Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بدنسازی کار میکردم وزنه سنگین میزدمتا6/7 لیوان میخورم 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خواهش میکنم دوست گلم اگه بخواهین ورزش سنگین بکنین مخصوصا بدنسازی باید روزی 4 تا 5 لیتر آب بخورین نوشیدن مایعات هم به صورت جرعه جرعه هین ورزش و تمرین رو نباید فراموش کنین مخصوصا اگه بدنسازی کار میکنین از این مایعات ترکیبی شکر و نمک و آبلیمو که از افت فشارتون جلوگیری میکنه بنوشین بد نیست. برای افزایش وزن بهترین راه اضافه کردن کربوهیدرات ها و پروتئین به برنامه غذایی هست برای کاهش وزن هم باید چربی هارو به مقدار کم کربوهیدراتها رو هم متوسط به پائین ولی پرو تئین هارو بیشتر در برنامه غذای خود قرار بدین که این کار باعث چربی سوزی و کاهش وزن بدنتون میشه البته خوردن سبزیجات تازه و ماست و شیر فراموش نشه البته باید بگم که در رژیم لاغری کل بدن شروع به لاغر شدن میکنه و معمولا از بالای بدن که میشه صورت و پاهای آدم شروع میشه تا برسه به شکم هیچ برنامه غذایی یا تمرینی برای چربی سوزی موضعی وجود ندارد اینو هیچ وقت فراموش نکنین چربی های زیر سینه برای مردان و چربی های جمع شده بغل رانها و باسن در خانومها به همراه چربی پهلو آخرین قسمتهایی از بدن هستن که شروع به لاغر شدن می کنن از خوردن قرص ها بجز قرص های ویتامینه با پایه ی گیاهی پرهیز کنین چون از ترکیبات واقعی اونها هیچی اطلاعی در دست نیست بهترین دارو و قرص چیزی هست که خودتون درست میکنین و می دونین از چی تشکیل شده 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ این منم =================> 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ قربونت برم ولی سارا حتما یه بار درست کن 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ :ws28: خوش به حال خودم! فک کنم فقط تو همین یه مورد شانس داشتم بعد نکته ی دیگه بدنسازی خانوما و آقایون فرق داره هرکی باشگاه میره همونجا از مربیش بپرسه دیگـــــــــــــــه!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان چاق رژیمی که در اون به شما میگه کم بخورید و دوستان لاغر رژیمی که به شما میگه زیاد بخورید هیچ موقع کارساز نخواهد بود. خب اون چاقِِ اگه میتونست کم بخوره که دیگه میخورد به کسی کاری نداشت. یا مثلاً برای چاق شدن میری پیش دکتر تغذیه یه لیست میده میگه اینو بخورید اونو بخورید، خب اگه میتونستم بخورم که دیگه پیش تو نمیومدم. فقط و فقط باید به ارزش مواد غذایی که میخورید توجه کنید و لاغیر. برای لاغر شدن سعی کنید دفعات وعده های غذاییتون رو زیاد کنید ولی حجم هر وعده رو کم کنید و برای لاغر ها سعی کنید حجم هر وعده غذاییتون رو زیاد کنید. این قضیه کوچک و بزرگ شدن معده درستِ. افراد چاق عمدتاً معده بزرگی دارن و دیر سیر میشن ولی اگر یه مدت همین روش افزایش تعداد وعده های غذایی ولی با حجم کم رو در پیش بگیرن باعث میشه این معده خودشو جمع کنه و کوچیک بشه و زودی احساس سیری بکنن. در کل هم روحیه بسیار تو تغذیه آدم تاثیر داره. هر کی میخواد یه ماهه 10 کیلو چاق کنه بگه یه قرص خوب بهش معرفی کنم ولی دیگه مرگش پای خودش. اصن معده رو نابود میکنه. ولی سنگم میاد جلوتون میخواید بخوریدش. شب از گرسنگی از خواب میپرید میخواید غذا بخورید.:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ اینروزاست که دیگه بشکنم از لاغری اصن یه وضیحتی گرسنه ام باشم حوصله غذا خوردن ندارم قاشق چهار و پنج میگم دیگه بسه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 راه حلی براش هست ؟! فکر میکنم مشکل شما روحی باشه. اول باید اونو درست کنید بعد. فکر و خیال زیاد دارید. افراد لاغر بد بودن روحیه باعث لاغر تر شدنشون میشه افراد چاق دپرسی باعث چاق تر شدنشون میشه. 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من من امیر ، مرگمم پا خودم :mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من من امیر ، مرگمم پا خودم :mrsbeasley: بذار خودم میخوام بگیرم. اگه زنده بودم بگم که شما هم بگیرین. ولی اصن یه چیزیا. من یه مدت خیلی کوتاه خوردم باور کن سر سفره همه اینجوری بودن. ولی مامانم اینجوری بود.:there: بخور پسرم نوش جونت بخور. زیر دوتا بشقاب پر اصن راه نداشت. مگه سیرمونی میگرفتم.:icon_pf (34): دیگه سیکمم جا نداشت کش بیاد. 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بخدااااا راحته من با بدبختی وزن اضافه میکنم بعد عینه آب خوردن حتی عرض چندروز وزن کم میکنم این تعییر وزن در مدت زمان کم و چند روزه میتوانه عاملش کم کاری تیروئید باشه دوست عزیز..... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بذار خودم میخوام بگیرم. اگه زنده بودم بگم که شما هم بگیرین.ولی اصن یه چیزیا. من یه مدت خیلی کوتاه خوردم باور کن سر سفره همه اینجوری بودن. ولی مامانم اینجوری بود.:there: بخور پسرم نوش جونت بخور. زیر دوتا بشقاب پر اصن راه نداشت. مگه سیرمونی میگرفتم.:icon_pf (34): دیگه سیکمم جا نداشت کش بیاد. تابلو ضایع اول میگی بزا خودم اول بخورم اگهزنده موندم به شمام میگم بعد میگی یه مدت خودم خوردم ..... شدم ؟ 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ تابلو ضایع اول میگی بزا خودم اول بخورم اگهزنده موندم به شمام میگم بعد میگی یه مدت خودم خوردم ..... شدم ؟ یه مدت دو روز منظورم بود. الان میخوام 30 تایی بگیرم. باور کن دوستم خورد برای طولانی مدت مشکل معده پیدا کرد کارش به بیمارستان کشید:icon_pf (34): دوستان قرص "سیپروهیپتادین" هم برای افزایش اشتها بسیار مناسبّ. در واقع این قرص ضد حساسیتِ که از عوارضش خواب آلودگی و افزایش اشتها هست. که ما با افزایش اشتهاش کار داریم. فقط چند روز اول خیلی خواب آلودگی ایجاد میکنه. روزی نصف تا 1 عدد نیم ساعت قبل از غذا بخورید. تو اشتها خیلی تاثیر داره. مثل سرماخوردگی تو هر داروخانه ای هم پیدا میشه. البته بعد از تقریباً 3 هفته بدن عادت میکنه و تاثیرش رو از دست میده. که باید یک هفته قطعش کنید و بهد از یک هفته مجدداً بخورید. خوبیش اینه که ضرری نداره و ارزونه. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ یه مدت دو روز منظورم بود.الان میخوام 30 تایی بگیرم. باور کن دوستم خورد برای طولانی مدت مشکل معده پیدا کرد کارش به بیمارستان کشید:icon_pf (34): دوستان قرص "سیپروهیپتادین" هم برای افزایش اشتها بسیار مناسبّ. در واقع این قرص ضد حساسیتِ که از عوارضش خواب آلودگی و افزایش اشتها هست. که ما با افزایش اشتهاش کار داریم. فقط چند روز اول خیلی خواب آلودگی ایجاد میکنه. روزی نصف تا 1 عدد نیم ساعت قبل از غذا بخورید. تو اشتها خیلی تاثیر داره. مثل سرماخوردگی تو هر داروخانه ای هم پیدا میشه. من امتحان کردم ، وحشتناک خوابیدم بعد من بخوابم عمه ی من بیاد درسامو بخونه؟ 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من امتحان کردم ، وحشتناک خوابیدم بعد من بخوابم عمه ی من بیاد درسامو بخونه؟ آره دیگه اینم هست. گقتم که خواب آوره. چند روزه اول اینجوریه. بعدش از شدت خواب آلودگیش کم میشه. نسکافه ای چیزی بزن نخوابی. تازه نسکافه خیلی هم انرژی داره و چاقت میکنه. بعد درکل این عادات تغذیه ای عادته. من یه زمان صبحها اصلاً نمیتونستم صبحانه بخورم ولی رفتم سربازی مجبور بودم بخورم باور کنید اوایلش سخت بود ولی بعد از یه مدت اگر صبحانه نمیخوردم اصلاً کارو شروع نمیکردم. ولی بعد از سربازی دوباره عادت گذشته ام برگشت سرجاش. 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ پودر مزخرف تر نبود؟!:| عوارضش افتضاحه! از این پودر و قرص و... ک استاندارد نیستن و معرفی نکنین خب:| عوارضش چیه؟؟؟؟استفاده کردی؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ مصرف قرص زینک، آهن و انواع ویتامین ها...البته بهتره که با یه مشاور تغذیه هم مشورت بکنی... فک کنم راحت ترین راه حل باشه این قرص ها مطمئن باشین جواب میگیرین بی بروبرگرد زودتر اطلاعاتتونو لو میدادید به ما هم بد نبود آقای دکتر :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فکر میکنم مشکل شما روحی باشه.اول باید اونو درست کنید بعد. فکر و خیال زیاد دارید. افراد لاغر بد بودن روحیه باعث لاغر تر شدنشون میشه افراد چاق دپرسی باعث چاق تر شدنشون میشه. استرسی هستم ولی دیگه مشکل روحی ندارم! بیشتر فک میکنم از خستگی باشه چون از صبح تا شب سر کارمو به مدت یک ساعتم روزانه پیاده روی دارم و خوابمم کمه فک کنم اینا دست تو دست هم داده که کلا نه دلم میخواد بخورم نه حسش میاد که بخورم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ چیکار میشه کرد فقط صورت پر بشه؟ مامانم که یه مدت رژیم داشت دکتر همراه رژیم غذایش بهش گفته بود آب زیاد و جوانه گندم بخوره تا از صورت لاغر نشه... امتحان کن شاید صورتم پر کرد ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ چرا هیشکی نمیگه اضافه وزن داره همه از لاغری مینالن بابا باربی ها مماغا پینوکیویی 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ استرسی هستم ولی دیگه مشکل روحی ندارم! بیشتر فک میکنم از خستگی باشه چون از صبح تا شب سر کارمو به مدت یک ساعتم روزانه پیاده روی دارم و خوابمم کمه فک کنم اینا دست تو دست هم داده که کلا نه دلم میخواد بخورم نه حسش میاد که بخورم قصد جسارت نداشتم. مشکل روحی از فشار روانی یک امتحان 2 واحدی بگیر تا مراحل حاد تر. در کل وجود مشکلات روحی روانی در ضمیر ناخوداگاه رو در نظر بگیرید. من در عرض 2 ماه بیش از ده کیلو وزن کم کردم! اونم کاملاً ناخواسته. نمیدونم چم شده بود. تفریحم روبراه بود، کارم خوب بود و ... همه شرایط خوب بود. کار تا جایی پیش رفت که دکتر برام آزمایش hiv نوشت! ولی بعدش با ریشه یابی که برام کرد دیدم به خاطر مشکلات روحیمِ. جلوه ای از فکر و خیال تو ذهنم رو بهم نشون داد که من خودم ازش خبر نداشتم. منظورم این بود. فکر و خیال از آینده و کار و مشکلات اقتصادی. ضمیر ناخوداگاه رو فراموش نکنید. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده