Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 شما ارشد داری؟ نه بابا ولی خب در فکرش هستیم ، تا خدا چی بخواد، بچه خوبی بودم الانم باید دکترامو تموم کرده بودم چه کنیم که بچه بدیم 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 17 آذر، 2012 نه بابا ولی خب در فکرش هستیم ، تا خدا چی بخواد، بچه خوبی بودم الانم باید دکترامو تموم کرده بودم چه کنیم که بچه بدیم ایشالا زود سر برا شی 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 17 آذر، 2012 مگه زندگی از اولش متنوع بوده که حالا تکراری بشه؟ زندگی همیشه متنوس، امروزت با دیروزت یکیه 3
Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 مگه زندگی از اولش متنوع بوده که حالا تکراری بشه؟ آره هم رشته ای اولاش خوب بود الان بد شده 3
Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 ایشالا زود سر برا شی آمین البته از میزان تنبلی کاسته بشه سربراه میشم ، من میتونم ، مطمئنم 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 17 آذر، 2012 تاپیکو منحرف کردیناااااا منم خستم....حوصله ندارم.اصلا چرا میام اینجا؟! 2
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2012 خب از تکرار در اومدین انگار چه اهدافی اسم تایپیک عوض کنم :من خسته نیستم 2
Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 هدف میتونه کار باشه ادامه تحصیل باشه تشکیل خانواده باشه یا هر چیز دیگه بستگی داره به نگرش ما
Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 تاپیکو منحرف کردیناااااا منم خستم....حوصله ندارم.اصلا چرا میام اینجا؟! اعصاب معصاب نداریا الان هدفتو مشخص کن واسه چی اومدی????? 1
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2012 هدف میتونه کار باشه ادامه تحصیل باشه تشکیل خانواده باشه یا هر چیز دیگه بستگی داره به نگرش ما همشون دردسر داره هدف خودش ما رو میرسوند چقدر خوب بود 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 17 آذر، 2012 هدف میتونه کار باشه ادامه تحصیل باشه تشکیل خانواده باشه یا هر چیز دیگه بستگی داره به نگرش ما با داشتن همه ی این هدفها و بلکن بیشتر از اینا من باز خسته ام حوصلمم سر میره از دست خودمم ناراضییم! اینو تو تاپیک رضایت از خود هم گفتم 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 17 آذر، 2012 اعصاب معصاب نداریا الان هدفتو مشخص کن واسه چی اومدی????? ببینم بقیه چرا خستن! آیا من آنرمالم؟!یا ....:icon_pf (34): 1
Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 ببینم بقیه چرا خستن!آیا من آنرمالم؟!یا ....:icon_pf (34): کسیو پیدا نمیکنی که راضی باشه؟ دبیرستان بودیم به عشق دانشگاه خوب درس خوندیم رفتیم دانشگاه خوب دیدیم تهش هیچی نیس ، بعد رفتیم سراغ کار تهش هیچی نبود الان باز گیر دادیم به دانشگاه ته اونم چیزی نیس ، فک نکنم حس رضایت با این چیزا بدست بیاد ، شاید مثلا با بودن با کسی که دوسش داری این حسو پیدا کنی ، نمیدونم کسی نظر دیگه ای نداره؟ - - - Updated - - - همشون دردسر دارههدف خودش ما رو میرسوند چقدر خوب بود چیز دیگه ای نمیخوای تعارف نکنیا خواهر/برادر 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 17 آذر، 2012 کسیو پیدا نمیکنی که راضی باشه؟ دبیرستان بودیم به عشق دانشگاه خوب درس خوندیم رفتیم دانشگاه خوب دیدیم تهش هیچی نیس ، بعد رفتیم سراغ کار تهش هیچی نبود الان باز گیر دادیم به دانشگاه ته اونم چیزی نیس ، فک نکنم حس رضایت با این چیزا بدست بیاد ، شاید مثلا با بودن با کسی که دوسش داری این حسو پیدا کنی ، نمیدونم کسی نظر دیگه ای نداره؟ این صوبتا واسه قدیم ندیماست.کسی که دوسش داری کیلو چنده؟!:vahidrk: 1
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2012 کسیو پیدا نمیکنی که راضی باشه؟ دبیرستان بودیم به عشق دانشگاه خوب درس خوندیم رفتیم دانشگاه خوب دیدیم تهش هیچی نیس ، بعد رفتیم سراغ کار تهش هیچی نبود الان باز گیر دادیم به دانشگاه ته اونم چیزی نیس ، فک نکنم حس رضایت با این چیزا بدست بیاد ، شاید مثلا با بودن با کسی که دوسش داری این حسو پیدا کنی ، نمیدونم کسی نظر دیگه ای نداره؟ - - - Updated - - - چیز دیگه ای نمیخوای تعارف نکنیا خواهر/برادر من خواهرم برادر خب وقتی بی هدف میشی تکرار میاد سراغت 1
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2012 این صوبتا واسه قدیم ندیماست.کسی که دوسش داری کیلو چنده؟!:vahidrk: اونم بعد یه مدت تکراری میشه
Lean 56970 ارسال شده در 17 آذر، 2012 این صوبتا واسه قدیم ندیماست.کسی که دوسش داری کیلو چنده؟!:vahidrk: بالاخره باید چیزی باشه دیگه الان دوستای من دکتراشونم تموم کردن باز اونا حسرت منو دارن من حسرت اونارو دارم ، بعضیا که رفتن کانادا حسرت اینجارو دارن من باز حسرت کانادارو دارم بالاخره چی ادمو راضی میکنه؟ من که به این نتیجه رسیدم فقط یه زندگی ساده کنار کسی که دوسش داری میتونه این حسو به وجود بیاره در ضمن مزنه رو نمیدونم تو میدونی کیلو چنده بریم بخریم 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری