..........!!!!

خیلی فرق داره کسی که بخواد زیبا باشه با کسی که بخواد در معرض دید باشه

عکسهای پایین رو هم که فقط هیلاری داف رو قبول داری میدونم:ws3:

اینکه کسی رو زیبا بشه خطاب کرد معیارهای مختلفی داره و هم نسبی هم هم سلیقه ای...

من صرفا واسه خاطر آرایش به کسی نمیتونم بگم زیبا..

جراحی هایی هم که گفتی اگه نیاز باشه اشکال نداره از نظر من نه اینکه طرف ظاهرش هیچ یرادی نداره و بره جراحی زیبایی انجام بده دراون صورت به نظر من به نفس خودش توهین کرده

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من کاملا با این قضیه مخالفم

این عکسها مفهوم زیبایی رو نمیرسونه

من بیشتر توی اطرافیانم که دیدم و پسرهای دیگه معمولا واسه آرایش مورد اول نمیگن زیباست میگن عجب..........!!!!

خیلی فرق داره کسی که بخواد زیبا باشه با کسی که بخواد در معرض دید باشه

عکسهای پایین رو هم که فقط هیلاری داف رو قبول داری میدونم:ws3:

اینکه کسی رو زیبا بشه خطاب کرد معیارهای مختلفی داره و هم نسبی هم هم سلیقه ای...

من صرفا واسه خاطر آرایش به کسی نمیتونم بگم زیبا..

جراحی هایی هم که گفتی اگه نیاز باشه اشکال نداره از نظر من نه اینکه طرف ظاهرش هیچ یرادی نداره و بره جراحی زیبایی انجام بده دراون صورت به نظر من به نفس خودش توهین کرده

:icon_gol:

نه اتفاقا به نظر من همشون قشنگن :w02:، بعد هم زن زیبایی رو دوست داره، هرکسی به یه طریقی آرایش صورت رو میپسنده........

فقط مورد های بالا بینی هاشون رو به یک حالت عمل کردند.............، درواقع میشه گفت مورد های پائین با اینکه عمل داشتند ، شکل کلی صورت تغییر نکرده، بینی هاشونم که ماله خودشونه........:ws3:

فکر میکنم جراحی زیبایی در کشورهایی مثل آمریکا تو دید هنرپیشه ها یا به طور کلی مردم اون جامعه متفاوته...........:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...