setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ سـلام........... 3 سوال در مورد این عکس از شما دوستان دارم؟ 1.شما تا چه اندازه با گفته این عکس موافقین؟ درصورت پاسخ خیر یا بله، دلیل خودتون رو مطرح کنید...... 2. تعریف شما از زیبایی چیست؟ 3. شما با عمل جراحی زیبایی موافق هستید یا خیر؟ نظر من درمورد سوال 3: (جراحی زیبایی درصورتی که برای بدن مشکلی نداشته باشه ،هیچ اشکالی نداره) 40 لینک به دیدگاه
uraniburg 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ به نظر من نمیشه کلی گفت جهان سوم و کشورای پیشرفته زیبایی سلیقه ایه و برا من حرکات و رفتارم تاثیر داره البته الان به قیافه ی سوپر استارام بستگی داره تعریف زیبایی و تو فرهنگای مختلفم یخورده فرق میکنه عمل خوبه اگه به سلامتی لطمه نزنه و کار و فکر و زندگی آدم نشه اینکه هرروزی یه جاشو جراحی کنه 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ من با عمل زیبایی تا حدودی مخالفم ....مگر در شرایط خیلی خاص !! مثلا بینی طرف شکسته باشه نتونه به خوبی نفس بکشه....در این صورت در طولانی مدت اکسیژن رسانی به مغز کمتر میشه و باعث آسیب به مغز میشه و... 1.شما تا چه اندازه با گفته این عکس موافقین؟ درصورت پاسخ خیر یا بله، دلیل خودتون رو مطرح کنید...... کاملا موافقم....ولی نه با جهان سوم بودن....برخی از ماها مفهموم زیبایی رو گم میکنیم....برای همین دنبال یه جایگزینی برای اون مفهموم گم شده میگردیم که با تبلیغات جراحی های زیبایی رو به رو میشیم و فکر میکنیم زیبایی یعنی دستکاری کردن چهره خودمون ما باید اول ذهن خودمون رو درمان کنیم....معنی زیبایی رو درک کنیم تا بتونیم مشکلات خودمون رو حل کنیم 2. تعریف شما از زیبایی چیست؟ زیبایی یعنی اینکه چیزی رو که خداوند بهت داده رو به بهترین شکل ممکن به دیگران نشون بدی همه آدمها از همه نعمت ها بهره مند نیستن ولی همیشه هر کسی یه چیزی داره که دیگران نسبت بهش غبطه میخورن....ما باید این نکته مثبت رو پیدا کنیم و پرورشش بدیم 3. شما با عمل جراحی زیبایی موافق هستید یا خیر؟ اگه واقعا لازم باشه .... ایرادی نداره.... نباید بی دلیل خودمون رو بسپاریم به دست تیغ جراحی هر عملی بلاخره عوارض خاص خودش رو داره که در دراز مدت نمود پیدا میکنه و گاهی هم غیرقابل جبران هستش 15 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اگه اجازه بدید یکم رک صحبت کنم تو کشورهای غربی اگه شما رفته باشی یا فیلماشونو دیده باشی یا خلاصه هرچی که اشنایی بده با فرهنگ غربیا میبینی خانوماشون عموما خیلی ساده بدون ذره ای ارایش (حالا بگو کم ترین حد) و لباس هم یا شلوار شلوارک دامن ... بلند یا کوتاه و خلاصه عموما میبینی با لباس راحت میان بیرون ,جراحی صورت که خیلی کم!حتی سوپراستار هاشون مثل سارا جسیکا پارکر میبینی یه دماغ خیلی گنده ای دارن و بدون عمل موندن و خیلی مشابه اینا اما تو یک سری کشور ها ما محدودیت داریم بره لباس خانوم ها به دلایل خیلی متعدد وجالبی ! حالا قضییه همین جاست که متفاوت میشه میبینن مانتو باید بپوشن مانتو تنگ میاد وسط صورت فقط باید پیدا باشه ارایش کردن خودشو نشون میده یا روسری کم کم میره عقب یا نمیدونم اگه یادتون هست یا نه زمان قبل تر شلوار برمودا میاد تو گود! پس میشه حدس زد تفاوت زیبایی بین این جهان و اون جهان دلایلش از کجا ناشی میشه!به این دلیل نیست که یکی بده یکی خوب 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ من که اون عکسای ردیف اول رو می بینم یاد فیلم وحشتناک میفتم.... اون ابرو ها...اون لبا... چشا....:banel_smiley_52: 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ بقیه رو نمیدونم ولی سلیقه من که با بالاییه جور در نمیاد... 11 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اگه اجازه بدید یکم رک صحبت کنم تو کشورهای غربی اگه شما رفته باشی یا فیلماشونو دیده باشی یا خلاصه هرچی که اشنایی بده با فرهنگ غربیا میبینی خانوماشون عموما خیلی ساده بدون ذره ای ارایش (حالا بگو کم ترین حد) و لباس هم یا شلوار شلوارک دامن ... بلند یا کوتاه و خلاصه عموما میبینی با لباس راحت میان بیرون ,جراحی صورت که خیلی کم!حتی سوپراستار هاشون مثل سارا جسیکا پارکر میبینی یه دماغ خیلی گنده ای دارن و بدون عمل موندن و خیلی مشابه اینا اما تو یک سری کشور ها ما محدودیت داریم بره لباس خانوم ها به دلایل خیلی متعدد وجالبی ! حالا قضییه همین جاست که متفاوت میشه میبینن مانتو باید بپوشن مانتو تنگ میاد وسط صورت فقط باید پیدا باشه ارایش کردن خودشو نشون میده یا روسری کم کم میره عقب یا نمیدونم اگه یادتون هست یا نه زمان قبل تر شلوار برمودا میاد تو گود! پس میشه حدس زد تفاوت زیبایی بین این جهان و اون جهان دلایلش از کجا ناشی میشه!به این دلیل نیست که یکی بده یکی خوب فکر نمیکنی دلیل اصلیش حجاب اجباری باشه؟؟ تو فیلم های غربی بازیگران آرایش کمی دارند، وحتی گاهی یه گریم ساده دارند..... برای آرایش های خاصشون محافل خاصی هم دارند،جشن ها وپارتی های مختلف........ اما تو ایران چی؟ بازیگران ما الگوی ما جوون ها هستند............. از نظر من این عکس برای کشور ما درسته............. خوب در این مرحله از زمان آیا کشور ما میتونه حجاب رو آزاد کنه............؟؟؟ منظور از حجاب همون روسری یا مقنعه هستش ......... آیا اتفاق بدی نمیوفته.............؟؟؟ یا کلا محاسنش بیشتره؟نظر شما چیه؟ :JC_thinking: 14 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ به نظر منم اون عکسای بالایی بیشتر شبیه آرایش کشور ما هست... در صورتی که عکسای پایینی در عین اینکه ساده هستن ولی دوست داشتنی ترن... زیبایی چیزی هس که خدا به طور نسبی در وجود هر کسی قرار داده... گاهی نمیشه بین چند نفر گفت که کدوم زیباتره... با عمل جراحی هم مخالف نیستم چون بالاخره ما داریم تو 1 جامعه زندگی میکنیم 90درصد فعالیت های ما توی جامعه و ارتباط با دیگران خلاصه میشه، البته میدونم این درست نیس که از روی ظاهر طرف راجع به اون شخص نظر داد ولی خب 1جورایی تو کشور ما اینطور جا افتاده دیگه پس این زیبایی هم میتونه یکی از ایتم های افزایش اعتماد به نفس برای برقراری بهتر رابطه هاباشه... بنابراین با این مخالف نیستم که اگه کسی احساس ضعف میکنه با 1 عمل جراحی اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنه اما با عمل جراحی های متعدد و واقعا پول هدر دادن مخافم شدیدا - - - Updated - - - به نظر منم اون عکسای بالایی بیشتر شبیه آرایش کشور ما هست... در صورتی که عکسای پایینی در عین اینکه ساده هستن ولی دوست داشتنی ترن... زیبایی چیزی هس که خدا به طور نسبی در وجود هر کسی قرار داده... گاهی نمیشه بین چند نفر گفت که کدوم زیباتره... با عمل جراحی هم مخالف نیستم چون بالاخره ما داریم تو 1 جامعه زندگی میکنیم 90درصد فعالیت های ما توی جامعه و ارتباط با دیگران خلاصه میشه، البته میدونم این درست نیس که از روی ظاهر طرف راجع به اون شخص نظر داد ولی خب 1جورایی تو کشور ما اینطور جا افتاده دیگه پس این زیبایی هم میتونه یکی از ایتم های افزایش اعتماد به نفس برای برقراری بهتر رابطه هاباشه... بنابراین با این مخالف نیستم که اگه کسی احساس ضعف میکنه با 1 عمل جراحی اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنه اما با عمل جراحی های متعدد و واقعا پول هدر دادن مخافم شدیدا 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ 1.شما تا چه اندازه با گفته این عکس موافقین؟ درصورت پاسخ خیر یا بله، دلیل خودتون رو مطرح کنید...... نظری در موردش ندار...چون زیبایی یک چیز شخصی و سلیقه ای هستش و هر دو طرف حتما با یک چیزی حال میکنند دیگه 2. تعریف شما از زیبایی چیست؟ زیبایی بنظر من در سادگی و آراسته بودن هست... 3. شما با عمل جراحی زیبایی موافق هستید یا خیر؟ بستگی به شخص داره اگر چهره قابل تحملی نداشته باشه چرا که نه ؟ ولی واسه چشم و هم چشمی و سرگرمی نه..ا 14 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ به نظر منم اون عکسای بالایی بیشتر شبیه آرایش کشور ما هست...در صورتی که عکسای پایینی در عین اینکه ساده هستن ولی دوست داشتنی ترن... زیبایی چیزی هس که خدا به طور نسبی در وجود هر کسی قرار داده... گاهی نمیشه بین چند نفر گفت که کدوم زیباتره... با عمل جراحی هم مخالف نیستم چون بالاخره ما داریم تو 1 جامعه زندگی میکنیم 90درصد فعالیت های ما توی جامعه و ارتباط با دیگران خلاصه میشه، البته میدونم این درست نیس که از روی ظاهر طرف راجع به اون شخص نظر داد ولی خب 1جورایی تو کشور ما اینطور جا افتاده دیگه پس این زیبایی هم میتونه یکی از ایتم های افزایش اعتماد به نفس برای برقراری بهتر رابطه هاباشه... بنابراین با این مخالف نیستم که اگه کسی احساس ضعف میکنه با 1 عمل جراحی اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنه اما با عمل جراحی های متعدد و واقعا پول هدر دادن مخافم شدیدا خوب دلیلش چیه؟ چرا دختر و پسر ما، فرقی نمیکنه با وجود زیبایی طبیعی خودشون هم عمل زیبایی انجام بدن؟ خیلی از افرادی که آرایش زیادی میکنند یا عمل های متعدد انجام میدن، به خودی خود زیبا هستند. (من با آرایش مشکلی ندارم، اما تعریفی براش وجود نداره) پس چرا بازهم نبود این عمل احساس بدی رو به فرد القا میکنه؟ 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ این جمله رو با آب طلا بکوبید زیر پست اولت زیبایی معرفت نمیاره … این معرفتِ که زیبایی میاره . . . رنگ چشمم مهم آبی باشه خوشگله 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خوب دلیلش چیه؟ چرا دختر و پسر ما، فرقی نمیکنه با وجود زیبایی طبیعی خودشون هم عمل زیبایی انجام بدن؟ خیلی از افرادی که آرایش زیادی میکنند یا عمل های متعدد انجام میدن، به خودی خود زیبا هستند. (من با آرایش مشکلی ندارم، اما تعریفی براش وجود نداره) پس چرا بازهم نبود این عمل احساس بدی رو به فرد القا میکنه؟ ستاره جان متوجه منطورت نمیشم منم نه با آرایش مشکل دارم نه با عمل جراحی... اما آرایش زننده ابدا... من میگم فقط در حدی که فرد احساس بدی نسبت به ظاهر خودش نداشته باشه... نه جوری که وقتی طرف صورتشو میشوره دیگه نتونیم تشخیص بدیم که این الان همونیه که آرایش داشت؟؟ (منظورم اینه اگه مثلا کسی 1 سری لک تو صورتش داره که باعث میشه همه بهش بگن، جرا با 1 لیزر ساده اینکارو انجام نده که احساسش بهتر بشه و راحتتر ارتباط برقرار کنه و بدون استرس...) 4 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ من فقط یه چی بگم برم به نظر من هر چی آدم از درون زیباتر باشه خدا از بیرون زیباتر نشونش میکنه. تو خیابون که دارید راه میرید به یه سری چهره ها نگاه کنید متوجه میشید چی میگم... یه سریا نمیدونم چه ماجرایی ولی بد جور به دل میچسبن. 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ ستاره جان متوجه منطورت نمیشممنم نه با آرایش مشکل دارم نه با عمل جراحی... اما آرایش زننده ابدا... من میگم فقط در حدی که فرد احساس بدی نسبت به ظاهر خودش نداشته باشه... نه جوری که وقتی طرف صورتشو میشوره دیگه نتونیم تشخیص بدیم که این الان همونیه که آرایش داشت؟؟ (منظورم اینه اگه مثلا کسی 1 سری لک تو صورتش داره که باعث میشه همه بهش بگن، جرا با 1 لیزر ساده اینکارو انجام نده احساسش بهتر باشه و راحتتر ارتباط برقرار کنه و بدون استرس...) عزیزم منظورم اینکه، مثلا یک نفر خودش به طور طبیعی زیبا هستش ، اما برای اینکه زیبا تر بشه عمل جراحی انجام میده........ خوب این تفکر از کجا ناشی میشه؟ از دوستان؟ از حجاب؟ ببینین من هی بحث حجاب رو پیش میکشم، چون خیلی از دوستانم ، عنوان میکنن ، اگه حجاب اجباری نبود، آرایش غلیظ وعمل های مختلف زیبایی وجود نداشت...... من دلیلش رو از شما میپرسم؟ 5 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ فکر نمیکنی دلیل اصلیش حجاب اجباری باشه؟؟ تو فیلم های غربی بازیگران آرایش کمی دارند، وحتی گاهی یه گریم ساده دارند..... برای آرایش های خاصشون محافل خاصی هم دارند،جشن ها وپارتی های مختلف........ اما تو ایران چی؟ بازیگران ما الگوی ما جوون ها هستند............. از نظر من این عکس برای کشور ما درسته............. خوب در این مرحله از زمان آیا کشور ما میتونه حجاب رو آزاد کنه............؟؟؟ منظور از حجاب همون روسری یا مقنعه هستش ......... آیا اتفاق بدی نمیوفته.............؟؟؟ یا کلا محاسنش بیشتره؟نظر شما چیه؟ :JC_thinking: چرا منم تمام حرفم همینه که حجاب اجباری این تفاوته رقم میزنه . این تعریفو یکی می کرد که یکی از اشناهاش از امریکا اومده بود و تاکید کرد که دخترای ایران خیلی جذاب ترو خیلی بیشتر جلب توجه می کنن نسبت به دخترای امریکایی اینجا امریکا همش ملت یه لباس راحت گشاد می پوشن میان بیرون ولی ایران نه!(شما نگاه کن تو این عکسا هم اول سری اولیه جلب توجه می کنه تا دومی) ببین من میگم مسئولین چه بخوان چه نخوان تاثیر جهان غرب رو جوونای ما خیلی زیاده و تقریبا هم هیچ الگوی جایگزینی ندارن که بگن نه به این توجه نکنید!و همچنین یک سری ویژگی های غریزی انسان هست که لااقل زمان و تاریخ ثابت کرده مبارزه باهاش جز شکست ثمری نداره اتفاق بد میتونیم به دراز مدت و کوتاه مدت تقسیمش کنیم .از نظر من سود دراز مدتش بسیار قابل توجهه تا ضرر کوتاه مدتش 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ چرا منم تمام حرفم همینه که حجاب اجباری این تفاوته رقم میزنه . این تعریفو یکی می کرد که یکی از اشناهاش از امریکا اومده بود و تاکید کرد که دخترای ایران خیلی جذاب ترو خیلی بیشتر جلب توجه می کنن نسبت به دخترای امریکایی اینجا امریکا همش ملت یه لباس راحت گشاد می پوشن میان بیرون ولی ایران نه!(شما نگاه کن تو این عکسا هم اول سری اولیه جلب توجه می کنه تا دومی) ببین من میگم مسئولین چه بخوان چه نخوان تاثیر جهان غرب رو جوونای ما خیلی زیاده و تقریبا هم هیچ الگوی جایگزینی ندارن که بگن نه به این توجه نکنید!