XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ به نظر من عاقلانه ترین کار در شرایط فعلی داشتن یک کار دولتیه به عنوان پشتوانه و در کنارش کار کردن در حیطه علاقه و تخصصت علاقه ها متفاوته یکی ممکنه به شغل دولتی علاقه داشته باشه یکی شغل آزاد و یکی.....، بااین رویکرد که افراد به کاری که میکنند علاقه داشته باشند و در مشاغلی که هستند با علاقه کار کنند و به سازمان و شرکتشون علاقه داشته باشن، این نتیجه حاصل میشه که هم خودشون موفق خواهند بود و هم سازمانشون.در این صورت بهینه بهره وری سازمانی و فردیو خواهند داشت .در غیر اینصورت انرژی وتوان افراد و سازمان به بطالت میره . 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ علاقه ها متفاوته یکی ممکنه به شغل دولتی علاقه داشته باشه یکی شغل آزاد و یکی.....، بااین رویکرد که افراد به کاری که میکنند علاقه داشته باشند و در مشاغلی که هستند با علاقه کار کنند و به سازمان و شرکتشون علاقه داشته باشن، این نتیجه حاصل میشه که هم خودشون موفق خواهند بود و هم سازمانشون.در این صورت بهینه بهره وری سازمانی و فردیو خواهند داشت .در غیر اینصورت انرژی وتوان افراد و سازمان به بطالت میره . یعنی فک میکنی شرایط جامعه این امکان رو فراهم کرده که هر کس بنا به علاقش کار کنه؟ مسلما اینطور نیست ، خودم به شخصه هیچ علاقه ای به کارم ندارم وگرنه وقتمو اینجا نمیگذروندم ، در برابر ایده ها و ابتکارات هم هیچ تقدیر و تشکری نمیشه و مدام هم مشکلات پشت مشکلات چه لزومی داره نسبت به سازمانی که توش کار میکنم احساس مسئولیت کنم 6 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ واقعیت اینه که یک نسبتی از یافتن شغل مورد علاقه به وضعیت جامعه بر میگرده و یه نسبتی به خود آدم. اگر بخوام صریح جوابتو بدم و همه چیزو به وضعیت جامعه و اقتصاد ربط بدم ،نه تنها پیدا کردن شغل و سازمان مورد علاقه در جامعه ما بسیار دشواره ،بلکه این دیدگاه در نظر افراد جویای کار بوجود اومده که به هیچ عنوان نمیشه شغل مورد علاقه رو پیدا کرد.پس وقتی از همون ابتدا این دیدگاه در افراد وجود داشته باشه یعنی هیچگاه نمیتونن شغل مورد علاقشونو پیدا کنن.(وقتی قبل از کاری شکست پذیرفته میشه پس قطعا شکسست حتمیه ). 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ واقعیت اینه که یک نسبتی از یافتن شغل مورد علاقه به وضعیت جامعه بر میگرده و یه نسبتی به خود آدم. اگر بخوام صریح جوابتو بدم و همه چیزو به وضعیت جامعه و اقتصاد ربط بدم ،نه تنها پیدا کردن شغل و سازمان مورد علاقه در جامعه ما بسیار دشواره ،بلکه این دیدگاه در نظر افراد جویای کار بوجود اومده که به هیچ عنوان نمیشه شغل مورد علاقه رو پیدا کرد.پس وقتی از همون ابتدا این دیدگاه در افراد وجود داشته باشه یعنی هیچگاه نمیتونن شغل مورد علاقشونو پیدا کنن.(وقتی قبل از کاری شکست پذیرفته میشه پس قطعا شکسست حتمیه ). این موارد درست ولی خودت تو اونطور که شنیدم لیسانس معدن صنعتی اصفهان خوندی ولی فوقتو اومدی صنایع خوندی ، با جو صنعتی آشنا هستی اون همه فشار اون همه سخت گیری و اون همه تلاش شبانه روزی حتما تجربه کردی دیدی بچه هایی که سال اول میان چطورین بعد سال آخر چطور از دانشگاه خارج میشن، ولی وقتی میای تو بازار کار و میبینی فلان آدم که فلان دانشگاه سطح پایین خونده و دیمی نمره گرفته به خاطر معدل شرایط بهتری داره حرصت در میاد حالا اینم در نظر بگیر که کارتو دوس نداشته باشی اصلا انگیزه ای برات میمونه ؟ ادامه تحصیلم بدی باز وضع بدتر میشه ، شرایط واقعا تاسف بار شده بخصوص برای نسل ما 8 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ ولی وقتی میای تو بازار کار و میبینی فلان آدم که فلان دانشگاه سطح پایین خونده و دیمی نمره گرفته به خاطر معدل شرایط بهتری داره حرصت در میاد خوبه اونایی که شما دیدی باز معدل داشتن!!!!!!!!!!!!!!!اینایی که من میبینم معدل هم ندارن!حالا دانشگاه علی آباد سفلی خوندن بماند! مملکته؟:icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلام موضوع جالبیه ازتون ممنون ولی مطلب اصلی باید گفت حال کنونی جامعه به این شکل است که فعلا کار دولتی بهتر جواب میده چون حداقل اگر مثلا حقوق کمتری هم داره ولی امنیت شغلیش بالاست این حداقلشه برای کسی که سرمایه داره که اصلا مشکلی نیست ولی کسی که باکلی دردسر درس خونده و هیچ سرمایه ای نداره و میخواد از درسش بهره برداری کنه واقعا الآن به راحتی امکان پذیر نیست ونمیشه گفت کار مورد علاقه حتما پیدا میشه و معمولا آدم باید دررشته اش چندکاره باشه تا درهرحوزه ای کارپیدا بشه بتونه بره تو آن کار ولی از طرف دیگه آدم اگر بااین دیدگاه وارد بازار کار بشه اونوقت قطعا کار مورد علاقه پیدا نمیشه و آدم به امید زنده است و توکل به خدا انشالله کارخوب پیدا بشه اما کارآزاد با توجه به وضع کنونی نمیشه بهش اعتماد کرد مگر اینکه مثلا خانواده سرمایه دار باشه یا مثلا درکار پدر مشغول شد که اونم بستگی به علاقه داره آدم اگر علاقه به کار نداشته باشه میبازه و نمیتونه موفق باشه ولی از طرفی هم وضع کنونی را نمیشه گفت من به فلان کار علاقه دارم و این کار را نمی کردم چون ممکنه دیگه کار پیدا نشه 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ نظر من: کار دولتی (اگه باشه) داشته باشی و بخاطر اینکه از ساعت 2 دیگه بیکار هستی داشتن کار دوم (آزاد) توصیه میشه 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ نظر من:کار دولتی (اگه باشه) داشته باشی و بخاطر اینکه از ساعت 2 دیگه بیکار هستی داشتن کار دوم (آزاد) توصیه میشه این بهترین حالت است که البته همیشه هم اتفاق نمیافته 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ نظر من:کار دولتی (اگه باشه) داشته باشی و بخاطر اینکه از ساعت 2 دیگه بیکار هستی داشتن کار دوم (آزاد) توصیه میشه پس اضافه کاری (قسمت شیرین کار) چی میشه کلا دوشغله بودن رو من خودم خوشم نمیاد چون تمرکز رو از آدم میگیره هرچند که خودم به اینکار تن دادم و دوشغله شدم و وقت حتی فکر کردن به سایر مسائل خارج از کار رو ندارم... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ پس اضافه کاری (قسمت شیرین کار) چی میشهکلا دوشغله بودن رو من خودم خوشم نمیاد چون تمرکز رو از آدم میگیره هرچند که خودم به اینکار تن دادم و دوشغله شدم و وقت حتی فکر کردن به سایر مسائل خارج از کار رو ندارم... اضافه کار کجا بود بابا کلا برداشته شده این قسمت باحال کار لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ اضافه کار کجا بود باباکلا برداشته شده این قسمت باحال کار پس فقط کار آزاد 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ من با کار دولتی موافقم.........البته نه با این حقوق کم....کارای دولتی ک حقوقشون بالاس رو دوس دارم... ما ک جد اندر جد تو کار ازاد هستن فامیلا و بستگانمون.........از این رو هیچ گونه پارتی واسه پیدا کردن کار دولتی نداریم...... ادم با کار ازاد میتونه سریعتر پولدار شه ولی نمیدونم چرا ما دخترا یا حداقل دوستان یا اطرافیان من(دخترا) تمایل ب ازدواج با مردی دارن ک شغلش دولتی باشه.... حالا من موندم کدومش بهتره فک کنم هم شغل دولتی داشته باشه هم ازاد خوبه نه؟؟؟؟؟؟؟خیلیا الان اینطوری هستن...... 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ به قول مامانم کار دولتی یک چشمه کم آبیه که خشک نمیشه باید به فکر کار دوم بود 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ کار دولتی در کنارش نصب دیش و ماهواره :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ کار دولتی در کنارش نصب دیش و ماهواره :icon_pf (34): درامد داره ؟؟؟؟؟؟؟؟/ 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ راستش بستگی به خیلی چیزا داره مثلا رشته ای که خوندی و وضع اقتصادی حاکم. نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید. با این اوضاع ناجور موجود،من دیدم اونی که خودش سرمایه داره میره سراغ شغل آزاد و اونی که نداره سعی میکنه جذب مشاغل دولتی بشه. 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ درامد داره ؟؟؟؟؟؟؟؟/ بدجورتازه پارتی هم نمیخواد راستش بستگی به خیلی چیزا داره مثلا رشته ای که خوندی و وضع اقتصادی حاکم.نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید. با این اوضاع ناجور موجود،من دیدم اونی که خودش سرمایه داره میره سراغ شغل آزاد و اونی که نداره سعی میکنه جذب مشاغل دولتی بشه. به رشته که خیلی ربط داره،کلا من بعضی وتا به خودم میگم کاش اینو نخونده بودم شغل دولتی گیر آوردن به نظر من سخته یکم(بدون پارتی البته) به قول مامانم کار دولتی یک چشمه کم آبیه که خشک نمیشهباید به فکر کار دوم بود آره ولی اصلا روی اون چشمه نمیشه حساب کرد...روی دریاش هم الان با این مخارج نمیشه حساب کرد...شاید با اون کار دوم بشه جبران کرد... من با کار دولتی موافقم.........البته نه با این حقوق کم....کارای دولتی ک حقوقشون بالاس رو دوس دارم...ما ک جد اندر جد تو کار ازاد هستن فامیلا و بستگانمون.........از این رو هیچ گونه پارتی واسه پیدا کردن کار دولتی نداریم...... ادم با کار ازاد میتونه سریعتر پولدار شه ولی نمیدونم چرا ما دخترا یا حداقل دوستان یا اطرافیان من(دخترا) تمایل ب ازدواج با مردی دارن ک شغلش دولتی باشه.... حالا من موندم کدومش بهتره فک کنم هم شغل دولتی داشته باشه هم ازاد خوبه نه؟؟؟؟؟؟؟خیلیا الان اینطوری هستن...... خو میدونن که بعدا شوهرشون میشه پارتیشون خودشونم میبره سرکار آزاد و دولتی اگه کشش و تواناییش باشه خیلی هم خوبه اما باید از خیلی چیزا زد،و یا حداقل کمشون کرد... تفریح و این داستانا رو میگم چون دو شغله بودن واقعا خسته کننده ست.. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ درامد داره ؟؟؟؟؟؟؟؟/ یکی از دوستام تو کارشه عجب پولی داره روزی با کارکردن حداقل 2 یا 3 ساعت حداقل 70 کاسبه تازه یه کار خوبی هم داره همه خونه ها میره بدون این که کسی شک کنه متاهل کجرد بیوه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده