EOS 14529 ارسال شده در 16 آذر، 2012 خب تکرار رو آدم خودش واسه خودش می سازه دیگه ! وقتی بذاری یه چیزی عادت بشه محکوم به تکراری دیگه ! تنها راهش اینه که حرکت کنی ؛ در زندگیت تنوع ایجاد کنی 9
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 16 آذر، 2012 چه تایپیک مایوس کنندهای!!! بابا بی خیااااااااااال خب گاهی مایوسی میاد سراغت 4
*pedram* 21266 ارسال شده در 16 آذر، 2012 همه خسته اند... واقعا من هرچی فکر میکنم نقطه و هدف خاصی تو زندگی نمیبینم که بخوام برای اون زنده بمونم و زندگی کنم. زندگی یعنی سختی کشیدن....زجر کشیدن. این همه سختی میکشیم برای چی؟ 7
not found 16275 ارسال شده در 16 آذر، 2012 این یه شعار قشنگیه فقط شعار نیست! آدم وقتی یه چیزیو از دست میده قدرشو میدونه 3
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 16 آذر، 2012 همتون برید خودتونو به یه دکتر نشون بدید یه روز به حرف ما میرسی 3
not found 16275 ارسال شده در 16 آذر، 2012 مرفه های بی درد درد مارو نمیفهمن یه روز به حرف ما میرسی من این مراحلو گذروندم واسه همین میگم! حالا هی بشینید غصه بخورید هیچی عوض که نمیشه بدترم میشه! فقط خودتون میتونید روند زندگیتونو عوض کنید 5
EOS 14529 ارسال شده در 16 آذر، 2012 این یه شعار قشنگیه فقط شعار نیست! آدم وقتی یه چیزیو از دست میده قدرشو میدونه دقیقا من هم می خواستم همین رو بگم اون حرفایی که فکر می کنیم شعاره یه روزی یه جایی یه جوری برای یه کسی اتفاق افتاده که این گفته رو از خودش به جا گذاشته اما بقیه چون توی اون موقعیت و اون جایگاه نیستن ، پس نمی تونن اون حرف رو با وجودشون لمس کنن و بهش میگن شعار آدم اگه به جای 2 قدمیش یه کم جلوتر و گاهی زندگی اطرافیانش رو نگاه کنه تازه متوجه می شه که کجاست و چه نعمتی داره زندگی ............ گاهی آدم لازمه بایسته و خستگی در کنه و دور و اطرافش رو نگاه کنه اما اگر بذاری این توقف طولانی بشه خیلی چیزا رو مجبوری به باخت بدی 5
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 16 آذر، 2012 من این مراحلو گذروندم واسه همین میگم!حالا هی بشینید غصه بخورید هیچی عوض که نمیشه بدترم میشه! فقط خودتون میتونید روند زندگیتونو عوض کنید خب سختیش همین عوض کردن رونده 2
not found 16275 ارسال شده در 16 آذر، 2012 خوب بچه ها من برم لالا همیشه قبل خواب به چیزای خوب خوب فکر کنین، امید داشته باشین دیگه ام فکر بد بد نکنین دستم به گاز نزنین درم رو کسی باااااااااز؟؟؟ نکنین! آورین شب بخیر 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری