رفتن به مطلب

اگه یه نفر بگه دوستت داره..........

ارسال های توصیه شده

اکثر پست هارو خوندم و یه سوال برام پیش اومده...

چرا دوست داشتن هارو تو جنس مخالف میبینید؟چرا اکثرا تیریپ عشق و عاشقی برداشتن؟

آیا هدف از این تاپیک دوست داشتن های بین دختر و پسر بوده؟

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 137
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اکثر پست هارو خوندم و یه سوال برام پیش اومده...

چرا دوست داشتن هارو تو جنس مخالف میبینید؟چرا اکثرا تیریپ عشق و عاشقی برداشتن؟

آیا هدف از این تاپیک دوست داشتن های بین دختر و پسر بوده؟

نه سید:ws3:

ولی در بین همه ی ما اینجور جا افتاده که تا اسم دوست داشتن و عشق میاد ، ذهن مون به سمت جنس مخالف منحرف میشه.

ولی به هرحال، چه جنس موافق، چه مخالف، هر کسی ارزش دوست داشتن نداره:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

آقا من هنوز در حال فرارم....دوستان کسی پای اضافه داشت به ما قرض بده....

والا....تو این دوره زمون کی حوصله دوست داشته شدن داره؟!:ws37:

تعجب نکنین...کلا من تو این باغ نیستم..تو اون باغم:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

ای کاش دروغ زاده نمی شد:hanghead:

گاهی با خودم فکر می کنم چی می شد ادما اینقدر به فکر دروغ گفتن کلاه گذاشتن رو سر همدیگه نبودند:sigh:

• Like 7
لینک به دیدگاه
پس مثل خودمی:ws3:

نه ...شوخی بود...اما نباید این حرفا رو از هر زبونی جدی گرفت...واژه هایی هستن که حرمت دارن...نباید اجازه داد هر بچه ای به سخره بگیردشون...اگه هم تکرار شد باید چنان امتحانی گرفت که دهنِ نالایقِ دروغگو...چاکشو ببنده بره رد کارش .

• Like 5
لینک به دیدگاه
کلا ازینکه کسی حسشو بیان میکنه خوش میاد خودم وقتی این حسو دارم میگم

خیلی انرژی بخشه

بنظرم شجاعت طرف رو نشون میده که همیشه جای تحسین رو داره...

-----------------------

برای طرف مقابلمون احترام قائل باشیم و اجازه صحبت بدیم...مشت و لگد و دعوا جواب نمیده:ws3: اشتباهی که من چند سال پیش کردم ..به جای اینکه اجازه صحبت بدم، گفتم فراموش میکنم و دوست دارم شما هم فراموش کنید.نمیدونستم من میتونم فراموش کنم چون حسی نداشتم ولی طرف مقابل رو با این حرف له کرده بودم، این حرف من یعنی هیچ ارزشی برای احساس و یا خودشخص قائل نبودم..شخص مورد نظر ازدواج کرد و همسرش هم بسیار بهتر از منه ولی هنوز هم که هنوزه از رفتارش متوجه میشم که با اون برخورد احمقانه ام چقدر خردش کردمicon_pf%20(34).gifشما این اشتباه رو تکرار نکنید.:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
سلام.

من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟

چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟

حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟

خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت.

بچه فاميل بگه؟:w58:منم ميگم منم دوستت دارم داداشي:w02::ws3:

بقيشو نميدونم :icon_razz:اما ترجيح ميدم محلش ندم ببينم راست ميگه يا نه....اما فاميل اصلا خوشم نمياد

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام.

من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟

چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟

حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟

خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت.

این تاپیک قدیمی ها چطوری میان بالا؟ :w58:

اولین چیزی که توی پستت به چشم میاد اینه که تو به جای اینکه به سمت خودت در یک رابطه ی احتمالی فکر کنی داری به سمت مقابل فکر میکنی... اینکه اون فرد داره راست میگه یا خیر؟ اینکه اون فرد غرورش رو زیر پا گذاشته (یا نه) و اینکه آیا این معیار خوبی برای سنجش حقیقت حرفش هست یا نه؟

شما باید به خودت فکر کنی و موقعیت خودت در اون رابطه ی احتمالی... اولی چیزی که شما باید بسنجی این هست که آیا الان یا در آینده میتونی به این فرد به اون شکل حسی داشته باشی و کلا اون فرد رو میتونی در این جایگاه ببینی یا نه... اگر نه که هیچی... اگر بله بقیه ی مسائل رو بررسی میکنی... اینکه چقدر سود در این رابطه به شما میرسه... اگر میزان سودی که از این رابطه میبری از میزان ضرر احتمالی بیشتر بود این رابطه پتانسیل خوبی داره...

در مورد اینکه عاشق شماست یا خیر... این حقیقتا اهمیت چندانی نداره (بنده این مسئله رو که شما ممکن هست فقط از روی کنجکاوی بخواید بدونید رو در نظر نگرفتم)...

مسئله اینجاست که اون فرد چه کاری رو حاظر هست انجام بده و چه سودی رو میتونه به شما برسونه... توجه کنید که منظور از سود هم از نظر مادی هست و هم احساسی و عاطفی...

حقیقت این هست که خیلی راحت میشه به دوست داشتن وانمود کرد... حداقل برای مدت نسبتا کوتاه... خیلی ها میتونند در همون مدت کوتاه اگر راهش رو درست بلد باشند نتیجه ای رو که میخوان از رابطه بگیرند... اون فرد میتونه این بازی عشق و عاشقی رو مدت بسیار طولانی ادامه بده به شکل های مختلف و شما گاها راهی برای فهمیدن حقیقت ندارید... همچنین شما هیچوقت نمی تونید بفهمید که "مقدار" این عشقی که اون فرد ازش حرف میزنه چقدر هست... چون معیاری برای اندازه گیری احساسات وجود نداره...

