رفتن به مطلب

بالارفتن وزن

Sepideh.mt

ارسال های توصیه شده

راستی چرا کسی به پسرا گیر نمیده که مثلا چرا لاغرن؟:w000:

جرا فقط به دخترا گیر میدن مردم؟:w000:

هیکل یکی دیگه به اونا چه:banel_smiley_4:

انقد بدم میاد وقتی ایراد میگیرن

حالا انگار طرف خودش نمیدونه که لاغره یا چاق!

"لاغری لاغری"...:whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 368
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:sigh:

واقعا همینه هاااا

زمانی که من چاق بودم همهههههههههههههههه بهم می گفتن چقدر چاقی!!! حالا همهههههههه بهم می گن اون موقع چه خوب بودی و الان چقد اسکلتی:banel_smiley_4:

من دیگه به حرف هیچکیییییییی گوش نمیدم:whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه
جون هرکی که دوس دارید دور قرص و دکتر و دوا خط بکشید

بخصوص قرص و دکترای امروزی که با سهمیه وارد دانشگاه شدن و اوضاع تحریم دارو

قصدم توهین به پزشکان باسواد و با تجربه نیس ولی واقعا من به دکترا اعتماد ندارم

این قرصا چی هستن مگه غیر این داروهایی که مدام تو شبکه های ماهواره مخ ادمو میارن پایین از بس تکرار می کنن

من نمیدونم این مردم ایران چرا اینقدر به دارو خوردن و دکتر رفتن و ازمایش های گوناگون علاقه دارن:sigh:

حقا که زدی به هدف سارا جون

یکی از دوستان من رفته پیش متخصص تغذیه که خیلی هم اسم و رسم داره

مدتی که از رژیمش گذشت کاهش وزنش خورد به استپ !

دکتر بهش گفت باید کارنیتین 1000 (!!!!!!) مصرف کنی

حالا ما 10 تا داروخانه رو بیشتر گشتیم که همه شون هم می گفتن :

این قرص کلا مال افزایش سوخت و ساز بدنه و برای افرادی که ورزش حرفه ای می کنن نهایتا تا 500 رو تجویز می کنن و بعد مدتی هم کبد (یا کلیه ) رو از کار می ندازه !!!!!

من به شخصه برام علامت سوال شد که دکتر تغذیه ، باید از شیوه درست تغذیه برای درمان بیمارش استفاده کنه یا قرص خانمان برانداز !

من به شخصه بعد از مدتها همه جوره و همه روشی رو تجربه کردن به این نتیجه رسیدم که :

فقط ورزش کن و به هر میزان هم که دلت می خواد از خوراک سالم استفاده کن

تا همیشه شاداب و روی فرم باشی :hapydancsmil:

واقعا هیچ چیز توی دنیا مثل رژیم روح و روان آدم رو سوهان نمی کشه :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

برای اینکه پسرا به نسبت بیخیال تر از دخترا هستن...و از طرفی دخترا بیشتر این احساس رو دارن که باید بهشون توجه بشه.

تو خود دانشگاه هم دقت کنی خیلی از پسرا حتی زحمت شونه کردن موهای خودشون رو هم نمیکشن...هرجوری از خواب پاشدن همونجوری میان سر کلاس...بوی خوابم میدن!:icon_razz:

ولی بین پسرا زیاد لاغر یا چاخ بودن مساله نیست...بیشتر حجم عضله مطرحه...:ws3:

لینک به دیدگاه
برای اینکه پسرا به نسبت بیخیال تر از دخترا هستن...و از طرفی دخترا بیشتر این احساس رو دارن که باید بهشون توجه بشه.

تو خود دانشگاه هم دقت کنی خیلی از پسرا حتی زحمت شونه کردن موهای خودشون رو هم نمیکشن...هرجوری از خواب پاشدن همونجوری میان سر کلاس...بوی خوابم میدن!:icon_razz:

ولی بین پسرا زیاد لاغر یا چاخ بودن مساله نیست...بیشتر حجم عضله مطرحه...:ws3:

بله بله:w16::icon_gol:

فوضولی خیلی زشته:whistles:

باز خوبه اگه یکی از پسرا عضله نداشته باشه دوستان و آشنایان و حتی رهگذرای توو خیابون بهش گیر نمیدن و فوضولی نمیکنن:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
شنبه:

صبحانه: نان 50 گرم مغز گردو 5 عدد پنیر 2 قالب 30 گرمی چای 1 لیوان شکر 1 ق.غ

نهار: برنج 11 ق خورشت 240 گرم سالاد 100 گرم ماءالشعیر 1 لیوان

شام: مثه نهار

یکشنبه:

صبحانه: نان 50 گرم - تخم مرغ 2 عدد - کره 1 قالب 10 گرمی - چای شیرین

نهار: نان 60 گرم - مرغ سوخاری 3 قطعه 50 گرمی - مخلفات 100 گرم - کره روی غذا 1 قالب 10 گرمی - سالاد 100 گرم

شام : مثه نهار با 50 گرم نان

دوشنبه:

صبحانه: نان 50 گرم - کره 2 قالب 10 گرمی - عسل 2 ق.غ - چای 1 لیوان

نهار:برنج 11 ق - گوشت 100 گرم - کره روی غذا 1 قالب 10 گرمی - ماءالشعیر 1 لیوان- سالاد 100 گرم

شام : مثه نهار با 10 ق برنج

سه شنبه:

صبحانه:مثه شنبه

نهار: نان 60 گرم- کتلت 3 عدد 60 گرمی- ماءالشعیر 1 لیوان - سالاد 100 گرم

شام : مثه نهار با 50 گرم نان

چهارشنبه:

صبحانه: نان 50 گرم - عسل 2 ق.غ- خامه 3 ق.غ- چای شیرین 1 لیوان

نهار: ماکارونی 300 گرم - کره 1 قالب 10 گرمی - ماءالشعیر 1 لیوان - مایه ماکارونی 100 گرم - سالاد 100 گرم

پنجشنبه:

صبحانه: مثه یکشنبه

نهار: برنج(لوبیا پلو) 11 ق- سالاد 100 گرم - کره 1 قالب 10 گرم - ماءالشعیر 1 لیوان

شام : آزاد

جمعه:

صبحانه: مثه دوشنبه

نهار: مثه شنبه

:ws3:

مطمئنی این رژیم چاقی بوده ؟

من باشگاه میرم گفته باید رژیم بگیری یکم کم کنی و متناسبتر بشی

ناهار12 ق .برنج .. شام 6 قاشق

این طوری که چاق نمیشی..

وعده غذایی زیاد و استفاده از غذایی مثل : ماکارونی .. سیب زمینی .. تخم آبپز و امثالهم باعث چاقی میشه..

من تنقلات مثل چیپس و پفک و بستنی یه مدت زیاد میخوردم از خونه هم زیاد بیرون نمیرفتم 7 کیلو چاق شدم..البته بی تحرکی باعث شد عضلاتم ضعیف بشه و کارم به باشگاه کشید..

ولی با برنامه درست و ورزش هرچند سنگین وزنم فوقش 1.5 کیلو کم شد ولی کلی کاهش سایز داشتم..

برو باشگاه فیتنس زیر نظر مربی برنامه بگیر حتما نتیجه میگیرد

• Like 4
لینک به دیدگاه

این طوری که چاق نمیشی..

وعده غذایی زیاد و استفاده از غذایی مثل : ماکارونی .. سیب زمینی .. تخم آبپز و امثالهم باعث چاقی میشه..

من تنقلات مثل چیپس و پفک و بستنی یه مدت زیاد میخوردم از خونه هم زیاد بیرون نمیرفتم 7 کیلو چاق شدم..البته بی تحرکی باعث شد عضلاتم ضعیف بشه و کارم به باشگاه کشید..

ولی با برنامه درست و ورزش هرچند سنگین وزنم فوقش 1.5 کیلو کم شد ولی کلی کاهش سایز داشتم..

من بستنی و پفک و نوشابه و هله هوله زیاد میخورم چرا چاق نمیشم؟:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این طوری که چاق نمیشی..

اون چیزایی که نوشته کلا به من اثر نکرد تازه نوشته بود بشتر از اینم نباید بخوری ... منم اشتهام کلا خوبه همش گشنه بودم با این روند

دکترای تغذیه دیگه این مدلی شدن نه شرایطت رو میپرسن نه هیچی ، فقط یه برنامه از پیش نوشته شده میدن دستت و به سلامت .. تازه خیلیاشون که دیگه ویزیت ندارن یا تلفنی منشی قد و وزن و سنت رو میپرسه و برنامه میده یا تو سایتشون پول ویزیت رو اینترنتی پرداخت میکنی و برنامه رو ایمیل میکنن

من دوماه پیش رفتم پیش دکتر عمومی ... کسی که نزدیک 10 ساله میرم پیشش و به همون گفتم ... کارایی که اون گفت انجام بدم بیشتر تاثیر داشت ... البته بگم که من اعصابم اومد سرجاش و وزنم رفت بالا

الان یک کیلو دیگه هم اضافه کردم :ws3: شد 5 کیلو :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این طوری که چاق نمیشی..

شهدخت جان واسه رژیم لاغری 12 قاشق برنج داد؟؟ :w58: چطور ممکنه آخه ! یعنی قبلش بیشتر از این مقدار می خوردی دیگه نه؟؟

لینک به دیدگاه

هی این تاپیکو آپ میکنین منو حرص میدین چرا TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

من بیچاره دو سه روز در هفته برنج میخورم ( البته بعضی موقع ها استثنا هم پیش میاد که مهمونی باشم و روز بعدشم برنج بخورم و ... )

یکی از آشناهامون ، یه دختر داره نوش جانش ولی مثل چــــــــی می خوره ها .اصلا تو مخیلش نمی گنجید که میگفتم ناهارا سوپ هم می خورم ! بچم جز پلو خورشت مرغ و گوشت چیزی نمیخوره :banel_smiley_4: اما هیکل بیسته ها ! لاغرم استحونی نیست ولی هیچی اضافه هم نداره ... لازم به ذکره تحرک در حد تخته سنگ :banel_smiley_4: من چی بگم الان با سه روز در هفته ایروبیک ؟؟ برم بمیرم ؟؟ :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هی این تاپیکو آپ میکنین منو حرص میدین چرا TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

من بیچاره دو سه روز در هفته برنج میخورم ( البته بعضی موقع ها استثنا هم پیش میاد که مهمونی باشم و روز بعدشم برنج بخورم و ... )

یکی از آشناهامون ، یه دختر داره نوش جانش ولی مثل چــــــــی می خوره ها .اصلا تو مخیلش نمی گنجید که میگفتم ناهارا سوپ هم می خورم ! بچم جز پلو خورشت مرغ و گوشت چیزی نمیخوره :banel_smiley_4: اما هیکل بیسته ها ! لاغرم استحونی نیست ولی هیچی اضافه هم نداره ... لازم به ذکره تحرک در حد تخته سنگ :banel_smiley_4: من چی بگم الان با سه روز در هفته ایروبیک ؟؟ برم بمیرم ؟؟ :banel_smiley_4:

:aghosh: نگو اینجوری خوووو

خو بستگی به وراثت و اینام داره ... مثلا من کلا به یکی از افراد خونوادمون کشیدم (هم ظاهری و هم اخلاقی) که اونم همینجوری مثه من بوده ... الانم با سن بالا و بچه بازم هیکلش اندازه اس ... لاغر نیس ولی اندازه اس

بعد من استخون بندیم فوق العاده ریزه ... ینی حتی اون زمانی هم که تپل شده بودم خیلی با الانم فرق نداشتم ... دکترمم هم همینو گفت،که فکر نکنی اگه چاق شی خیلی تغییر میکنی چون کلا استخون بندیت ظریفه

اما خو من بخاطره اینکه خیلی لاغر شدم و وزنم بدجور رفت پایین و خودم میدیدم که از لحاظ جسمی خیلی ضعیف شدم دنبال اضافه وزنم

تحرک منم کمه تقریبا ... منم با سوپ سیر نمیشم اصلا ، میگم اصلا واقعا اصلنااا در حدی که یه ساعت بعد ضعف کنم و دست و پام بلرزه

به خودت سخت نگیر سارا ... بخور همه چی ولی کم بخور :w16:

لینک به دیدگاه
شهدخت جان واسه رژیم لاغری 12 قاشق برنج داد؟؟ :w58: چطور ممکنه آخه ! یعنی قبلش بیشتر از این مقدار می خوردی دیگه نه؟؟
اره .. معلومه که بیشتر میخوردم و هنوز هم میخورم..اخه من وزن ۶۰کیلو رو ایده ال میدونم برای همینم سعی میکنم رژیم نگیرم الکی وزن کم کنم... ولی خوردن اب کرفس و اب کدو هم جای نوشیدنی مخصوصا بعداز ورزش باعث میشه چربیهای اضافه بسوزه. . ولی درکل من هرچی بکشم تو بشقابم میخورم بیشتر نمیخورم معمولا در حد دوتا کفگیر هست یجورهایی رژیم غذایی دایمی داریم برای همینم خانوادهتا چاق نمیشیم..
لینک به دیدگاه
اره .. معلومه که بیشتر میخوردم و هنوز هم میخورم..اخه من وزن ۶۰کیلو رو ایده ال میدونم برای همینم سعی میکنم رژیم نگیرم الکی وزن کم کنم... ولی خوردن اب کرفس و اب کدو هم جای نوشیدنی مخصوصا بعداز ورزش باعث میشه چربیهای اضافه بسوزه. . ولی درکل من هرچی بکشم تو بشقابم میخورم بیشتر نمیخورم معمولا در حد دوتا کفگیر هست یجورهایی رژیم غذایی دایمی داریم برای همینم خانوادهتا چاق نمیشیم..

منم 60 رو ایده آل می دونم.:a030: اصلا دوست ندارم لاغر استخونی باشم.به نظرم آدم باید پر و متناسب باشه...

چه خوب پس خونوادگی ژنتیک چاق شدن ندارین... وقتی تو حالت دلخواهت هستی یه رژیم ثابت همونطوری نگهت میداره دیگه .خیلی خوبه..

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
به لطف راهنمایی های دوستیا 4 کیلو تو این 2ماهه اضاف کردم :w02:

ولی بازم وزن کم دارم

:|

قدرشو بدون

من 6تا اضافه کردم تو یه ماه(البته 2-3 ماه پیش) الان یه قرون روش نمیاد دیگه

3تا دیگه میخوام :|

• Like 3
لینک به دیدگاه
قدرشو بدون

6 کیلو توو یه ماه؟:w58:

دقــــــــیــــقا بگو چکار کردی؟:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
قدرشو بدون

من راضیم همین 4 کیلو رو از دست ندم (چون تابستونه و کم اشتها میشم بازم ) تازه برگشتنم سر وزن قبلیم :hanghead:

ولی خوب بوده هااا تو یک ماه 6 کیلو به منم بگو :دی

• Like 3
لینک به دیدگاه
6 کیلو توو یه ماه؟:w58:

دقــــــــیــــقا بگو چکار کردی؟:w02:

من راضیم همین 4 کیلو رو از دست ندم (چون تابستونه و کم اشتها میشم بازم ) تازه برگشتنم سر وزن قبلیم :hanghead:

ولی خوب بوده هااا تو یک ماه 6 کیلو به منم بگو :دی

آری تو یه ماه

گفته بودم فبلا من وضعیت روحی و اعصابم اصلا خوب نبود ... بعد که اعصابم اومد سرجاش شروع کردم وزن اضافه کردن

قشنگ هفته به هفته هرکی میدید منو میگفت از هفته پیش پرتر شدی

الان دیگه قهر کرده اضافه نمیشه :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...