رفتن به مطلب

شما هم بوی جنگ رو می‌شنوید؟!!

ارسال های توصیه شده

سلام...

فک کنم این دومین تاپیک بنده باشه!! :banel_smiley_4:

میخوام در مورد جنگ صحبت بکنیم.....

سایت های خارجی رو که بخونین، تحلیل دکترین جنگی و استراتژیست ها اینه که ما حمله میکنیم و چند جا رو بمب باران میکنیم و بعد ایران هم چند تا موشک میزنه و تموم میشه میره پی کارش و جنگ تموم میشه و ما اسیبمون رو زدیم دیگه....

موضوع اینه که همونجوری که میدونین، 30 کشور قرار گذاشتن بیان تو خلیج فارس عملیات بکنن، ولی فقط 6 تاش اومد!!!!(حوصله‌ی پیدا کردن لینک هاش رو ندارم! شرمنده....)....

حالا از این طرف، ما هر روز داریم از طرف روسای جنگی خودمون حرفای تند می‌شنویم!! مثلا:

[h=1]ممکن است پیش از تهاجم، کار پیش‌دستانه انجام دهیم[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

که گفته‌ی یکی از سرداران سپاه پاسدارن میباشه....

در همین حین، درست در حالی که 6 کشور دنیا دارن توی خلیج فارس عملیات میکنن، سپاه ایران با شلیک 4 موشک، هدفی به بزرگی یک ناو! را در خلیج فارس طب 50 ثانیه غرق کرد!!

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

نظر شما چیه؟! به نظرتون جنگ نزدیکه یا فقط داریم پیشگیری میکنیم که دشمن حمله نکنه؟!!

به نظرتون، در چنین جنگی، صرف نظر از صدماتی که ایران میبینه یا ممکنه ببینه، چه صدماتی رو میتونه وارد بکنه؟!:icon_pf (34):

• Like 13
لینک به دیدگاه

اشتباه بو رو حس كردي

خر داغ مي كنن.خيالت راحت.

جنگي در كار نيست چون شرايط جنگ محيا نيست.

براي كشوري با شرايط ايران حمله ي نظامي بدترين گزينه هست و آخرين گزينه.فراموش نكنيد ما 75 ميليون جمعيت داريم و وسعتي چندين برابر عراق و افغانستان.

در نتيجه ي حمله ي تمام عيار منتفي هست.حمله ي محدود هم با شرايط منطقه منتفي هست.زيرا نيروهاي كشور هاي درگير احتملي در دور تا دور ايران در حال انجام ماموريت هستند و در تير رس .ممكن هست كه ما نتوانيم مستقيم امريكا را بزنيم اما تا قلب اروپا را مي توانيم موشك باران كنيم.سيستم هاي ضد موشكي ممكن است 9 تا موشك را رد يابي كنند اما موشك دهمي به هدف مي خورد.

از طرفي ما در طول چند سال اخير و با دكترين جنگي مهمات و موشك هاي دوربردي را با جنوب لبنان و كردستان عراق منتقل كرده ايم كه اين يعني در دست رس بودن عمق كشور هاي متحد.

از طرفي با تمام تمهيداتي كه در جايگزيني راه هاي مختلف انتقال نفت انديشيده اند هنوز بخش عمده اي از نفت از خليف فارس و تنگه ي هرمز مي گذرد.اگرچه ممكن است ما نتوانيم بطور طولاني مدت تنگه را ببنديم اما بطور موقت مي توانيم و اين يعني شكست اقتصاد متزلزل دنيا.

شايد نگذارند ما تنگه را ببنديم اما مي توانيم بنادر نفتي را به هوا بفرستيم

شايد بنادر را منفجر نكنيم اما مي توانيم با اتكا به گروهك هايي كه سال هاي سال است در كشور هاي نفت خيز از جمله عربستان كويت عراق بحرين و قطر تحت حمايت گرفته ايم خطوط انتقالي و چاه ها را منهدم كنيم.

دوست من:

دنيا مي داند كه حمله ي نظامي به كشوري مانند ايران كه پايبند به هيچ قاعده اي در بازي نيست بدترين گزينه است.زيرا استراتژي و ايديولوژي در اين كشور بر اين مبنا هست كه اگر نتوانم بكشم خود وتمام اطراف خود را نابود مي كنم(انتحار).ل

لذا خطر جنگ وجود ندارد و تمام اين لفاظي ها چنگ و دندان نشان دادن است.دنيا به دنبال اين است كه با افزايش فشار و بالا بردن هزينه ي ادامه ي مسير ايران را وادار به سازش(و نه كرنش ) كند.ما هم به دنبال اين هستيم كه با قوي تر و مهم تر نشان دادن خود امتيازات بيشتري در پاي ميز بگيريم.

وقتي براي مذاكره در مورد برنامه ي اتمي مي رويم و از بحرين و سوريه و عراق و افغانستان و ليبي و... سخن مي گوييم مي خواهيم در واقع بگوييم كه ما قدرت تاثير گذاري فراواني داريم و با آبنبات چوبي راضي نمي شويم

• Like 16
لینک به دیدگاه

با تشکر.... اتفاقا من هم به همین شکل و مثل شما فکر میکنم که جنگ با ایران، به شدت بد تمام خواهد شد برای دو طرف!!! وخوب اینکه خیلی وقته دارن از جنگ حرف میزنن و حوصله‌ی حمله رو نداشتن....

ولی باز از اون طرف یه چیزی تو جون اینا وول وول میکنه و میکشتشون پای میز جنگ!!!! یه چیزی مثل اسرائیل یا این اقای رامنی اگر بخواد ببره....

البته باز موشک های برد به ظاهر 2000 کیلومتری که برد های بالاتری هم دارن حتمی و اینکه ظاهرا چند روز پیش در مصاحبه‌ای عنوان شده که انفجار کرج، بر سر تحقیقات رو سوخت جامد برای ماهواره بر بوده و احتمال استفاده در موشک های بالستیک و....!!!!

ادم نمیدونه چی فک بکنه به خدا!!

- - - Updated - - -

با تشکر.... اتفاقا من هم به همین شکل و مثل شما فکر میکنم که جنگ با ایران، به شدت بد تمام خواهد شد برای دو طرف!!! وخوب اینکه خیلی وقته دارن از جنگ حرف میزنن و حوصله‌ی حمله رو نداشتن....

ولی باز از اون طرف یه چیزی تو جون اینا وول وول میکنه و میکشتشون پای میز جنگ!!!! یه چیزی مثل اسرائیل یا این اقای رامنی اگر بخواد ببره....

البته باز موشک های برد به ظاهر 2000 کیلومتری که برد های بالاتری هم دارن حتمی و اینکه ظاهرا چند روز پیش در مصاحبه‌ای عنوان شده که انفجار کرج، بر سر تحقیقات رو سوخت جامد برای ماهواره بر بوده و احتمال استفاده در موشک های بالستیک و....!!!!

ادم نمیدونه چی فک بکنه به خدا!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

9h15vm0n64vumb1islk7.jpg

سالن ورزشی آیت‌الله طالقانی در بروجرد. اجساد دانش‌آموزان ایرانی که بر اثر حملهٔ هواپیماهای عراقی در ظهر ۲۰ دی ۱۳۶۵ شهید شدند.

, این روزا که اینقدر مسولین منتظرجنگند .......

شاید مسئولین و بعضی مردم خوش خیال از خواب بیدار بشن تا بفهمن در جنگ حلوا خیرات نمیکنند.

گزینه آخر و... هم نیست، همونطور که امریکا برای خفه کردن ژاپن بمب اتم زد و هیچ کس هم نتونست بازخواستش بکنه، برای هر کشور دیگری هم میکنه.

دوستان نهادهای بشری رو گویا خیلی جدی گرفتن، کسی بزنه به سیم آخر جلوش رو نمیشه گرفت مخصوصا اگر منافع سلطه گران به خطر بیوفته.

• Like 14
لینک به دیدگاه

اسی این عکسا رو از کجا میاری؟!:sad0:

جنگ روانی راه انداختن بلکه فرجی بشه!احتمال حمله هم هست.بزنن!!!من که همین الان شهید زنده هستم برام فرقی نمیکنه.

ضمن اینکه زمان آزمون دکتری و فوق رو جلو کشیدن:banel_smiley_52:,شاید میخوان تند تر امتحان بگیرن بچه ها با خیال راحت برن جبهه:4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اسی این عکسا رو از کجا میاری؟!:sad0:

جنگ روانی راه انداختن بلکه فرجی بشه!احتمال حمله هم هست.بزنن!!!من که همین الان شهید زنده هستم برام فرقی نمیکنه.

ضمن اینکه زمان آزمون دکتری و فوق رو جلو کشیدن:banel_smiley_52:,شاید میخوان تند تر امتحان بگیرن بچه ها با خیال راحت برن جبهه:4564:

از تو لوپ لوپ، من تو خونه مون لوپ لوپ های مختلف زیاد دارم. :ws37:

یادت باشه شهادت هنر مردان خداست، فوق و دکترا هم بگیری، فرقی نمیکنه.

زندگی تو این مملکت روی خطی با شیب صفر همچنان ادامه دارد، فقط اینقدر میدویم تا هرجا نفس کم آوردیم بیوفتیم.

خط پایانی در کار نیست....

• Like 7
لینک به دیدگاه
از تو لوپ لوپ، من تو خونه مون لوپ لوپ های مختلف زیاد دارم. :ws37:

یادت باشه شهادت هنر مردان خداست، فوق و دکترا هم بگیری، فرقی نمیکنه.

زندگی تو این مملکت روی خطی با شیب صفر همچنان ادامه دارد، فقط اینقدر میدویم تا هرجا نفس کم آوردیم بیوفتیم.

خط پایانی در کار نیست....

بنده خدا منم همینو گفتم دیگه حالا با رنگ خون نوشتیش!گفتم الان هم مُردم!جنگ بشه...نشه!فوق کیلو چنده؟!پارتی مهمه!!:sigh:

لوپ لوپاتم نگه دار,ممکنه تو جنگ به درد بخوره:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تا چند وقت پیش منم مرتب از جنگ میپرسیدم، و مثل تحلیل گرا:ws3: سبک و سنگین میکردم آیا جنگ اتفاق می افته یا نه؟:banel_smiley_4:

انگار من تصمیم گیرنده بودم:ws28:

از دیگرانم میپرسیدم تا جایی که بعضی وقتا کلافه میشدن:sad0: خلاصه سرچ میکردم، هر روز اخبار رو دنبال میکردم و.....

تا اینکه به این نتیجه رسیدم اونایی که میخوان جنگ راه بندازن نیاز به دلیل منطقی ندارن،

شاید هزاران دلیل ثابت کنه جنگ به ضررشونه اما تنها یک دلیل اونا رو متقاعد به جنگیدن میکنه!!!

حالا اون دلیل هر چی میتونه باشه !! مهم اینه که اونا تشخیص دادن جنگ باید بشه!!! کارشناس کیلویی چند؟؟؟؟

اونایی که تو راس کارند که نمیرن بجنگن ناراحت آسیب دیدن خودشونو فک و فامیلاشون باشن!!

منطق چیه؟!!!! حالا کسی هم کشته شد!!! ما نباشیم به درک مردم !!!

به قول یکی جنگ بین دو سربازی اتفاق میافته که همدیگه رو نمیشناسن اما برای منافع کسایی که همدیگه رو خوب میشناسن کشته میشن!!!

تا بوده همین بود!!!! ان شالله که جنگی نشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
9h15vm0n64vumb1islk7.jpg

سالن ورزشی آیت‌الله طالقانی در بروجرد. اجساد دانش‌آموزان ایرانی که بر اثر حملهٔ هواپیماهای عراقی در ظهر ۲۰ دی ۱۳۶۵ شهید شدند.

, این روزا که اینقدر مسولین منتظرجنگند .......

شاید مسئولین و بعضی مردم خوش خیال از خواب بیدار بشن تا بفهمن در جنگ حلوا خیرات نمیکنند.

گزینه آخر و... هم نیست، همونطور که امریکا برای خفه کردن ژاپن بمب اتم زد و هیچ کس هم نتونست بازخواستش بکنه، برای هر کشور دیگری هم میکنه.

دوستان نهادهای بشری رو گویا خیلی جدی گرفتن، کسی بزنه به سیم آخر جلوش رو نمیشه گرفت مخصوصا اگر منافع سلطه گران به خطر بیوفته.

اسي

امريكا اگر تو ژاپن بمب اتم زد براي اين بود كه امپراطور ژاپن رو مي شناخت و مردم ژاپن رو هم مي شناخت و دقيقا به خاطر همين شناخت هست كه احتمال جنگ با ايران خيلي كم هست.

امپراطور ژاپن همه چيز رو براي مردمش مي خواست و مردم همه چيز رو براي امپراطور و وقتي مردم عادي با اون وضع به خاك و خون كشيده شدن امپراطور ترجيح داد جنگ رو پايان يافته اعلام كنه و به اباداني كشورش بيانديشه.ا

اما در اينجا همه چيز بر عكسه .اگر امريكا تمام برنامه ريزي هاش رو بكنه كه مثلا 100 نفر غير نظامي كشته بشه اينها كاري مي كنن كه 100هزار نفر غير نظامي كشته بشه و بعد ننه من غريبم بازي در بيارن.تو پست قبلي گفتم كه اينها اعتقاد به انتحار دارن.بار ها هم به نحوه هاي مختلف گفتند كه اگر ما نباشيم ديگران هم نخواهند بود.

اين ها براي رسيدن به قدرت و حكومت 1400 سال عقبه ي مبازاتي دارند و حالا كه رسيدند با 2 تا بمب و 4 تا داد و بيداد ولش نمي كنن.

اين رو تمام دنيا فهميده و براي همين هست كه جنگي در كار نيست.

اسراييل هم اگر مي بينيد خيلي داره دادار دودور مي كنه براي اينه كه از اين طريق در حال گرفتن امتياز هاي مختلف و كمك هاي مختلف از دولت هاي غربي هست.

هيچ دولت برخاسته از ملتي وارد جنگي كه از پيش در آن باخته باشد نمي شود.جنگ با اين نوع آدم ها جنگ از پيش باخته است.

• Like 11
لینک به دیدگاه
تا چند وقت پیش منم مرتب از جنگ میپرسیدم، و مثل تحلیل گرا:ws3: سبک و سنگین میکردم آیا جنگ اتفاق می افته یا نه؟:banel_smiley_4:

انگار من تصمیم گیرنده بودم:ws28:

از دیگرانم میپرسیدم تا جایی که بعضی وقتا کلافه میشدن:sad0: خلاصه سرچ میکردم، هر روز اخبار رو دنبال میکردم و.....

تا اینکه به این نتیجه رسیدم اونایی که میخوان جنگ راه بندازن نیاز به دلیل منطقی ندارن،

شاید هزاران دلیل ثابت کنه جنگ به ضررشونه اما تنها یک دلیل اونا رو متقاعد به جنگیدن میکنه!!!

حالا اون دلیل هر چی میتونه باشه !! مهم اینه که اونا تشخیص دادن جنگ باید بشه!!! کارشناس کیلویی چند؟؟؟؟

اونایی که تو راس کارند که نمیرن بجنگن ناراحت آسیب دیدن خودشونو فک و فامیلاشون باشن!!

منطق چیه؟!!!! حالا کسی هم کشته شد!!! ما نباشیم به درک مردم !!!

به قول یکی جنگ بین دو سربازی اتفاق میافته که همدیگه رو نمیشناسن اما برای منافع کسایی که همدیگه رو خوب میشناسن کشته میشن!!!

تا بوده همین بود!!!! ان شالله که جنگی نشه.

دوست من

سيستم تصميم گيري در كشور ها به مانند ايران نيست.اوباما يا رامني و يا هر كس ديگر بصورت واحد نمي تواند در مورد حمله به كشوري ديگر تصميم بگيرد .زيرا اينها در قبال سنت به سنت از ماليات مردم كه خرج مي كنند پاسخگو هستند و نه مانند ايران كه 160 نفر ببره سفر بعد در مقابل پرسشگري نمايندگان بگه:.....خوردن

• Like 4
لینک به دیدگاه

اما جنگ تمام عیار ایا شکل می گیره؟(با این فرض که تاسیسات بمباران بشه)

باید دید این جنگ چه هزینه هایی برای دو طرف داره؟فرض کنیم بگیره!برای جهان غرب خیلی هزینه بر هست مطمئنا ایران فقط به پایگاه های نظامی اسرائیل حمله نمی کنه میاد تماممتحد های غرب از جمله کویت عربستان و ... رو هدف قرار میده یا تنگه هرمز رو (حتی برای مدت محدود)می بنده و خلاصه در کنار این ها شاید جنگ چریکی هم راه بندازه .که اقتصاد جهان و منافع غرب رو میتونه بسیار تحت تاثیر بزاره یا بخواد از سیستم موشکیش استفاده کنه برای اسرائیل که کشور کوچیکی هست خیلی هزینه بره

اما ایران هم مطمئنا کارشناس های زیادی دارن سر این قضایا و همون طور که منو شما میتونیم اخر جنگ رو پیش بینی کنیم مطمئن باش اون ها از ما خبره ترن (اداره حکومت بیش از 30 سال تجربشونه) پس سعی می کنن قضییه رو کشش (گفتگو)بدن یا کوتاه بیان و حتی در صورت حمله به تاسیسات به صورت حساب شده و محدود حمله کنند .

اما اگه این معادلات بهم بخوره و جنگ همه جانبه رخ بده من تصور می کنم برای دولت افراطی اسرائیل هیچ بعید نیست که بخواد برای دفاع از خودش از سلاح های کشتار جمعی استفاده نکنه (حتی با مخالفت افکار عمومی ) که اگه این طور باشه :banel_smiley_52::ws36::th_running1:

اما ایا حمله به تاسیسات صورت میگیره؟

اگه میت رامنی افراطی بیاد سر کار خیلی زودتر ازونی که فکرشو بکنید صورت میگیره!!احزب جمهوریخواه نمونه چی بگم!!یه چیز افتضاحیه خلاصه!(هرچند که اصولا تصمیم های مبتنی بر امنیت ملی امریکا فکر کنم کمی فراحزبی باشه )اما اوباما نه!یا لااقل گفتگو و تحریم هارو خیلی بیشتر ادامه میده

• Like 5
لینک به دیدگاه
اسي

امريكا اگر تو ژاپن بمب اتم زد براي اين بود كه امپراطور ژاپن رو مي شناخت و مردم ژاپن رو هم مي شناخت و دقيقا به خاطر همين شناخت هست كه احتمال جنگ با ايران خيلي كم هست.

امپراطور ژاپن همه چيز رو براي مردمش مي خواست و مردم همه چيز رو براي امپراطور و وقتي مردم عادي با اون وضع به خاك و خون كشيده شدن امپراطور ترجيح داد جنگ رو پايان يافته اعلام كنه و به اباداني كشورش بيانديشه.ا

اما در اينجا همه چيز بر عكسه .اگر امريكا تمام برنامه ريزي هاش رو بكنه كه مثلا 100 نفر غير نظامي كشته بشه اينها كاري مي كنن كه 100هزار نفر غير نظامي كشته بشه و بعد ننه من غريبم بازي در بيارن.تو پست قبلي گفتم كه اينها اعتقاد به انتحار دارن.بار ها هم به نحوه هاي مختلف گفتند كه اگر ما نباشيم ديگران هم نخواهند بود.

اين ها براي رسيدن به قدرت و حكومت 1400 سال عقبه ي مبازاتي دارند و حالا كه رسيدند با 2 تا بمب و 4 تا داد و بيداد ولش نمي كنن.

اين رو تمام دنيا فهميده و براي همين هست كه جنگي در كار نيست.

اسراييل هم اگر مي بينيد خيلي داره دادار دودور مي كنه براي اينه كه از اين طريق در حال گرفتن امتياز هاي مختلف و كمك هاي مختلف از دولت هاي غربي هست.

هيچ دولت برخاسته از ملتي وارد جنگي كه از پيش در آن باخته باشد نمي شود.جنگ با اين نوع آدم ها جنگ از پيش باخته است.

ژاپن یک نمونه بود.

نمونه حاضر ایران، میتونه آلمان زمان هیتلر باشه.

نه رهبران اینجا مثل هیتلرند و نه وفاداری همین انتحاری ها و بسیج و... ، به وفاداری نازی ها به هیتلر میرسه.

اگر بنا به حذفی کامل باشه، کسی نمی مونه که بخواد دستور ترور یا انتحار صادر کنه.

اونا هم منشا این چیزهارو میدونن از کجاست.

اسرائیل اگر قرار باشه به تنهایی حمله کنه مسلما عواقب سنگینی برای خودش و کشورهای منطقه داره، اما اگه یکسری از کشورها رسما مثل آمریکا پشتش قرار بگیرند، فرصتی برای انتقام نخواهد ماند. :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مطمئنا امریکا و غرب به هیچ وجه نمیخوان جنگی رخ بده ولی این اسرائیل هست که به قول خودشون باید بین بمب و بمب انتخاب کنند، اینا به شدت دنبال بمب اتم هستند و به نظر پیشرفت خیلی زیادی هم کردند، به نظرتون اسرائیل منتظر میمونه چند سال بعد شکست نرم از ایران بخوره یا الان تمام تلاشش رو میکنه که بتونه راه نجاتی پیدا کنه؟

برای اسرائیل نه گرونی نفت مهمه نه امنیت منطقه و نه دنیا، اسرائیل داره به حیات خودش فکر میکنه، و مطمئن باشید امریکا هیچوقت نمیتونه اسرائیل رو تنها بزاره، اگه ایران قدرت اتمی بشه اصلا نیازی به استفاده از بمب اتم نداره، به روش های خیلی ساده تری هم اسرائیل رو نابود میکنه و هم هرکاری دیگه ای بخواد میتونه بکنه!

یکی از فرمانده هان سپاه هم گفت که جنگ بین اسرائیل و ایران دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره! مطمئنا دو طرف بلوف های زیادی میزنند ولی من جنگ رو منتفی نمیدونم، جهان و اسرائیل به انتخاب بین بد و بدتر محکوم هستند؛ شاید تنها شورش های داخلی ایران بتونه جلوی جنگ رو بگیره!

• Like 2
لینک به دیدگاه
ژاپن یک نمونه بود.

نمونه حاضر ایران، میتونه آلمان زمان هیتلر باشه.

نه رهبران اینجا مثل هیتلرند و نه وفاداری همین انتحاری ها و بسیج و... ، به وفاداری نازی ها به هیتلر میرسه.

اگر بنا به حذفی کامل باشه، کسی نمی مونه که بخواد دستور ترور یا انتحار صادر کنه.

اونا هم منشا این چیزهارو میدونن از کجاست.

اسرائیل اگر قرار باشه به تنهایی حمله کنه مسلما عواقب سنگینی برای خودش و کشورهای منطقه داره، اما اگه یکسری از کشورها رسما مثل آمریکا پشتش قرار بگیرند، فرصتی برای انتقام نخواهد ماند. :icon_razz:

موافق نيستم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مطمئنا امریکا و غرب به هیچ وجه نمیخوان جنگی رخ بده ولی این اسرائیل هست که به قول خودشون باید بین بمب و بمب انتخاب کنند، اینا به شدت دنبال بمب اتم هستند و به نظر پیشرفت خیلی زیادی هم کردند، به نظرتون اسرائیل منتظر میمونه چند سال بعد شکست نرم از ایران بخوره یا الان تمام تلاشش رو میکنه که بتونه راه نجاتی پیدا کنه؟

برای اسرائیل نه گرونی نفت مهمه نه امنیت منطقه و نه دنیا، اسرائیل داره به حیات خودش فکر میکنه، و مطمئن باشید امریکا هیچوقت نمیتونه اسرائیل رو تنها بزاره، اگه ایران قدرت اتمی بشه اصلا نیازی به استفاده از بمب اتم نداره، به روش های خیلی ساده تری هم اسرائیل رو نابود میکنه و هم هرکاری دیگه ای بخواد میتونه بکنه!

یکی از فرمانده هان سپاه هم گفت که جنگ بین اسرائیل و ایران دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره! مطمئنا دو طرف بلوف های زیادی میزنند ولی من جنگ رو منتفی نمیدونم، جهان و اسرائیل به انتخاب بین بد و بدتر محکوم هستند.

دوست من

ايران و اسراييل هر دو از دشمني با هم نفع مي برند و اينكه هر روز سعي مي كنند اين دشمني را تازه و روشن نگه دارند به خاطر همين نفعي است كه ميبرند.

مسلماناني كه در فلسطين زندگي مي كنند به خون شيعيان تشنه هستند و باور دارند اگر 4 شيعه را بكشند به بهشت مي روند .لذا نابودي اسراييل و گرفتن فلسطين نفعي براي ما ندارد.ظمن اينكه بعد مسافتي اجازه نمي دهد كه ما در آنجا حضور دايم داشته باشيم.لذا اين درگيري از طرف ايران زرگري است.

از طرف اسراييل هم زرگري است.اسراييل با دولت هاي منطقه به صلحي نسبي رسيده و حالتي پايدار دارد.دولت هاي غربي هم والدين او هستند و پشتيبان او .لذا براي اينكه جريان هاي پول تجهيزات و تكنولوژي به سمت اسراييل قطع نشود و در واقع رها نشود نياز به دشمني قوي با خطري بالقوه دارد.چه كسي بهتر از ايران؟!

مي بينيم كه نفع هر دو در شاخ و شونه كشيدن براي هم است.وگرنه اسراييل براي حمله به تاسيسات ايران اين همه سال صبر نمي كرد كما اينكه به تاسيسات هسته اي سوريه حمله كرد پيش از آنكه كوچكترين كاري در آن انجام شود و از همان ابتدا جلوي حركت در مسير اتم را گرفت.در مورد ايران هم مي توانست اين كار را بكند.

ما يك سال و 2 سال و 10 سال نيست كه داريم كار اتمي مي كنيم.ما از سال هاي ابتداي انقلاب در اين مسير قرار داريم و هزينه مي كنيم.اگر بنا بود كه با جنگ جلوي ما را بگيرند آيا زماني مناسب تر از سال پايان جنگ ايران و عراق نبود؟

آيا نمي شد با يك بمباران تمام زير ساخت هاي ايران را نابود كرد و سپس جام زهر را به دست دولتمردان داد؟

اين ها بازي بيش نيست.طرف هاي غربي مي بينند كه در پي گران شدن نفت انبان هاي ايرانيان پر شده و در فكر خالي كردن آن هستند.وقتي جيب خالي شد و حسابي دوشيدند با چهره اي خندان و رويي باز مي ايند در پي گرفتن امتياز ها .

• Like 5
لینک به دیدگاه

نه من این رو قبول ندارم، انقدرا هم همه چیز پشت پرده و سیاه بازی نیست! در مورد ایران نمیدونم این دشمنی و هر روز تهدید کردن اسرائیل چه سودی براش داره در حالی که تمام جهان رو بر علیه خودش داره بسیج میکنه (البته قبول دارم این حکومت بر مبنای ماجراجویی بنا شده و زنده مونده اما این ماجراجویی نیست خودکشی هست!)

و برای اسرائیل هم همچنین دشمنی که هر روزه از تریبون هاش فریاد اسرائیل باید نابود گردد چه سودی داره، برای اسرائیل بهتر نبود دشمنی سوریه رو با نزدن نیروگاه هاش حفظ کنه نه ایران ؟ اسرائیل به اندازه کافی دشمن داره، دشمن بمب اتم دار به نظر منطقی نمیاد.

شما خودتون میگید که حکومت ایران هیچ کنترلی نداره و از فدا کردن مردم خودش هم ترسی نداره، آیا تضمینی هست همچین حکومتی یهو هوس نکنه تلاویو رو بمباران اتمی بکنه؟!

دوستی با فلستین هیچ سودی نداره ولی حکومت ایران از آغاز شعار محور بنا شده، از بدو انقلاب رهبر حکومت به علت اعتقادات مذهبی یکی از اصلی ترین شعار ها و خواسته های انقلاب رو نابودی اسرائیل قرار داده و توده حاکم فعلی که تمام مشروعیت خودش رو در طول سالیان از پیوند دادن خود به رهبر قبلی به دست آوردند و الان "مجبور هستند" تلاش خودشون برای تحقق این شعار رو به کار ببندند.

جنگ با ایران شهد و عسل برای اسرائیل نیست که براش عجله داشته باشه، یقینا اسرائیل بین نابودی کامل و نابودی 95٪ دومی رو انتخاب میکنه و الانه که داره مجبور به این کار میشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اما اگه این معادلات بهم بخوره و جنگ همه جانبه رخ بده من تصور می کنم برای دولت افراطی اسرائیل هیچ بعید نیست که بخواد برای دفاع از خودش از سلاح های کشتار جمعی استفاده نکنه (حتی با مخالفت افکار عمومی ) که اگه این طور باشه :banel_smiley_52::ws36:th_running1.gif

اونجوری که من تو لینک ها خوندم، دو تا سوال برام پیش اومد!!!!

1- منظور از پیش‌دستی یا پیش‌گیری چیه؟!! مثلا وقتی بفهمن که دشمن داره ارایش نظامی میگیره برا حمله، اینا میان یه جایی رو خراب میکنن یا مثلا بچه‌ها حزب الله یا کتائب یا ... در کشورهای مختلف که زیر پرو بال نظام بزرگ شدن رو میفرسته که با چند تا انفجار، برنامه ریزی های دشمن رو خراب بکنن؟؟؟ یا چی؟!!

2- اخرین مصاحبه‌ی ریس سپاه، اشاره کرده که در صورتی که اسرائیل با ایران وارد جنگ بشه، ایران ممکنه به تاهدات خودش در ان‌پی‌تی عمل نکنه و.... البته در ادامه‌ی همین صحبت هم گفته البته ما دنبال بمب اتم نیستیم! چون حرامه ولی اگر داشتیم هم استفاده نمی‌کردیم....

از این ور، مشخص میشه که انفجار کرج، به دلیل ازمایش روی موشک های سوخت جامد بوده (که معمولا برای قاره پیماها استفاده میشن!!!)...

اینا روکه کنار هم بذاریم، و تلاش برای تنش راه انداختن(مثلا با غرق کردن یه شناور در رزمایشی همزمان با عملیات و مانور های نظامی 6 کشور دنیا!! در خلیج فارس...) میشه نتیجه‌ گرفت که شاید مثلا طرف خودی دنبال جنگ باشه؟ و اینکه شاید سناریو هایی برای جنگ چیدن....

همونجوری که همه‌ی دوستان میگن، شکی نیست که در صورت حمله‌ی دشمن، یه سری عملیات انتحاری و ضربه زدن به پایگاه های دشمن و اسرائیل حتمی هست از طرف ایران... حالا خود دولت و استراتژیست ها، ایا نتونستن سناریوهای جنگی دیگه‌ای رو پیش‌بینی بکنن و سناریویی متفاوت رو راه بندازن؟!!!

به طور قطع میشه یه سری موشک رو با پدافند ها گرفت(حالا شاید از هر 10 تا مثلا 3 تاش رد بشه!!) ولی نیرو های انسانی رو میخوان چیکار بکنن؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه

از اونجایی که ما در خانواده مون تحلیل گر سیاسی زیاد داریم:icon_redface:

و اونا هرروز خبرها رو دنبال میکنن و فرت فرت نظر میدن

و البته این نظر اوناست:

اگه جنگ بشه...

اسرائیل مغز خر نخورده که شهرهای ما رو بمباران کنه...درسته که اون هدفش مناطق هسته ایه

اون صد در صد فرودگاه های ما رو اول نشون میگیره....

برای اینکه در جنگ عراق تی وی ( ماهواره ) فرودگاه های عراق رو نشون میداد که بهترین هواپیماهای بمب افکن عراقی فقط به خاطر اینکه آمریکا زده بود باندهای فرودگاه هاش رو بمباران کرده بود اصلا نتونسته بودن بلند شن...

شماها هم فکر نکنید که احتمالا ایران موشک قاره پیما و اینا داره..

به نظر من خنده داره...ایران اگه عرضه داشت که الان به اینجا ها نمیرسید

البته نه اینکه نداشته باشه ها

فکر میکنم ایرانی ها خیلی عقده ای باشن

حتما برمیدارن شهرهای اونا رو بمباران ( اگه اصلا بمب افکنی چیزی داشته باشن ) میکنن

اگه اونم نتونن مطمئن باشین عین عراق که مردم خودش رو بمباران کرد ( حلبچه ) اون بلا سر خودمون میاد

کلا من فکر میکنم اگه جنگ بشه بازنده اصل ملت ایران هستن

و اینکه این حکومت 100 سال دیگه هم می مونه

• Like 4
لینک به دیدگاه

کاملا با حرفای امیرآقا موافقم

ایران و اسرائیل دو دوست بسیار نزدیک هم هستن البته در پشت صحنه

اما در ظاهر به دشمنی همدیگه نیاز دارند

اگه ایران نباشه حضور اسرائیل درمنطقه بخصوص لبنان و فلسطین بی معنیه حتی داشتن این همه سلاح های پیشرفته امریکایی

اگه اسرائیل نباشه غده سرطانیی درکار نیس که باهاش شاخه قدس و حزب الل راه بیاندازن

هر دو کشور از ایدولوژی بسیار تند روی برخواسته از دین و مذهب پیروی می کنند که خطرش برا جامعه جهانی خیلی فاجعه بار تر از خطر هیتلر و چنگیز هس

اما ایران هرگز به سلاح اتمی دست نخواهد یافت اینو مطمئن باشید حتی اگه به صورت رسمی روزی اعلان کنن که مابهش دست یافتیم و حتی غرب هم تایید کرد فقط بدونید یه بلوف سیاسیه برای منافع غرب و ماندگاری بیشتر حاج آقاها تو قدرت

اما اگرم جنگی بشه مطمئن باشید جنگ به صورت متعارفش نخواهد بود و نیس همین الان جنگ شروع شده

وقتی اسرائیل میگه وارد خاک ایران میشیم و تاسیسات هسته ای ایران رو خراب می کنیم بش نخندید میتونن این اسرائیلی ها خیلی بهتر از خود شهروندهای ایرانی به این کشور رفت امد دارن

اما خراب کاری در اون حدی نیس که کل تاسیسات از بین بره و داستان هسته ای شدن ایران به پایان برسه بلکه درحد همون هزینه بر کردن و دوشیدن بیشتر ایران به نام انرژی هسته ای هستش

نفت ایران همین الان هم از دستشون خارج میشه اما بجاش بهشون تیغ ریش تراشی و دمپایی و چای هندی و .. میدن

اما درکل اینده هیچ به نفع ایرانی نیس چه شورش اقتصادی بشه و چه جنگ و چه سازش

چون مردم ایران انقدر غرق مسایل پوچ و چیزای الکی هستن که حالا ها حالا ها نخواهند فهمید چی داره به سرشون میاد تازه تو اول خط عشق هستیم :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...