در نتیجه بهترین راه اینه که به جای تمرکز روی پیدا کردن حقیقت دیدتون رو به رابطه به یک دید سودگرایانه فردی تغییر بدید...

در مورد خط آخر که نوشتید... جالب بود این حرفتون... بنده هم در گذشته همیشه به این فکر میکردم که چقدر گاها از آدم ها از کنار هم به راحتی رد میشند...

این اصلا مهم نیست... حسی که اون فرد به شما داره مشکل اون فرد هست نه شما... این احساس به هیچ عنوان نباید باعث ایجاد یک حس دلسوزی یا تعهد در شما بشه...

این کاری بود که من میکردم...

• Like 3
لینک به دیدگاه

عشق مثل یک گل سرخ ه

زیبا ، باطراوت ،نشاط آور، شادی بخش ،عطر دهنده ، خاردار! و از همه مهمتر عمر کوتاه!!

دیدم که میگم:دی

اگه با همچین شخصی برخورد داشتید خیلی شیک و مجلسی بگید "هه هه هه خیلی خندیدم.گوساله جوکای مسخره میگه. حالا من یه جوک بگم؟:دی"

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه هدف ازدواج هست پیشنهاد من به دخترای انجمن اینه که سخت نگیرید.بالاخره باید یه از یه جایی شروع بشه. سن ازدواج هم رفته بالا،حالا چه برای پسر چه دختر.. مهمه که بدونیم خیلی ها 5 سال بعد هم درست همین جایگاه فعلی(مخصوصا از نظر مالی) قرار دارن..به هر حال وضعیت کشور و جامعه رو باید در نظر گرفت..

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه هدف ازدواج هست پیشنهاد من به دخترای انجمن اینه که سخت نگیرید.بالاخره باید یه از یه جایی شروع بشه. سن ازدواج هم رفته بالا،حالا چه برای پسر چه دختر.. مهمه که بدونیم خیلی ها 5 سال بعد هم درست همین جایگاه فعلی(مخصوصا از نظر مالی) قرار دارن..به هر حال وضعیت کشور و جامعه رو باید در نظر گرفت..

اخه لامصبا از نظر مالي همونجان اما دلي جاي ديگن:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این تاپیک قدیمی ها چطوری میان بالا؟ :w58:

اولین چیزی که توی پستت به چشم میاد اینه که تو به جای اینکه به سمت خودت در یک رابطه ی احتمالی فکر کنی داری به سمت مقابل فکر میکنی... اینکه اون فرد داره راست میگه یا خیر؟ اینکه اون فرد غرورش رو زیر پا گذاشته (یا نه) و اینکه آیا این معیار خوبی برای سنجش حقیقت حرفش هست یا نه؟

شما باید به خودت فکر کنی و موقعیت خودت در اون رابطه ی احتمالی... اولی چیزی که شما باید بسنجی این هست که آیا الان یا در آینده میتونی به این فرد به اون شکل حسی داشته باشی و کلا اون فرد رو میتونی در این جایگاه ببینی یا نه... اگر نه که هیچی... اگر بله بقیه ی مسائل رو بررسی میکنی... اینکه چقدر سود در این رابطه به شما میرسه... اگر میزان سودی که از این رابطه میبری از میزان ضرر احتمالی بیشتر بود این رابطه پتانسیل خوبی داره...

در مورد اینکه عاشق شماست یا خیر... این حقیقتا اهمیت چندانی نداره (بنده این مسئله رو که شما ممکن هست فقط از روی کنجکاوی بخواید بدونید رو در نظر نگرفتم)...

مسئله اینجاست که اون فرد چه کاری رو حاظر هست انجام بده و چه سودی رو میتونه به شما برسونه... توجه کنید که منظور از سود هم از نظر مادی هست و هم احساسی و عاطفی...

حقیقت این هست که خیلی راحت میشه به دوست داشتن وانمود کرد... حداقل برای مدت نسبتا کوتاه... خیلی ها میتونند در همون مدت کوتاه اگر راهش رو درست بلد باشند نتیجه ای رو که میخوان از رابطه بگیرند... اون فرد میتونه این بازی عشق و عاشقی رو مدت بسیار طولانی ادامه بده به شکل های مختلف و شما گاها راهی برای فهمیدن حقیقت ندارید... همچنین شما هیچوقت نمی تونید بفهمید که "مقدار" این عشقی که اون فرد ازش حرف میزنه چقدر هست... چون معیاری برای اندازه گیری احساسات وجود نداره...

در نتیجه بهترین راه اینه که به جای تمرکز روی پیدا کردن حقیقت دیدتون رو به رابطه به یک دید سودگرایانه فردی تغییر بدید...

در مورد خط آخر که نوشتید... جالب بود این حرفتون... بنده هم در گذشته همیشه به این فکر میکردم که چقدر گاها از آدم ها از کنار هم به راحتی رد میشند...

این اصلا مهم نیست... حسی که اون فرد به شما داره مشکل اون فرد هست نه شما... این احساس به هیچ عنوان نباید باعث ایجاد یک حس دلسوزی یا تعهد در شما بشه...

این کاری بود که من میکردم...

اون مادي خيلي نگران كننده است ...البته هميشه بوده اما اينكه ديگه علنا گفته ميشه ادم ميترسه از مرگ انسانيت :hanghead:

جز واقيعت چيزي نگفتي اما واقعا ادم دلش ميگيره كه حتي معيار دوست داشتنا هم داره مادي ميشه :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...