VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اخه اینا دیگه چه آرایشیه همه شکل هم شدنمن که به شخصه به این دخترا نگاه نمیکنم که حالشون گرفته بشه خوش به حال خارجیه چه خوش ارایش هستن ساده و زیبا داری اغراق میکنیاا تو ایرانم خیلیا ارایش نمیکنن بعدش دخترای رشته ی مکانیک که اغلب ارایش نمیکنن همه ساده و به فکر درس 5 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ 1-به نظر من زیبایی یه امر نسبی و نظرات افراد مختلف در مورد زیبایی متفاوته ولی چیزایی مثل فرهنگ جامعه و امثال آن باعث شده نظرات مردم یه جامعه در موردمعیارهای زیبایی به هم نزدیک باشه. 2-من با هر تغییر مثبتی موافقم. 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ داری اغراق میکنیاا تو ایرانم خیلیا ارایش نمیکنن بعدش دخترای رشته ی مکانیک که اغلب ارایش نمیکنن همه ساده و به فکر درس جدی ایول به همه برو بچ مکانیک ولی خدایش این دخترا به چی فکر میکنند مثل خارجیا هم طرفدار زیاد داره هم اینده ازدواجشون بهتره 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ یه سئوال از پسرا...جون من راستشو بگید...از این دخترای مدل عکس اولی خوشتون میاد؟ راستشو بخوای ما پسرا آسیابمون همه چی خورد میکنه ، کلا روحیه حساسی داریم و دل هیچ دختریو نمیشکونیم که بهش بگیم نه. ولی خوب ،من زیبایی طبیعیو ترجیح میدم. 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ 1.شما تا چه اندازه با گفته این عکس موافقین؟ درصورت پاسخ خیر یا بله، دلیل خودتون رو مطرح کنید.... نه توی تمام سطوح جامعه ولی گویا گرایش به این سمت داره زیاد میشه. یه بخشش برمیگرده به الگو برداری غلط یه بخشش به خاطر حجاب اجباریه یه بخشش هم کمبود اعتماد به نفس گاهی! 2. تعریف شما از زیبایی چیست؟ من به چهره های شیرین میگم زیبا. حالا میتونه این چهره شیرین بی عیب و نقص هم نباشه ولی مهم اینه که در برخورد با صاحب همچین چهره ای حس خوبی داشته باشم. چهره های شرقی رو هم بیشتر میپسندم تا بور و چشم رنگی. 3. شما با عمل جراحی زیبایی موافق هستید یا خیر؟ شخصا هرگز با پای خودم نمیرم زیر تیغ جراح زیبایی ولی در حد معمول مخالف نیستم.اگه بشه عیبای معمولی صورت رو رفع کرد چرا که نه؟ راستشو بخوای ما پسرا آسیابمون همه چی خورد میکنه ، کلا روحیه حساسی داریم و دل هیچ دختریو نمیشکونیم که بهش بگیم نه. ولی خوب ،من زیبایی طبیعیو ترجیح میدم. اون صداقتتون تو حلقممممم ممممممممممممممم 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ جدی ایول به همه برو بچ مکانیک ولی خدایش این دخترا به چی فکر میکنند مثل خارجیا هم طرفدار زیاد داره هم اینده ازدواجشون بهتره ببین من موندم شما مردا چجوری هستید ادم ارایش نکنه میگید امل اگه ارایش بکنه میگن این چیه راستشو بخوای ما پسرا آسیابمون همه چی خورد میکنه ، کلا روحیه حساسی داریم و دل هیچ دختریو نمیشکونیم که بهش بگیم نه. ولی خوب ،من زیبایی طبیعیو ترجیح میدم. :icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ ببین من موندم شما مردا چجوری هستید ادم ارایش نکنه میگید امل اگه ارایش بکنه میگن این چیه :icon_razz: ما از آرایش استقبال میکنیم ولی اخه این مگه آرایشه این مصداق بارز تغییر هویته 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ ما از آرایش استقبال میکنیم ولی اخه این مگه آرایشه این مصداق بارز تغییر هویته شما مردا تکلیفتونو اول با خودتون مشخص کنید 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اخه اینا دیگه چه آرایشیه همه شکل هم شدنمن که به شخصه به این دخترا نگاه نمیکنم که حالشون گرفته بشه خوش به حال خارجیه چه خوش ارایش هستن ساده و زیبا افرین امین خودمونه راستشو بخوای ما پسرا آسیابمون همه چی خورد میکنه ، کلا روحیه حساسی داریم و دل هیچ دختریو نمیشکونیم که بهش بگیم نه. ولی خوب ،من زیبایی طبیعیو ترجیح میدم. شما پسرا اساسا همه رو دوست دارین ما از آرایش استقبال میکنیم ولی اخه این مگه آرایشه این مصداق بارز تغییر هویته اینو راست میگه ها. اکثر دخترا ارایش میکنن. این که بگیم نه هرگز اشتباهه اما ارایش واسه زیباتر شدنه نه اون شکلی شدن که 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ شما مردا تکلیفتونو اول با خودتون مشخص کنید کدوم تکلیف ما همه چیزمون روشنه گفتم که 5 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اون صداقتتون تو حلقممممم ممممممممممممممم اقلا این همه صداقتو میبینی یه تشکر خشک و خالی پای پست بزن؟ 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ فکر کنم ردیف بالایی همشون یکی باشه؟!! ایول دقت :biggrin: راست میگه...سه تای سمت راست بالا از رو لباشون میشه فهمید یکین 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ راستشو بخوای ما پسرا آسیابمون همه چی خورد میکنه ، کلا روحیه حساسی داریم و دل هیچ دختریو نمیشکونیم که بهش بگیم نه. ولی خوب ،من زیبایی طبیعیو ترجیح میدم. دست گلتون درد نکنه ولی واقعا نمیدونم اینجور آرایش کردن چه معنی میده... دیشب اخبار گفت ایران رکورد شکونده تو عمل جراحی... مخصوصا بینی.. امروزم تو دانشگاه هم کلاسیم رو دیدم بینیش هیچ عیبی نداشت عمل کرده بود... 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ ایول دقت :biggrin:راست میگه...سه تای سمت راست بالا از رو لباشون میشه فهمید یکین منم شک کرده بودم هاااااا ولی فکر کردم توهم زدم. من از قیافه های سری پایین سمت چپ دومی خوشم میاد اگه یه داداش داشتم میرفتم اینو براش میگرفتم 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من از قیافه های سری پایین سمت چپ دومی خوشم میاد اگه یه داداش داشتم میرفتم اینو براش میگرفتم حالا فرض کن من داداشت من از سمت چپ اولیم خوشم میاد ،اونو واسم بگیر 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ حالا فرض کن من داداشت من از سمت چپ اولیم خوشم میاد ،اونو واسم بگیر اولی هم؟!!!!من میگم کلا از همشون خوششون میاد ؛بگین نه! برادره من اون به درد زندگی نمیخوره دومی رو ببین چه تو دل برو و خانووووووووووومه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ من با عمل زیبایی مخالفم شدید چون سلامتی اون عضو بعد از عمل از بین میره. و کلا نظر من در مورد زیبایی اینه که زیبایی باید همراه با آرامش باشه. مثلا وقتی یک منظره زیبا میبینیم یه آرامش روحی به همراه داره که بصورت یه لبخند نمایان میشه. زیبایی این طوری هم من ردیف پایین رو میپسندم چون همراه با آرامشی خاص هستند. کلا ما ایرانیها در همه چی زیاده روی میکنیم حتی در این نوع آرایش ها 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ جالبه !اکثرا فکر میکنن سری پایینی ها آرایش ندارن و طبیعی هستن.نمیدونم عکس بازیگرای هالیوود رو قبل و بعد آرایش دیدین یا نه ولی خوبه ببینین... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ جالبه !اکثرا فکر میکنن سری پایینی ها آرایش ندارن و طبیعی هستن.نمیدونم عکس بازیگرای هالیوود رو قبل و بعد آرایش دیدین یا نه ولی خوبه ببینین... کسی همچین فکری نکرده همه میدونیم. بالایی ها هم بدون آرایش دیدن دارند. حرف از اینیه که وقتی قراره آرایش بشن چرا نباید آرامش بخش باشه؟ حرف اینه وگرنه الان همه میدونند که آرایش جز لاینفک زن ها هست ضمن اینکه من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم و برداشتم از عکس این بود. 3 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ ربطی به پیشرفته و جهان سوم نداره... ما همم خیلی چهره های طبیعی و زیبا اطرافمون داریم که بهش می گیم زیبا! کسانی هم که عمل می کنن برای نزدیک شدن به این چهره هاست چون نسبت به چهره های زیبا احساس نقص می کنن! البته در ایران بینی قلمی رکن اصلی زیبایی محسوب می شه . من به این نتیجه رسیدم که معیارهای افراد مختلف برای زیبایییی متفاوته و ممکنه چهره ای که من بهش می گم زیبا از نظر دیگری زیبا نباشه... خیلی هم کاری به سیرت ندارم... مثلا ممکنه بگم فلانی خیـــــــــــــــلی خوشگله ولی چه فایده اخلاق نداره! یا برعکسش فلانی خیــــــــلی خوبه با اینکه خوشگل نیست آدمو جذب می کنه! به کسی که خوشگل نیس که آدم نمی گه خوشگل حالا هرچقدر هم سیرتش خوب باشه . من فکر می کنم اگه چهره نقص خیلی قابل توجهی داشته باشه عمل زیبایی ایررادی نداره... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده