.Yaprak 15749 ارسال شده در 16 آذر، 2012 ازدواج میکنیم بهترین راه حل ممکنه رو گفتند ایشون ولی اینم میشه از دید یک آدم مرفه بی درد جوانی که تو این وضعیت جامع شرایط ازدواج نداره پس ... 3
not found 16275 ارسال شده در 16 آذر، 2012 ازدواج میکنیم به نکته بسیار ظریفی اشاره کرد البته من اصلا از این روش استفاده نکردم 3
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 16 آذر، 2012 دقیقا من هم می خواستم همین رو بگم اون حرفایی که فکر می کنیم شعاره یه روزی یه جایی یه جوری برای یه کسی اتفاق افتاده که این گفته رو از خودش به جا گذاشته اما بقیه چون توی اون موقعیت و اون جایگاه نیستن ، پس نمی تونن اون حرف رو با وجودشون لمس کنن و بهش میگن شعار آدم اگه به جای 2 قدمیش یه کم جلوتر و گاهی زندگی اطرافیانش رو نگاه کنه تازه متوجه می شه که کجاست و چه نعمتی داره زندگی ............ گاهی آدم لازمه بایسته و خستگی در کنه و دور و اطرافش رو نگاه کنه اما اگر بذاری این توقف طولانی بشه خیلی چیزا رو مجبوری به باخت بدی معمولا کسی داشته هاش رو نمیبینه این حس تکرارو اینها زود گذره ولی بعضی وقتا زیاد میمونه 2
EOS 14529 ارسال شده در 16 آذر، 2012 معمولا کسی داشته هاش رو نمیبینهاین حس تکرارو اینها زود گذره ولی بعضی وقتا زیاد میمونه زیاد نمی مونه دوستم ، زیادی نگهش می داریم 1
EOS 14529 ارسال شده در 16 آذر، 2012 ازدواج میکنیم نسخه ات تضمینیه ؟! آخه تا جایی که من میدونم رفته هاش پشیمونن می گن تنوعش 6 ماه اوله ! مگر این که از یه بعد دیگه نگاه کنیم و این تنوع رو 6 ماه به 6 ماه تعویضش کنیم ! :icon_razz: 2
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 16 آذر، 2012 بهترین راه حل ممکنه رو گفتند ایشون ولی اینم میشه از دید یک آدم مرفه بی درد جوانی که تو این وضعیت جامع شرایط ازدواج نداره پس ... روال زندگیه ، فرقی نداره "مرفه بی درد طاغوت زده باشی یا نه" تحصیل ، خدمت ، کار ، ازدواج، زن و بچه و مشکلات،...اخرشم ریق رحمتو سر میکشیم خلاص.
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 16 آذر، 2012 نسخه ات تضمینیه ؟! آخه تا جایی که من میدونم رفته هاش پشیمونن می گن تنوعش 6 ماه اوله ! مگر این که از یه بعد دیگه نگاه کنیم و این تنوع رو 6 ماه به 6 ماه تعویضش کنیم ! بحث ایجاد تغییر بود همه جوره میشه تغییر ایجاد کرد با گذاشتن ریش پرفسری گرفته تا خوندن یه رمان جدید یا عوض کردن تکه کلام های شخصی... اول ازدواج میکنیم بعدش طلاق میگریم:icon_razz: 1
desinger.bardia 2114 ارسال شده در 17 آذر، 2012 من هر وقت تکراری میشه یه مسافرت میرم .............. وقتی برگشتم همه کارا بهم رخته و حسابی سرمو شلوغ میکنه................. 3
Strelitzia 17128 ارسال شده در 17 آذر، 2012 از دوری و دلتنگی خسته ام. یادش ، امید دیدنش دوباره زندم میکنه 4
Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 مگر این که از یه بعد دیگه نگاه کنیم و این تنوع رو 6 ماه به 6 ماه تعویضش کنیم ! :icon_razz: پیشنهاد برگزیده همینه من فک میکردم خودم خستم مث اینکه همه خستن برای تنوع محل کارمو عوض کردم باز خستم الان باز میخوام استعفا بدم برم پی درس و کتاب بازم تهش خستگیه البته ازدواجم گزینه خوبیه ولی دخترا هم خسته کنندن 3
Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 به نظر شما استعفا دادن از یه کار دولتی خوف و رفتن پی درسو مخش کار خوبیه؟ 3
not found 16275 ارسال شده در 17 آذر، 2012 به نظر شما استعفا دادن از یه کار دولتی خوف و رفتن پی درسو مخش کار خوبیه؟ منم خستم سال 91 مزخرف بود شما دوتام برید خودتونو به یه دکتر خوب نشون بدین 1
Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 شما دوتام برید خودتونو به یه دکتر خوب نشون بدین اگه آدرس دکتر خوب رو بدی ممنون میشم 1
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2012 شما دوتام برید خودتونو به یه دکتر خوب نشون بدین دکتر نمیتونه کاری کنه فقط خودشون میتونن
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2012 به نظر شما استعفا دادن از یه کار دولتی خوف و رفتن پی درسو مخش کار خوبیه؟ اول بخون قبول شو بعد به استعفا فکر کن
Strelitzia 17128 ارسال شده در 17 آذر، 2012 (با آهنگ و ریتم خوانده شود): خسته ام من خسته ام من مثل مرغ بال و پر شکسته ام من سالهاست کنج قفس نشسته ام من... (افشین مقدم) 3
Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 اول بخون قبول شو بعد به استعفا فکر کن مشغله کاری نمیذاره خب برادر الانم نبین اینجا اطراق کردم مریضم مثلا استعلاجی گرفتم باز از فردا کوهی از کار رو سرمه 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری