رفتن به مطلب

من خسته شدم

tar$

ارسال های توصیه شده

من خواهرم برادر:ws3:

خب وقتی بی هدف میشی تکرار میاد سراغت:sigh:

والا منکه تا الان با نشستن و غصه خوردن به جایی نرسیدم شما هم به جایی نمیرسین ، البته رطب خورده نمیتونه منع رطب کنه ولی به نظر من باید با تحرک و تغییر شیوه زندگی از این خمودگی دربیایم پیش نیازشم اینه بشینیم کلاهمون رو قاضی کنیم واقعا ازین زندگی پنجاه شصت ساله چی میخوایم ، میخوایم به کجا برسیم ، یه دلیلم میتونه این باشه که از معنویات فاصله گرفتیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 137
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

روزهای زندگی همینطور میاد و میره تا یه دوره از زندگیت تموم شه بره دوره بعدی

و تو یه روز با هدفی یه روز ناامید یه روز خوشحال یه روز غمگین و .........:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بالاخره باید چیزی باشه دیگه الان دوستای من دکتراشونم تموم کردن باز اونا حسرت منو دارن من حسرت اونارو دارم ، بعضیا که رفتن کانادا حسرت اینجارو دارن من باز حسرت کانادارو دارم بالاخره چی ادمو راضی میکنه؟ من که به این نتیجه رسیدم فقط یه زندگی ساده کنار کسی که دوسش داری میتونه این حسو به وجود بیاره :ws52:

خب چرا لفتش میدی برو زندگی ساده و بدون دغدغه ای داشته باش اینجا هم نیا پز نده فخر نفروش تا دلمون آب نشه:ws28:

حداقل خیالمون راحته یکی از زندگیش راضی شده:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب چرا لفتش میدی برو زندگی ساده و بدون دغدغه ای داشته باش اینجا هم نیا پز نده فخر نفروش تا دلمون آب نشه:ws28:

حداقل خیالمون راحته یکی از زندگیش راضی شده:ws37:

:ws28::ws28::ws28::ws28: واییییییییییییی خدا ، الان کلی خوشحال شدم ، اگه این زندگی ارزش فخرفروشی داره که من همین الان اعلام میکنم از زندگیم راضیم، باباجان محاله تو دهه شصتی باشی از زندگیت راضی باشی ، مارو اینطور بار آوردن باید خودمون به فکر خودمون باشیم بقیه به فکر ما نخواهند بود:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28::ws28: واییییییییییییی خدا ، الان کلی خوشحال شدم ، اگه این زندگی ارزش فخرفروشی داره که من همین الان اعلام میکنم از زندگیم راضیم، باباجان محاله تو دهه شصتی باشی از زندگیت راضی باشی ، مارو اینطور بار آوردن باید خودمون به فکر خودمون باشیم بقیه به فکر ما نخواهند بود:w16:

:ws52: همین الان بود میگفتی زندگی کنار کسی که دوسش داری....:banel_smiley_4: بازم ناراضی هستی !!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws52: همین الان بود میگفتی زندگی کنار کسی که دوسش داری....:banel_smiley_4: بازم ناراضی هستی !!!

من گفتم فکر میکنم این باشه نگفتم که الان اینطوره ، الان یه زندگی مجردی افتضاح اونم تنها تو شهر غریب :sigh:وگرنه به قول تو کووووووووووووو؟ :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ای بابا چرا همه دپرسن:ws3:

بابا زندگی اونقدرها هم بد نیست خوبی های زیادی داره:w16:

چندتا هدف داشته باشین تا زندگیتون معنی پیدا کنه :a030:

هرکی از یه چیزی میرنجه دردا فرق میکنن ولی مهم خود انسانه همیه مشکلات راه حل داره فقط باید مبارزه کرد

دلتنگیم خیلی خوبه درسته آدم اذیت میشه :banel_smiley_4:ولی یه چیزای خیلی خوبی داره حالا نوع دلتنگیا فرق میکنه:th_scratchhead:

به امید رفع دلتنگیا و خستگیا:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

وقتی همه چیز واستون تکراری میشه چیکار میکنید؟:sigh:

هر چیزی که تکراری باشه یا باید عوضش کرد یا تنوع ایجاد کرد خلاصه اید از تکراری دراد:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم خیلی وقته خسته شدم از این مدل زندگی کردنم.

میخوام یه کم تغییرش بدم ولی فعلا که نتونستم.:sigh:

اگه فهمیدی چطور تغییر بدی به ما هم بگو تغییرش بدیم :ws3: فقط یه موقع نری معتاد شیا:ubhuekdv133q83a7yy7

• Like 1
لینک به دیدگاه

ای بابا، شما چه دوستایی هستین که جای اینکه همو شاد کنید و به هم روحیه بدین بالعکس به غم هم اضافه میکنید، به شبستانه یه سر بزنید :w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه فهمیدی چطور تغییر بدی به ما هم بگو تغییرش بدیم :ws3: فقط یه موقع نری معتاد شیا:ubhuekdv133q83a7yy7

چرا میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟:sad0:

نه معتاد نمیشم ولی اگه تونستم یه راه پیدا کنم حتما همین جا میگم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟:sad0:

نه معتاد نمیشم ولی اگه تونستم یه راه پیدا کنم حتما همین جا میگم.

خواستم قبلش پیش گیری کنم نری معتاد شی:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این خستگی ها این کسل بودن ها و... همش بخاطر زندگی های امروزیه.

من خودم ته خستم.اما امیدتون بخدا باشه بچه ها.

خودتو بهش وصل کنی چنان حالی بهت میده که عمرا جای دیگه همچین حالی بهت بدن.

باور کنید جدی میگم بچه ها.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...