Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 آذر، 2012 اگر یه سر به سوپر مارکت سر کوچه ما بزننه اعدامش میکنه ش ارژ 2000 ایرانسل رو میده 2300 این نمونه کوچیکشه:icon_pf (34): - - - Updated - - - اینکه همه جا همینه نابغه 5
آریودخت 43941 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 2012 به نظر من بهترین کار الان اینه شما بری درستو بخونی فاطمه خانوم و زیاد ذهنتو مشغووول نکنی خوبه امسال ارشد داریا فرصت زیادیم باقی نمونده ..........وقت برا پرسیدن این سوالا زیاده هنوووز حیاتیه خو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 آذر، 2012 اینکه همه جا همینه نابغه همه جا یه 2100 میدن یا 2200:w16: 4
3Tilla 3844 ارسال شده در 21 آذر، 2012 به نظرم بهترین کار برا خانوم ها معلمی هستش و بس معلمی شغل انباست!!!!:icon_pf (34): کار ماهانیست که ....خیلی اعصاب میخواد.من تابستون چند جا درس میدادم.میومدم خونه دوست داشتم گریه کنم.بچه های دوره ما خوب بودن که تموم شدن,منقرض شدن ..... الان بچه ها خیلی داغونن:icon_pf (34): همشون خنگن! ولی استخدام آموزش پروش بله!به تابستون و آفتاب مهتابش می ارزه ولی باز باید یه تعداد خشکه مذهب رو تحمل کرد که اونم اعصاب میخواد:vahidrk: 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 آذر، 2012 معلمی شغل انباست!!!!:icon_pf (34): کار ماهانیست که ....خیلی اعصاب میخواد.من تابستون چند جا درس میدادم.میومدم خونه دوست داشتم گریه کنم.بچه های دوره ما خوب بودن که تموم شدن,منقرض شدن ..... الان بچه ها خیلی داغونن:icon_pf (34): همشون خنگن! ولی استخدام آموزش پروش بله!به تابستون و آفتاب مهتابش می ارزه ولی باز باید یه تعداد خشکه مذهب رو تحمل کرد که اونم اعصاب میخواد:vahidrk: باز حداقل محیط کارت ایزوله اس از شر مرد های هیز به دور هستی 3
آریودخت 43941 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 2012 معلمی شغل انباست!!!!:icon_pf (34): کار ماهانیست که ....خیلی اعصاب میخواد.من تابستون چند جا درس میدادم.میومدم خونه دوست داشتم گریه کنم.بچه های دوره ما خوب بودن که تموم شدن,منقرض شدن ..... الان بچه ها خیلی داغونن:icon_pf (34): همشون خنگن! ولی استخدام آموزش پروش بله!به تابستون و آفتاب مهتابش می ارزه ولی باز باید یه تعداد خشکه مذهب رو تحمل کرد که اونم اعصاب میخواد:vahidrk: آموزش و پرورش، معلمی بابا مگه حالا مث قدیمه که با کلاس 6 معلم میشدن باید تربیت معلم قبول شده باشی که معلم شی 1
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 21 آذر، 2012 من استخدام رسمی شرکت نفتو دوس دارم بر فرض محال کار دولتی هم بود،گیرت اومد،از تمام فیــلترای گزینشیش رد شدی،تحقیقات محلی قبول شدی،تونستی استخدام بشی،تنها مزیتش امنیت شغلیشه. وگرنه از لحاظ حقوق رنج پایه حقوق اکثر سازمانها توی 600-700 تومنه که هیچکجا نمیشه با این پول زندگی کرد.(به جز بانک و همون شرکت نفت و اینا که از نظام هماهنگ پیروی نمیکنن) ولی استخدام آموزش پروش بله!به تابستون و آفتاب مهتابش می ارزه ولی باز باید یه تعداد خشکه مذهب رو تحمل کرد که اونم اعصاب میخواد:vahidrk: اصلا هم نمی ارزه!به خاطر همون تابستون میدونید حقوق فرهنگیا نصف زحمتشون هم نیست؟ فقط همون تعطیلی سه ماه تابستونشون توی بوق و کرنا شده! آموزش و پرورش، معلمی بابا مگه حالا مث قدیمه که با کلاس 6 معلم میشدن باید تربیت معلم قبول شده باشی که معلم شی الان تربیت معلمم قبول بشی معلوم نیس بتونی استخدام بشی،شاید حق التدریسی! کلا گذشت اون دوره که میرفتن دانشسرا دوره تحصیلشونم جزو سابقه کارشون حساب میشد. الان دیگه کار دولتی همه جا دست نیافتنیه. 1
آریودخت 43941 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 2012 من استخدام رسمی شرکت نفتو دوس دارمبر فرض محال کار دولتی هم بود،گیرت اومد،از تمام فیــلترای گزینشیش رد شدی،تحقیقات محلی قبول شدی،تونستی استخدام بشی،تنها مزیتش امنیت شغلیشه. وگرنه از لحاظ حقوق رنج پایه حقوق اکثر سازمانها توی 600-700 تومنه که هیچکجا نمیشه با این پول زندگی کرد.(به جز بانک و همون شرکت نفت و اینا که از نظام هماهنگ پیروی نمیکنن) اصلا هم نمی ارزه!به خاطر همون تابستون میدونید حقوق فرهنگیا نصف زحمتشون هم نیست؟ فقط همون تعطیلی سه ماه تابستونشون توی بوق و کرنا شده! الان تربیت معلمم قبول بشی معلوم نیس بتونی استخدام بشی،شاید حق التدریسی! کلا گذشت اون دوره که میرفتن دانشسرا دوره تحصیلشونم جزو سابقه کارشون حساب میشد. الان دیگه کار دولتی همه جا دست نیافتنیه. مگه پولی که واسه از کار آزاد بدست میارن چقده؟
3Tilla 3844 ارسال شده در 21 آذر، 2012 آموزش و پرورش، معلمی بابا مگه حالا مث قدیمه که با کلاس 6 معلم میشدن باید تربیت معلم قبول شده باشی که معلم شی کی گفته عزیزم.... دختر همسایمون لیسانس حدیث! بود.مادر گرامیشان به طرز زیبایی در اداره نفوذ داشت و الان دخترش درس میده هفته ای 4 روز!بیمه و هزار تا مزایا هم پشت سرش! فک کنم 20 درصد از تربیت معلم میرن بقیشون از بند پ...مثل جاهای دیگه! ضمن اینکه من میدونم حقوق معلما نسبت به زحمتشون خیلی کمه ولی گفتم واسه خانم ها خوبه نه مردها! 3
آریودخت 43941 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 2012 کی گفته عزیزم.... دختر همسایمون لیسانس حدیث! بود.مادر گرامیشان به طرز زیبایی در اداره نفوذ داشت و الان دخترش درس میده هفته ای 4 روز!بیمه و هزار تا مزایا هم پشت سرش! فک کنم 20 درصد از تربیت معلم میرن بقیشون از بند پ...مثل جاهای دیگه! ضمن اینکه من میدونم حقوق معلما نسبت به زحمتشون خیلی کمه ولی گفتم واسه خانم ها خوبه نه مردها! نه مادر جان بدون بند پ رو در نظر بگیر ما از این شانسا نداریم، ینیی اکثرا از این نعمت الهی برخوردار نیستن
uraniburg 88 ارسال شده در 21 آذر، 2012 به نظر من این بهتره که درسمو انقد خوب بخونم که کار بیاد سراغم (کاری که با این شرایط بیاد فکر کنم بهترین باشه) 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 آذر، 2012 به نظر من این بهتره که درسمو انقد خوب بخونم که کار بیاد سراغم (کاری که با این شرایط بیاد فکر کنم بهترین باشه) این طوری باید انقد بخونی تا موهات مثل دندونات سفید بشه 5
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 21 آذر، 2012 مگه پولی که واسه از کار آزاد بدست میارن چقده؟ والله دقیق نمیدونم ضمن اینکه کار آزاد معمولا روال منظمی نداره حقوقش که سر برج برسه! ولی بسته به میزان کارت فک کنم خیلی بیشتر از اینا باشه.نیس؟ تازه مجبور نیستی فضای مسموم و جانماز آب کشی ملتو توی ادارات دولتی ببینی:icon_razz:همین یکی کلی میارزه. 4
آریودخت 43941 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 2012 این طوری باید انقد بخونی تا موهات مثل دندونات سفید بشه اینقد؟ چقد؟ بابا با فوق لیسانس تو آبدارخونه دارن کار میکنن کی دیده تو این دوره زمونه کار بیاد سراغش آخه؟ 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 آذر، 2012 اینقد؟ چقد؟ بابا با فوق لیسانس تو آبدارخونه دارن کار میکننکی دیده تو این دوره زمونه کار بیاد سراغش آخه؟ خب کار اومدن تو این زمونه مثل شوهر اومدنه اگر خودت نیوفتی دنبالش کار پیدا کنی سرت بی کلاه میمونه مثل شوهره ا گر خودت پیدا نکنی سرت بی کلاه میمونه 2
uraniburg 88 ارسال شده در 21 آذر، 2012 این طوری باید انقد بخونی تا موهات مثل دندونات سفید بشه نچ اینجوریام نیس فرض که اینطوری باشه بشه مگه چیه؟!(با صدای پسر خاله بخونین) اینقد؟ چقد؟ بابا با فوق لیسانس تو آبدارخونه دارن کار میکننکی دیده تو این دوره زمونه کار بیاد سراغش آخه؟ اینقد منظورم کیفیت بود بله با یه کاغذ! همون آبدارخونه هم از سرشون زیاده ولی با علم ... من دیدم 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 21 آذر، 2012 خب معلومه شغل دولتی ولی ازاد یه حال و هوایه دیگه داره ولی کاسبی نداره یه بار میبینی سرماه پول داری یه بار میبینی پول نداری 2
عاطفه کوچولو 2897 ارسال شده در 21 آذر، 2012 صد در صد كار دولتي چون پول ثابت داري ولي اگه پيدا نكردي درستو بخون كنارشم كار كن مثل من 2
میلاد 24047 ارسال شده در 21 آذر، 2012 دولتی میتونه بهتر باشه حقوق ثابت و تضمین شده + بیمه و بازنشستگی + امکانات جانبی + روتین بودن 1
آریودخت 43941 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 2012 خب کار اومدن تو این زمونه مثل شوهر اومدنه اگر خودت نیوفتی دنبالش کار پیدا کنی سرت بی کلاه میمونه مثل شوهره ا گر خودت پیدا نکنی سرت بی کلاه میمونه :vahidrk: اعتماد بنفس 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری