پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ برایم سیگاری آتش بزن میان لب هایم بگذار و دور شو پر از باروتم.... 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ مـَـردها هم بغض می كنند .. بعد لبخندی تقلبی ميزنند و در جيبهايشان به دنبال فندك ميگردند!!! 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ واقعا چه شد؟!! از آن پسرک شاد و پر هیاهو.. پسر تنها و شکسته و پر سوال ،با سیگاری همیشگی لای انگشتانش باقی ماند!!!؟؟؟ آخ باز هم حواسم نبود خاکسترش ریخت ........! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ روزها را پُک می زنم ... بی لذت ... کام می گیرم ... چه لذتی ... وقتی پاکت روزهایم خالی ... و ... زیر سیگاری ِ روزهایم پُر ... 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ من دوست دارم: تو را... پاییز را... قهوه را.. سیگار را.. اکنون کنارم هست پاییز،قهوه،سیگار اما تو... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ماشینم بوی سیگار می دهد تنم لباسم دفتر کارم حتی قهوه های دو نفره ی فرانسوی هم بوی سیگار می دهد از زمستان 2 سال پیش تمام لحظه های من که بوی تو را می داد... فقط بوی سیگار می دهد...! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ سیگارو بخاطر تو ترک نمی کنم مشروبو با گفتن تو ترک نمی کنم وقتی تو با من بودی اینها با من بودند حالا که نیستی هم اینها با منند وفاداری کدامتان بیشتر است؟! جوابی نداری... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ از من پرسید امروز میخوام تکلیفمو مشخص کنی ..... یا من یا سیگار؟؟؟!!!! نگاهی به سیگار توی دستم کردم که انگار سوختنش شدت گرفته و داره بهم میگه عشقت مهمتره.... یه پک دیگه زدم.... نگاش کردم و گفتم...... خداحافظ !!!! :| 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ازم پرسید سیگارو ترک نکردی، گفتم نه کبریت و ترک کردم.......سیگارو با سیگار روشن میکنم 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ گفتم: با عشق زمان فراموش می شود ، و با زمان عشق! سیگاری گوشه ی لب، گفت: با سیگار هر دو... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ من به تعداد تمام سیگار هایی که کشیده ام تو را یاد کرده ام اگر می توانستم تو را فراموش کنم سیگار را هم ترک میکردم 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ اینکه گاهی سیگار می گیرد در دست یعنی هنوز هم نشانی از تو در خاطرش هست 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ نه ! کاری به کار عشق ندارم من هیچ چیز و هیچ کس را دیگه در این زمانه دوست ندارم انگار این روزگار چشم ندارد من و تو را یک روز خوشحال و بی ملال ببیند زیرا هر چیز و هر کس که دوست تر بداری حتی اگر یک نخ سیگار یا زهر مار باشد از تو دریغ میکند پس با همه وجودم خود را زدم به مردن تا روزگار دیگر کاری به کار من نداشته باشد این شعر را هم نا گفته میگذارم .... تا روزگار بویی نبرد که.... گفتم که ... دیگه کاری به کار عشق ندارم ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ یک شیشه مشروب دارم و یک پاکت سیگار و هزار راه نرفته یک پیک شراب و سیگار روشن شده با حسرت راه میروم و مرور می کنم خاطراتم را دهانم از این همه تلخی گس می شود... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ تیرهوایی بیخطر تو آسمان را کشتی ! روز به سختی از زیر در از سوراخ کلیدها به درون آمد اگر دست من بود به خورشید مرخصی میدادم به شب اضافه کار ! سیگاری روشن میکردم و با دود از هواکش کافه بیرون میرفتم ... 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ساز من و دمساز من همین است.... فرو خوردن خشمم را با کمی دود... تا از درون بسوزم و بسازم.... که به خود زخم بزنم...که خنجر نشوم بر دل دیگری 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ گاهی دوست دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پک زدن ، فقط بنشینم و نگاه کنم که سیگارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخر فهمیدم چه لذتی میبری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوختن من ؛ شاید آخر قانع شدم! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ تـــو ڪنار می ڪشـ ـی و مـن سیگـ ـار !! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ و سوختن در آتشی که تو بر پا میکنی لذتیست چون روشن کردن سیگار با خورشید لابد ! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ باید سیگار باشم تا لذت بوسیدن لبهایت و بودن در دستانت درد سوختنم را خنثی کند... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده