moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ با سرعت نور فرار می کنم:th_running1: خراباتی جماعت رو چه به دوست داشته شدن...ما جماعت درویش نما به دلیل ظاهر خاکی مون....به صورت توهمی مورد دوست داشته شدن قرار می گیریم...طرف فک می کنه چون خاکی هستیم...رفتارمون هم خاکیه..نه که عقلشون تو چششونه.....بعد تا می گه.. ببین...ببین....می خوا...می خواستم....می خواستم..ب...بگم...که..دو......دیگه ما تا تهش می ریم و فلنگ و می بندیم الفرار!!!!! پ.ن:تا حالا برام پیش نیومده...این ها همه سناریویی هست که نوشتم برای مواجه با این موقعیت البته ته سکانس دوربین می ره رویه طرف که می گه....عجب آدمی بود ها...می خواستم بگم...دو زاری داره یا نه موخره:فرار می کنم باور کنین. 12 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ با سرعت نور فرار می کنم:th_running1:خراباتی جماعت رو چه به دوست داشته شدن...ما جماعت درویش نما به دلیل ظاهر خاکی مون....به صورت توهمی مورد دوست داشته شدن قرار می گیریم...طرف فک می کنه چون خاکی هستیم...رفتارمون هم خاکیه..نه که عقلشون تو چششونه.....بعد تا می گه.. ببین...ببین....می خوا...می خواستم....می خواستم..ب...بگم...که..دو......دیگه ما تا تهش می ریم و فلنگ و می بندیم الفرار!!!!! پ.ن:تا حالا برام پیش نیومده...این ها همه سناریویی هست که نوشتم برای مواجه با این موقعیت البته ته سکانس دوربین می ره رویه طرف که می گه....عجب آدمی بود ها...می خواستم بگم...دو زاری داره یا نه موخره:فرار می کنم باور کنین. چراااااااااااااا؟ خوب دوستت داره هاااااااااااااااااا:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ تاپیک جالبیست، فقط حیف که توش اسپم زیاد بود. وضعیت خیلی سختی هست، عکس العمل ها هم بسته به شرایط متفاوته. یک جا ممکنه مجبور شی حقیقت رو بگی، یک جا دروغ بگی و نقش بازی کنی، میزان غلظت دوست داشتن و جدی بودنش توی عکس العمل خیلی مهمه. آدم باید از یک نفر خیلی مطمئن باشه که این حرف رو بهش بزنه با شناخت خیلی کامل از همه وجوه زندگی طرف، مثل مادیات، اخلاق، جهان بینی، هدف زندگی، فرزند و...... تجربه شخصیم میگه 90 درصد گفتن دوستت دارم از روی یا هوس هست یا احساسات مطلق. حتی اگر به تشکیل خانواده هم منجر شده، دو طرف همدیگه رو بعد از مدتی فقط مجبورت تحمل کنند. 12 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ افلاطون می گه: اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوستداری زیاد جدی نگیرش، چون ارزشی نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که دیدنه، اما اگه یه روز با عقلت کسی رو دوست داشتی، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش عشق واقعیه 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ عقل گفت: من سبب کمالاتم. عشق گفت: نه من دربند خیالاتم. عقل گفت: من مصر جامع معمورم. عشق گفت: من پروانه دیوانه مخمورم. عقل گفت:من بنشانم شعله غنا را. عشق گفت: من درکشم جرعه فنا را. عقل گفت: من مونسم بوستان سلامت را. عشق گفت: من یوسفم زندان ملامت را. عقل گفت: من سکندر آگاهم. عشق گفت: من قلندر درگاهم. عقل گفت: من صراف نقره خصالم. عشق گفت: من محرم حرم وصالم. عقل گفت:من تقوی به کار دارم. عشق گفت: من دعوی چه کار دارم. عقل گفت: من در شهر وجود مهترم. عشق گفت: من از بود و وجود بهترم. عقل گفت: مرا علم و بلاغت است. عشق گفت: مرا از هر دو عالم فراغت است. عقل گفت: من قاضی شریعتم. عشق گفت: من متقاضی ودیعتم. عقل گفت: من دبیر مکتب تعلیمم. عشق گفت: من عبیر نافه تسلیمم عقل گفت:من آیینه مشورت هر بالغم. عشق گفت: من از سود و زیان فارغم. عقل گفت:مرا لطایف غرایب یاد است. عشق گفت: جز دوست هر چه گویی باد است. عقل گفت:من کمر عبودیت بستم. عشق گفت: من بر عقبه الوهیت مستم. عقل گفت:مرا ظریفانند پرده پوش. عشق گفت: مرا حریفانند دردنوش. عقل گفت: من رقیب انسانم، نقیب احسانم، بسته تکلیفاتم، شایسته تشریفاتم، گشاینده در فهمم، زداینده زنگ و همم، گلزار خردمندانم، مستغفر هنرمندانم. ای عشق، تو را کی رسد که دهن باز کنی و زبان به طعن دراز کنی؟ تو کیستی؟ خرمن سوخته ای، و من مخلص لباس تقوی دوخته ای. عشق گفت: من دیوانه جرعه ذوقم، برآرنده شعله شوقم. زلف محبت را شانه ام، زرع مودت را دانه ام. منصب ایالتم عبودیت است، متکاء جلالتم حیرت است. ای عقل تو کیستی؟ تو مودب راه و من مقرب درگاه. آن روز که روز بار بود و نوروزی عشرت یار بود، من سخن از دوست گویم و مغز بی پوست جویم. نه از حجاب ترسم و نه از حجاب پرسم. مستانه در آیم و به شرف قرب حق بر آیم، تاج قبول نهم بر سر، و تو عقلی همچنان بر در. 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بگه دوستم داره باید اثبات کنه علاقه علایمی هم داره .... در مجموع علاقه محض بدون منطق کار عبث و بیهوده ای هست .... همه چیز باید منطقی و عاقلانه باشه حتی عشق ... چیه این عشق ها که هر ساعت عاشقند و ساعت دیگه فارغ ؟ اینا هوس محضه طرف عاشقه لباسو رنگ رژ شده نه شخصیت ... اثباتشم با خودشه ... اون باید اثبات کنه تا بتونه رو منطقم تاثیر بگذاره و منطقا حس کنم که میشه به این قضیه فکر کرد ... اصولا عقل در مرحله اول هست .... 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بگه دوستم داره باید اثبات کنه علاقه علایمی هم داره .... در مجموع علاقه محض بدون منطق کار عبث و بیهوده ای هست .... همه چیز باید منطقی و عاقلانه باشه حتی عشق ... چیه این عشق ها که هر ساعت عاشقند و ساعت دیگه فارغ ؟ اینا هوس محضه طرف عاشقه لباسو رنگ رژ شده نه شخصیت ... اثباتشم با خودشه ... اون باید اثبات کنه تا بتونه رو منطقم تاثیر بگذاره و منطقا حس کنم که میشه به این قضیه فکر کرد ... اصولا عقل در مرحله اول هست .... اگه کسی دوست داشت ازش پرسیدی چرا دوسم داری وهزار جور دلیل و منطق برات اورد بدون که عاشقت نیست ، عشق علت و دلیل نداره 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اگه کسی دوست داشت ازش پرسیدی چرا دوسم داری وهزار جور دلیل و منطق برات اورد بدون که عاشقت نیست ، عشق علت و دلیل نداره چرا عشق هم علت و دلیل داره یا عاشق شخصیتم شده یا قیافه و تیپ عشق قطعا دلیل داره مجنون هم عاشق برخوردهای لیلی بود 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ چراااااااااااااا؟ خوب دوستت داره هاااااااااااااااااا:vahidrk: شوما مو می بینی و من پیچش مو شوما سَرِ چاه رو می بینی..من تهِ چاه رو 50 درصد اینور که من باشم...از بر دوش کشیدن بار عاطفی یک نفر دیگه فرار می کنم.... تا تجمل بار عاطفی یک نفر دیگه رو پیدا نکردم...تا نتونستم هر زمان با خنده اش بخندم...با گریه اش گریه کنم..با سختی هاش هم پا شم....با درداش هم درد......تا اطلاع ثانوی فرار می کنم 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ شوما مو می بینی و من پیچش مو شوما سَرِ چاه رو می بینی..من تهِ چاه رو 50 درصد اینور که من باشم...از بر دوش کشیدن بار عاطفی یک نفر دیگه فرار می کنم.... تا تجمل بار عاطفی یک نفر دیگه رو پیدا نکردم...تا نتونستم هر زمان با خنده اش بخندم...با گریه اش گریه کنم..با سختی هاش هم پا شم....با درداش هم درد......تا اطلاع ثانوی فرار می کنم اره خوب اینم حرف درستیه. باید تو وجود خودمون عشق رو حس کنیم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ عاشقونه؟! میگم نه قربون دستت من چاکترم ولی این یکیو نیستم دیگه همین و کم دارم الان دقیقا :vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ اره خوب اینم حرف درستیه. باید تو وجود خودمون عشق رو حس کنیم اگه یکی گفت دوسم داره خوب اولین چیزی ازش میبینم با جرات بودنشه که خوب خوبه ولی بعدش حماقتشو میرسونه........چون اگه یکیو دست داشته باشم مستقیم بهش نمیگم فقط دوست دارم کنارش باشم و بدون اینکه بفهمه دوسش داشته باشم تا بفهمم اون چی دوست داره تا اگه فهمیدم منو دوست نداره و دوست داره به چیزای دیگه برسه چون دوسش دارم کمکش میکنم و فقط خوشبختیشو میبینم 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. اولش یه لبخند میزنم بعدش میگم خیلی غافلگیر شدم نمی دونم چی بگم!! بعدش اون یه چیزی میگه دوباره تو یه چیزی میگیو .... خلاصه اون لحظه به خوبیو خوشی میگذره 6 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. خیلی خوبه که بدونیم کسی ما رو دوست داره ب.... من معمولا سعی میکنم اینکار رو خودم انجام بدم....اگه همکارم رو دوست دارم بهش میگم...دوستم رو همینطور همکلاسیم رو هم همینطور تا بدونه که برام عزیز هست! اما اینکه طرفم اقا باشه مطمئنن اینو بهش نمیگم و اگه خوشم بیاد ازش کاری میکنم اون بهم بگه که دوستم داره...بیشتر با رفتارم بهشون نشون میدم که ازش خوشم میاد...تا حالا که هر کی گفته دوستم داره خب منم یه جورایی دوستش داشتم...گاهی اوقات مقطعی هم بوده..یعنی به خاطر یه ویژگیش بوده که قبولش داشتم! باید بگی منم این ویژگیت رو دوست دارم....اگه کسی بگه دوستت دارم باید بدونی از چه نظر قبولت داره و موشکافی کنی 9 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ اینجور ابراز عشق کردنها کلا زیاد شده و متقابلا اکثرا هم جواب مثبت گرفتن و زود هم جدا شدن چونکه ما ایرانیا تو این مواقع زود احساساتمونو جلو میندازیم و بعدا دم از منطق میزنیم.به من تا حالا دهها مورد هم تو زمان دانشجویی و هم تو محل کارم از این درخواستها کردن ولی بدون تعارف تو هیچکدوم با احساسات جواب ندادم.به نظر من تو این مواقع دو حالت بیشتر نداره یا طرفی که بهت پیشنهاد رو میده ازش شناخت داری که در اینصورت میتونی با قطعیت جوابشو بدی ویا ازش شناخت نداری که در اینصورت با احترام کامل و کنترل احساساتت ازش درخواست فرصت شناخت و فکر داشته باشی تا نهایتا جواب منطقی داشته باشی.زود فکر نکنین شاهزاده یا پرنسیس آروزهاتون اومده 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ من اکثر پستا رو خوندم در کل موضوع جالبه اما کاش جدی در موردش بحث می شد من واقعا خیلی دوست دارم بدونم در این شرایط چی کار باید کرد ؟ به خصوص وقتی هم روابط جوریه که نه می شه قطعش کرد نه میشه مثل همیشه عادی و دوستانه برخورد کرد :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ من یه کم دادو بیداد کنم... وقتی به کسی حرفی می زنید...در مقابل حرفی که زدید و احساسات طرف مقابلتون مسئولید...بله..شما مسئولید... آخ مهنازی ....... به نظرت باید چه طوری این جمله رو حالی این آدما کرد اگه منم ازش خوشم بياد ميگم منم دوست دارم ولي اگه خوشم نياد ... ميگم مرسي كه دوسم داري من این رو تجربه کردم نکن این کارو !!!!!!!!!!! یعنی مطمئن بودم طرف این قدر که از این کلمه "مرسی" من در پاسخش حرص می خوره تا حالا برای هیچی این جوری حرص نخورده بوده رسما اگه یه جا گیرم میاورد یه تار مو نمی ذاشت روی سرم بمونه خیلی خوبه که بدونیم کسی ما رو دوست داره ب.... من معمولا سعی میکنم اینکار رو خودم انجام بدم....اگه همکارم رو دوست دارم بهش میگم...دوستم رو همینطور همکلاسیم رو هم همینطور تا بدونه که برام عزیز هست! اما اینکه طرفم اقا باشه مطمئنن اینو بهش نمیگم و اگه خوشم بیاد ازش کاری میکنم اون بهم بگه که دوستم داره...بیشتر با رفتارم بهشون نشون میدم که ازش خوشم میاد...تا حالا که هر کی گفته دوستم داره خب منم یه جورایی دوستش داشتم...گاهی اوقات مقطعی هم بوده..یعنی به خاطر یه ویژگیش بوده که قبولش داشتم! باید بگی منم این ویژگیت رو دوست دارم....اگه کسی بگه دوستت دارم باید بدونی از چه نظر قبولت داره و موشکافی کنی خوش به حال شما احتمالا توی یه کره دیگه زندگی می کنی ! من به شخصه این قدر آدما رو بی ظرفیت دیدم که مطمئنم اگر چنین کاری انجام بدم فرداش طرف می ره جار می زنه فلانی عاشق من شده در مورد جنس موافق هم که فقط توهم برش می داره می خواد عقده های نهفته اش رو بروز بده !!!!!!! تو رو خدا این نسخه ها رو بپیچید چند وقت پیش یکی بهم گفت تو چرا این قدر با اخم تو خیابون راه می ری آدم می ترسه ازت یه کم خوش اخلاق تر باش می بینی مردم هم باهات بهتر برخورد می کنن یعنی اون اولین و آخرین باری بود که توی خیابون با لبخند راه رفتم واقعا که ملت گل و بلبلی داریم ! :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
asghar1391 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ معمولا دوست داشتن بیشتر ظاهر امریست اما دوست داشتن واقعی را از پر ومادر باید یاد گرفت که با تمام وجود دوست دارندبصورت ظاهری هم ادم خوشش می اید 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ چرا من تا حالا اینجارو ندیدم من عهد کرده بودم تو بحثا شرکت نکنم اما این ماله نفسه فرق داره همون اول بهش نمیگم دروغ میگه و .... تا ازش بدی نبینم خوب میگم راس میگه البته نمیشینم و فقط به حرفش اعتماد نمیکنم یه جورایی امتحانش میکنم ببینم واقعا درست میگه یا نه 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ دوستت دارم هرکیو که نمیشه باور کرد 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده