An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ چطو وصل کنیم؟ راهنمایی کن ببین فاطمه جون گفتن اینکه خودتو وصل بخدا کنی راحته .اینکه بخوای با همه وجودت بهش اعتماد و توکل کنی واسه ما آدما سخته.نه اینکه استغفرلله خدا قابل اعتماد نباشه ها..نه. دوره زمونه ما انقدر بد شده که نمیشه اعتماد کرد.انقدر که اعتماد کردیم و خیر ندیدیم فکر میکنیم خدا هم همینطوریه.در حالیکه حیقت این نیست.سعی کن خودتو بخدا نزدیک کن.خب مسلما کارای زیادی میشه کرد...مگه نه؟ بنظر من همین که توکل کنی بخدا خودش همه چیزو درست میکنه.بعد یه مدت راهتو پیدا میکنی.و ازین بی هدفی و بی ثباتی که بچه ها دارن ازش حرف میزن در میای. ولی درکل من وقتی خیلی کسلم و ناراحتم سعی میکنم از خونه بزنم بیرون.برم زیر سقف آسمون و تا میتونم اکسیژن بگیرم... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ اره موافقم، آخه واسه بعضیا بد جا افتاده، نزدیک کردن بخدا رو فقط نماز و روزه و اینجور عبادتا میدونن، نه اینکه نباشه، اونم یه جور شکر و تشکره اما خود من مثلا با خدا حرفم میزنم، تازه یه دفتر دارم که اون تو باهاش حرف میزنم. اینجوری اروم میشم اما به قول تو توکلمو باید زیاد کنم. من ادمم و از اون ادما که واسه کاراشون محتاط و حساسن، اضطراب دارن، واسه همین میگم باید توکلمو زیاد کنم که بتونم ارومتر باشم. بچه ها واسم دعا کنید چندتا کار و دل مشغولیه خدا کمک کنه واسم روبرا شه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ الان همتونو از خستگی در میارم:gnugghender: :ws28::ws47: 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ روال زندگیه ، فرقی نداره "مرفه بی درد طاغوت زده باشی یا نه"تحصیل ، خدمت ، کار ، ازدواج، زن و بچه و مشکلات،...اخرشم ریق رحمتو سر میکشیم خلاص. حق با شماست همش همینه. با این تفاوت که من خدمت نمیرم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ واااااااااااااای خوش بحالت:hapydancsmil: الان منم سه چار روزه این شغل شریفو دارم آخ حال میده :gnugghender:نت گردی و مفت خوری تازه داره مزه میده اولش خوبه.بعد حوصله ات سر میره و اعصابت داغون میشه 2 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ اولش خوبه.بعد حوصله ات سر میره و اعصابت داغون میشه دقیقا 1 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ این جور وقتا دلم می خواد برم یه گوشه وزارزار گریه کنم! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ اما من حالا خسته ام خیلیم خسته ام از اونجورا که نششستم و دارم زار زار گریه میکنم، تو تاریکی، تو سکوت ، اما داره از زمین و آسمون درد میباره، دردی که اگه دیده میشد شاید اشک دنیارو در میاورد . پس خدا کو، خدا کو بچه ها؟ همش شعار میدادم همه چی خوبه اما ... همش دروغه ، دروغ. 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ اما من حالا خسته امخیلیم خسته ام از اونجورا که نششستم و دارم زار زار گریه میکنم، تو تاریکی، تو سکوت ، اما داره از زمین و آسمون درد میباره، دردی که اگه دیده میشد شاید اشک دنیارو در میاورد . پس خدا کو، خدا کو بچه ها؟ همش شعار میدادم همه چی خوبه اما ... همش دروغه ، دروغ. چی شده عزیز؟ مشکلی پیش اومده؟ خدا همون جایی که شما هستین.الانم چون مشکلی پیش اومده بیشتر باید حضورشو درک کنین نمیدونم چی شده ولی امضاتون یه چیزی رو میگه این نیز بگذرد گرچه تلخ و سخت ولی بگذرد و 100در100 از این خستگیها و سختیها یه چیزایی رو بدست میارین. خدایی شعار نمیدم چون منم بعضی مواقع خسته میشم اما اونیکه به حضورش ایمان دارم آرومم میکنه و خستگیم درمیره.امیدم اینکه بازم از اون حرفای پر نشاط بگین گلم. 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ چی شده عزیز؟مشکلی پیش اومده؟ خدا همون جایی که شما هستین.الانم چون مشکلی پیش اومده بیشتر باید حضورشو درک کنین نمیدونم چی شده ولی امضاتون یه چیزی رو میگه این نیز بگذرد گرچه تلخ و سخت ولی بگذرد و 100در100 از این خستگیها و سختیها یه چیزایی رو بدست میارین. خدایی شعار نمیدم چون منم بعضی مواقع خسته میشم اما اونیکه به حضورش ایمان دارم آرومم میکنه و خستگیم درمیره.امیدم اینکه بازم از اون حرفای پر نشاط بگین گلم. ممنون عزیزم دعام کنید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ خسته شدم ازین همه تنبلی :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ من خسته ام از اين روزهاي تكراري و سخت. لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ خسته شدم دیگه اَه ؛ چرا این استاد لعنتی جواب میلمو نمیده ؟؟؟!!!! تلفنش هم خاموشه .... لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ کلاً سنی از ما گذاشته و این شرایط هم داره خستمون میکنه..... کلاً خسته شدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده