رفتن به مطلب

من خسته شدم

tar$

ارسال های توصیه شده

شما ارشد داری؟

نه بابا ولی خب در فکرش هستیم ، تا خدا چی بخواد، بچه خوبی بودم الانم باید دکترامو تموم کرده بودم چه کنیم که بچه بدیم:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 137
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه بابا ولی خب در فکرش هستیم ، تا خدا چی بخواد، بچه خوبی بودم الانم باید دکترامو تموم کرده بودم چه کنیم که بچه بدیم:hanghead:

:ws28:

ایشالا زود سر برا شی:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تاپیکو منحرف کردیناااااا:banel_smiley_4:

منم خستم....حوصله ندارم.اصلا چرا میام اینجا؟!:w58::w000:

اعصاب معصاب نداریا :w000: الان هدفتو مشخص کن واسه چی اومدی?????:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هدف میتونه کار باشه ادامه تحصیل باشه تشکیل خانواده باشه یا هر چیز دیگه بستگی داره به نگرش ما

همشون دردسر داره:banel_smiley_4:

هدف خودش ما رو میرسوند چقدر خوب بود:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هدف میتونه کار باشه ادامه تحصیل باشه تشکیل خانواده باشه یا هر چیز دیگه بستگی داره به نگرش ما

:banel_smiley_4:

با داشتن همه ی این هدفها و بلکن بیشتر از اینا من باز خسته ام حوصلمم سر میره از دست خودمم ناراضییم!

اینو تو تاپیک رضایت از خود هم گفتم:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اعصاب معصاب نداریا :w000: الان هدفتو مشخص کن واسه چی اومدی?????:w02:

ببینم بقیه چرا خستن!

آیا من آنرمالم؟!یا ....:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببینم بقیه چرا خستن!

آیا من آنرمالم؟!یا ....:icon_pf (34):

کسیو پیدا نمیکنی که راضی باشه؟ دبیرستان بودیم به عشق دانشگاه خوب درس خوندیم رفتیم دانشگاه خوب دیدیم تهش هیچی نیس ، بعد رفتیم سراغ کار تهش هیچی نبود الان باز گیر دادیم به دانشگاه ته اونم چیزی نیس ، فک نکنم حس رضایت با این چیزا بدست بیاد ، شاید مثلا با بودن با کسی که دوسش داری این حسو پیدا کنی ، نمیدونم کسی نظر دیگه ای نداره؟

- - - Updated - - -

همشون دردسر داره:banel_smiley_4:

هدف خودش ما رو میرسوند چقدر خوب بود:ws3:

چیز دیگه ای نمیخوای:banel_smiley_4: تعارف نکنیا خواهر/برادر:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کسیو پیدا نمیکنی که راضی باشه؟ دبیرستان بودیم به عشق دانشگاه خوب درس خوندیم رفتیم دانشگاه خوب دیدیم تهش هیچی نیس ، بعد رفتیم سراغ کار تهش هیچی نبود الان باز گیر دادیم به دانشگاه ته اونم چیزی نیس ، فک نکنم حس رضایت با این چیزا بدست بیاد ، شاید مثلا با بودن با کسی که دوسش داری این حسو پیدا کنی ، نمیدونم کسی نظر دیگه ای نداره؟

:w000:

این صوبتا واسه قدیم ندیماست.کسی که دوسش داری کیلو چنده؟!:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه

- - - Updated - - -

چیز دیگه ای نمیخوای:banel_smiley_4: تعارف نکنیا خواهر/برادر:ws3:

من خواهرم برادر:ws3:

خب وقتی بی هدف میشی تکرار میاد سراغت:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اونم بعد یه مدت تکراری میشه:ws37:

لینک به دیدگاه

بالاخره باید چیزی باشه دیگه الان دوستای من دکتراشونم تموم کردن باز اونا حسرت منو دارن من حسرت اونارو دارم ، بعضیا که رفتن کانادا حسرت اینجارو دارن من باز حسرت کانادارو دارم بالاخره چی ادمو راضی میکنه؟ من که به این نتیجه رسیدم فقط یه زندگی ساده کنار کسی که دوسش داری میتونه این حسو به وجود بیاره :ws52:

در ضمن مزنه رو نمیدونم تو میدونی کیلو چنده بریم بخریم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...