و همچنین یک سری ویژگی های غریزی انسان هست که لااقل زمان و تاریخ ثابت کرده مبارزه باهاش جز شکست ثمری نداره اتفاق بد میتونیم به دراز مدت و کوتاه مدت تقسیمش کنیم .از نظر من سود دراز مدتش بسیار قابل توجهه تا ضرر کوتاه مدتش خوب شما تائید میکنی..........فکر میکنم پسر هستین، اگه اشتباه نکنم، شما برای همسر آینده خود و خانوادتون این موضوع رو میپسندین؟ یعنی اینکه خواهر یا مادر شما بدون روسری در بیرون رفت و آمد داشته باشه......... حتی اگه این مورد تائید بشه ، آیا خونوادهای خود ما قبول میکنن؟ به درستی و غلطیش کاری نداریم............. 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ بدنسازی و هیکلی شبیه به غول هم جز زیبایی جامعه اضافه کن فقط جراحی زیبایی نیست 3 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خوب شما تائید میکنی..........فکر میکنم پسر هستین، اگه اشتباه نکنم، شما برای همسر آینده خود و خانوادتون این موضوع رو میپسندین؟ یعنی اینکه خواهر یا مادر شما بدون روسری در بیرون رفت و آمد داشته باشه......... حتی اگه این مورد تائید بشه ، آیا خونوادهای خود ما قبول میکنن؟ به درستی و غلطیش کاری نداریم............. درسته پسرم! ببین دو بحث پیش میاد یکی خواسته منه که چه چیزی رو برای نزدیکانم بپسندم و یکی اینکه اونا چی میپسندن و ایا من حقی دارم که تحمیل کنم نظرمو یا نه تو اولی باید بگم بله من ابدا و اصلا هیچ مشکلی با این قضییه ندارم چه بسا این که الان خواهرم داره اون سر دنیا بی حجاب رفت و ام می کنه در دومی هم باید بگم یه معیاری تو مرد های ایرانی جا افتاده به نام غیرت!!اونم نه غیرت هایی که غربی ها هم دارن (مثلا دوست ندارن معشوقشونو یکی دیگه ارتباط داشته باشه باهاش و مشابه) ازون نوع که پسر به شدت اهل رفت و امد دوست دختر ارتباط های مختلف ولی نوبت نه تنها به خواهر بلکه دختر خاله و مشابه که حق نداری بد حجاب بری بیرون حق نداری دوست پسر داشته باشی ......... اولا حتی اگه پسر هم اهل مثلا بد حجابی نباشه هیچ چیزی در دنیا وجود نداره که براش حق قائل بشه که در زندگی خصوصی یک انسان جداگانه ولو بستگان درجه یک دخالت کنه 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ 1.شما تا چه اندازه با گفته این عکس موافقین؟ درصورت پاسخ خیر یا بله، دلیل خودتون رو مطرح کنید...... سلام. من این عکسو قبول دارم ،متاسفانه تو کشور ما الان دیگه هر چقدر متفاوت تر از عرف جامعه ظاهر شی بیشتر بهت توجه میشه. این دلیلش به نظر من اینه که ما از هویت ایرانی خودمون دور شدیم، شعار نیست. این کشور زمانی مهد تمدن بود اما الان به دلایلی داریم از گذشته ی خودمون فاطله میگیریم. 2. تعریف شما از زیبایی چیست؟ از نظر خود من همه ی ادما به نوعی زیبا هستن. حالا یکی فکر میکنه اجق وجق بره بیرون زیباتره این دیگه طرز فکر خودشه 3. شما با عمل جراحی زیبایی موافق هستید یا خیر؟ اگه به سلامتی ضرر نزنه اره. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اینگونه سئوالات رو دیگه نمیتونم بهش جواب قطعی بدم، چون فهمیدم هیچکس رو تحت هیچ شرایطی نباید قضاوت کنم. شک ندارم هرکس رو احمق فرض کنم، خودم روزی احمق فرض خواهم شد. فقط در حال حاضر من این آرایش های غلیظ اینجوری که تو ایران مُد شده رو نمی پسندم، به علل مختلفی چون محیط زندگی و مطالعاتی که تا امروز داشتم. صحبتم رو با سخنی از برنارد شاو خاتمه میدهم: زن زشت در دنیا وجود ندارد، فقط برخی از زنان هستند که نمیتوانند خود را زیبا جلوه دهند.... 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده