رفتن به مطلب

بنظرت کار آزاد بهتره یا دولتی ؟؟؟!!!

آریودخت

ارسال های توصیه شده

نچ اینجوریام نیس

فرض که اینطوری باشه

بشه مگه چیه؟!(با صدای پسر خاله بخونین:ws3:)

اینقد منظورم کیفیت بود :ws37:

بله با یه کاغذ! همون آبدارخونه هم از سرشون زیاده ولی با علم ...

من دیدم:ws3:

:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 98
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من این بهتره که درسمو انقد خوب بخونم که کار بیاد سراغم:ws3: (کاری که با این شرایط بیاد فکر کنم بهترین باشه):ws37:

چقدر رویایی....:hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چقدر رویایی....:hapydancsmil:

:ws37:

- - - Updated - - -

هر جفتش

از صبح تا ظهر (تایم اداری )کار دولتی بعد از اون هم کار خصوصی

شاید با این شرایط بتونی خرج زندگیتو در بیاری :ws37:

:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بستگی به نوع کارش داره

سوپور خیابون هم کارش دولتیه

دلال استادیوم هم آزاد

نمیشه نسخه پیچید

باید در مورد یک کار خاص صحبت کرد

ولی در کل کار آزاد رو ترجیح میدم :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مونده چطور کاری باشه مثلا بعضی کارای دولتی پولشون زیاده بعضی هاشون کمه حالا مونده کجا کار کنین البته هردوشون چون دولتین یه مضایای دارن مثل حقوق ثابت -بیمه و .........:w16:

آزادام مونده به کارش مثلا تاجر باشی یا تو کار بساز بفروش باشی که اینطوری پولش زیاده اما اگه سرمایه نداشته باشی فقط میتونی شکمتونو سیر کنید:banel_smiley_4: البته استثنا هم وجود داره:w02:.اینم خوبیش اینه که آقای خودتیو نوکر خودت البته امکان داره تو یه ماه سود یه سالو کنین و برعکس:ws3:

به نظر من بهتره یه کار دولتی پیدا کنین کنار اون اگه سرمایه داشته باشین بزنین تو کار آزاد مثلا ساخت و ساز یا پوتیک و ای حرفا:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من هر کدومش محاسن و معایبی داره

کار دولتی باید تابع یکسری مقررات باشی ولی آزاد نه-اما دولتی رو میدونی که آخر ماه یه مقدار ثابت توی جیبت هست.اما آزاد ممکنه یه ماه اصلا نتونی درآمدی داشته باشی...

کار دولتی که الان بدون پارتی من ندیدم کسی گیر بیاره

کارهای قراردادی هم بستگی داره چه کاری باشه...من خودم قراردادی کار میکنم ولی جمعه ها هم تا 8شب باید برم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
کی گفته عزیزم....:banel_smiley_4:

دختر همسایمون لیسانس حدیث! بود.مادر گرامیشان به طرز زیبایی در اداره نفوذ داشت و الان دخترش درس میده هفته ای 4 روز!بیمه و هزار تا مزایا هم پشت سرش!

فک کنم 20 درصد از تربیت معلم میرن بقیشون از بند پ...مثل جاهای دیگه!

ضمن اینکه من میدونم حقوق معلما نسبت به زحمتشون خیلی کمه ولی گفتم واسه خانم ها خوبه نه مردها!

دوتا از دوستان بنده خیلی راحت استخدام اموزش پرورش شدن

هر دو الان دانشجوی ارشد کام هستن ولی هر دو دو روز در هفته میرن مدرسه به عنوان دبیر پرورشی ! با حقوق پایه 400 تومن استخدام شدن الان حقوق پایه براشون 600 تومن زده شده

خودشونم میگن دو روز درهفته روزی 5 ساعت میریم سرمون گرم میشه هوایی می خوریم برمی گردیم

تعطیلات اموزش پرورش رو حساب کنید :whistle:

لینک به دیدگاه

اگه یه سوپر مارکت مطمئن تو قسمت بالا و شیک شهر می شناسید که به یه خانوم امین جهت صندوق داری نیاز داره منو خبر کنید به حقوق پایه 600 هم راضیم بقیه اشو خودم بلدم چطور پولمو دو برابر کنم :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه یه سوپر مارکت مطمئن تو قسمت بالا و شیک شهر می شناسید که به یه خانوم امین جهت صندوق داری نیاز داره منو خبر کنید به حقوق پایه 600 هم راضیم بقیه اشو خودم بلدم چطور پولمو دو برابر کنم :ws37:

:there:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کلا کار خوبه

ما توی پیدا کردن کار مشکل داریم اصلا نوعش مهم نیست

وقتی هیچکدومش نیست چه فرقی میکنه که دولتی باشه یا آزاد

• Like 2
لینک به دیدگاه
کلا کار خوبه

ما توی پیدا کردن کار مشکل داریم اصلا نوعش مهم نیست

وقتی هیچکدومش نیست چه فرقی میکنه که دولتی باشه یا آزاد

:w58:

کلا راحتم کردی :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:there:

اینو برا این نگفتم که بگم محتاج کارم برعکس تو همین تابستون از سه تا شرکت بزرگ ومعتبر پیشنهاد کاری خوب داشتم که رد کردم بخاطر کار روی پایان نامه ام

من از کار تعریف خاص خودمو دارم

متاسفانه تو کشور ما به خاطر شرایط بد اقتصادی و فضای باند بازی و تفکر ایدولوژیک حکومت, مردم کار رو فقط تو بدست اوردن پول بیشتر میدونن پولی که پشتش براشون خونه ,ماشین و همسر و غیره بیاره درحالی که تعریف کار اینا نیس

بخصوص ما خانوما ارزش و سطح شخصیتی خودمون رو خیلی پایین میاریم واسه اینکه به هرقیمت ممکن شاغل بشیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

آینده کاری هر فردی بستگی مستقیم داره به شخصیت ، اهداف ، علائق و چشم اندازی که هر فرد برای خودش ترسیم کرده ، همچنین .موارد دیگه ای مثل رشته تحصیلی ، دانشگاه ، محل زندگی و.... موثر هستند ، معمولا کار رو در شرایط فعلی تقسیم کردن به دولتی و خصوصی اما کار خصوصی میشه خودتون کار فرما باشید یا نه برای کار فرمایی کار کنید ، کار در ارگان های دولتی مزایا و معایب خودش رو داره و همچنین ارتباط بسیار تنگاتنگی با وزات خونه ای که در اون مشغول هستید ، وزارت خونه هایی مثل نیرو ، صنعت معدن تجارت ، به ویژه نفت ، راه و شهرسازی از وزارت خونه هایی هستند که کارکنانشون از وضعیت مطلوبتری از نظر حقوق و مزایا برخور دارند ولی در مجموع غیر از وزارت نفت از بقیه موارد نمیشه انتظار داشت که شمارو به رفاه کامل برسونن کار کردن تو وزارت نفت هم به این سادگیا نیس و 90 درصد مستخدمین بر اساس روابط اونجا مشغول به کار هستند ، البته بازم میگم بستگی به شخصیت فرد داره چون بعضی از وزارت خونه ها گرچه حقوق و مزایای کمی دارند اما شما در اونجا شرایطی دارید که از جهات دیگه ای میتونید وضعیت بهتری داشته باشید مثلا وزارت خونه هایی که جنبه حاکمیتی دارند از اونجایی که این وزارت خونه ها منبع درآمد ندارند و با بودجه کشور اداره میشن حقوق شما نسبت به بقیه کمتره ولی خب ............... ، در مجموع کار دولتی مستلزم داشتن شرایط و رعایت ضوابطی هست که برای همه نمیتونه آسون باشه ( جدا از بحث رابطه و پارتی) از دیگر مواردی که میشه اشاره کرد در حال حاضر چیزی به عنوان استخدام رسمی نداریم یا قراردادی هست یا پیمانی فرق پیمانی با قرار دادی اینه که شما بعد از مدت زمان بین 5 تا 8 سال رسمی میشین و همچنین از کلیه مزایای یک کارمند رسمی برخوردار هستید و طبق قانون مدیریت خدمات کشوری کارفرما ملزم به پرداخت همه مزایا اعم از پاداش ، اضافه کاری ، بیمه تکمیلی و ... هست ، فقط فرقی که با کارکنان رسمی دارید ( غیر از نفت ) پیمانی ها بیمه تامین اجتماعی هستند ولی رسمی ها بیمه خدمات درمانی که اصولا فرقی بینشون نیس ولی دریافتی تامین اجتماعی تو دوره بازنشستگی حتی بیشتر هم هست، بنابراین تو کار دولتی تا حدود80 درصد شغل شما تضمین شده است ( اگر قراردادی نباشید) و حقوق شما ماهیانه بطور منظم پرداخت میشه ، و مرخصی اعم از استحقاقی و تشویقی مشخصه ، ساعت کار مشخصه ، ماه رمضان فرق داره ، تعطیلی ها و...

خود اشتغالی در شرایط فعلی جامعه که دل شیر میخواد یا باید به کوه وصل باشید یا اینکه واقعا جزء نخبه ها باشید یا سرمایه کلانی داشته باشید و کار دلالی انجام بدید در شرایط فعلی هم سود خوبی داره البته باید دور وجدان و انسانیت رو خط بکشید ، کار کردن برای جاهای خصوصی هم فقط به صورت قرار دادی هست و هیچگونه تضمینی نداره حقوق و مزایا به توافق شما با کارفرما بستگی داره میتونید حقوق های آنچنانی دریافت کنید یا نه همون حقوق قانون کار که حول و حوش 400 تومن هست شما هرجایی هم کار کنید کارفرما موظف هست از زمان شروع به کار شما رو بیمه کنه ، دوره آزمایشی و... غیرقانونی هست و در حق شما اجحاف ، البته این نکته هم هست سابقه کار خصوصی شما در سابقه کار دولتی حساب نمیشه یعنی هیچ تاثیری در رتبه و طبقه شما نداره در سابقه کار دولتی موقع شروع بکار فقط دوره خدمت نظام وظیفه به عنوان سابقه کار محسوب میشه البته سوابق بیمه ای شما محفوظ هست و در بازنشستگی لحاظ خواهد شد. و نکته دیگه اینکه در محیط های خصوصی آزادی عمل بیشتری دارید مخصوصا خانمهایی که نمیتونن از بعضی موارد دل بکنن محیط های خصوصی براشون بهتره.

اما نظر شخصی من اینه اگه کسی امکان ادامه تحصیل در خارج از کشور رو داره بهترین گزینه همینه کسایی که میتونن بهتره برن و فکر برگشتن هم نباشن مطمئنا زندگی به مراتب بهتری خواهند داشت از هر لحاظ . در حال حاضر وضعیت جامعه به شدت بغرنجه حتی احکام حقوقی کارمندان دولت در هر رده ای کاهش پیدا کرده و هر روز بخشی از مزایا حذف یا کاهش پیدا میکنه و بازار شایعات هم داغه نمیخوام نا امید کنم ولی خیلی از بنگاه های تولیدی که میشناختم ورشکست شدن ، دو خودرو ساز عمده کشور در وضعیت نابسامانی به سر میبرند در حالی که اکثر صنایع کشور به نوعی بستگی دارند به همین دو خودرو ساز فقط میشه دعا کرد که 9 ماه آینده بگذره تا شاید یکم وضع بهبود پیدا بکنه (در آخر اینکه همه باور داشته باشین اقتصاد ما مقاومتی و اصلا ریاضتی نیست:ws3:)

• Like 5
لینک به دیدگاه

کار دولتی که به بند پ نیاز داره که اکثرا ندارن؛ تازه اگرم داشته باشن انقدر مصاحبه و این بساطا هست که ادم به کل منصرف میشه. من به شخصه چون دوست ندارم کار تکراری انجام بدم ترجیح میدم اصلا سراغ کار دولتی که اصلا به اصول وقواعد کار، کاری ندارن و همش یه سری ادم کله گنده دستور میدن نرم. کار ازاد خوبه اما من ترجیح میدم قراردادی کار کنم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بنظر میاد بخش بندی راه کسب درآمد اینجوری بشه بهتره:

1-کارمند سازمانها یا شرکت های دولتی.

2- کارمند شرکتهای خصوصی.

3-شغل آزاد یا کارآفرینی.مثل فروشندگی،تولید،بازرگانی،مشاوره،پیمانکاری....

من شغل آزادو ترجیح میدم .دلیلشم اینه که در شغل آزاد میشه کاملا از توانائیها استفاده کرد .

شغل دولتی یه روحیه خاصی میخواد ،خوبی که داره سر ماه یه آب باریکه ای به عنوان حقوق دست آدم و میگیره . برای خانوما خوبه.معمولا شرکتهای دولتی نیاز به مهارتهای فنی و تخصصی ندارن .اگه به دنبال استفاده از استعدادها و آموخته هاتون هستین و مهارتهای کلامی و نمایشی ندارین و پارتی ندارین ،وارد شرکتهای دولتی نشین چون ممکنه پیشرفت نکنین و افراد دیگه ایو ببینین که راحت پیشرفت میکنن در صورتیکه شما بهتر از اونا هستین .واین باعث میشه که همیشه احساس کنین یه جواهری هستین گم شده در بیابان که هیچکس قدرشو نمیدونه و خلاصه توهم میزنین.(فقط شرکت نفت بدی نیست)

شرکت خصوصی خیلی خوبه ،آدم کار خوب یاد میگیره و اگه کار بلد باشی حقوق هم خوب می دن. شرکت خصوصی به کارمنداش به چشم منبع درآمد و یا پول نگاه میکنه یعنی اینکه چقدر براشون پول وارد شرکت میکنی.بنابراین 500 میلیون از آدم کار میکشن تا 5 میلیون حقوق بدن.بنابراین بعد از یه مدت آدم بد جوری فرسوده میشه.

کار آزاد درسته خیلی سخت و سنگینه ولی درنهایت آدم از توانائیهای خودش استفاده میکنه و نتیجه کار به خودش برمیگرده.

باز هم انتخاب هر کدوم از اینها بستگی به روحیات افراد داره.

• Like 7
لینک به دیدگاه
کار دولتی که به بند پ نیاز داره که اکثرا ندارن؛ تازه اگرم داشته باشن انقدر مصاحبه و این بساطا هست که ادم به کل منصرف میشه. من به شخصه چون دوست ندارم کار تکراری انجام بدم ترجیح میدم اصلا سراغ کار دولتی که اصلا به اصول وقواعد کار، کاری ندارن و همش یه سری ادم کله گنده دستور میدن نرم. کار ازاد خوبه اما من ترجیح میدم قراردادی کار کنم.

همیشه هم به بند پ نیاز نداره:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...