seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خوب اینجوری که حقوق سر مات مشخص نیس چطو واسه زندگیت برنامه ریزی میکنی؟ ( قابل توجه کسایی که میخوان کار دولتی رو رها کنن - - - Updated - - - واقعا؟ خب فعلا که دانشجو هستم خیلی نیازی به حقوق سر ماه ندارم... واسه بعد درسمم میرم دنبال تدریس در کنار همین کار آزادی که دارم... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خوب اینجوری که حقوق سر مات مشخص نیس چطو واسه زندگیت برنامه ریزی میکنی؟ ( قابل توجه کسایی که میخوان کار دولتی رو رها کنن - - - Updated - - - واقعا؟ عوضش ییهویی یه عالمه پول میگیرن:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خب فعلا که دانشجو هستم خیلی نیازی به حقوق سر ماه ندارم... واسه بعد درسمم میرم دنبال تدریس در کنار همین کار آزادی که دارم... آورین آورین این شد تدریس!!!!!!!! با کارشناسی؟؟؟ مگه تربیت معلمی؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ عوضش ییهویی یه عالمه پول میگیرن:4chsmu1: به همین خیال باش سر ماه که صاب خونه اجارشو بخوا، هزارتا مهمون سرت بریزه، پول آب و برق و گاز و هزارجور چیز بخوای بدی، بچه ات هزارتا چیز بخواد و ... به همشون میگی صب کنید که من یهویی یه عالمه پول میگیرم اما معلوم نیس کی؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ آورین آورین این شد تدریس!!!!!!!! با کارشناسی؟؟؟ مگه تربیت معلمی؟ نه تربیت معلم نیستم...فعلا با کارشناسی میرم هنرستان درس میدم...اگه تونستم ارشد بگیرم تو فکر تدریس دانشگا هم میشم... هیچ کدومشم نشه میرم تو این موسسه های فنی حرفه ای درس میدم... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ عوضش ییهویی یه عالمه پول میگیرن:4chsmu1: یهویی میگیرم ولی خداییش دو روز دوام نمیاره تموم میشه... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ یهویی میگیرم ولی خداییش دو روز دوام نمیاره تموم میشه... واسش برنامه ریزی کن:vahidrk: مثلا بگو یه روز سختتر از امروز پیش میاد که من باید پولمو واسه اونروز نگه دارم، اینجوری هیچوقت بیخود خرج نمیشه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ به همین خیال باش سر ماه که صاب خونه اجارشو بخوا، هزارتا مهمون سرت بریزه، پول آب و برق و گاز و هزارجور چیز بخوای بدی، بچه ات هزارتا چیز بخواد و ... به همشون میگی صب کنید که من یهویی یه عالمه پول میگیرم اما معلوم نیس کی؟ بابااااااااااااا کو تا بچه ، صاب خونه هم که نداریم ، عیالات متحده هم که نداریم حالا کار خودت چیه ؟ ندید عوض 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ واسش برنامه ریزی کن:vahidrk: مثلا بگو یه روز سختتر از امروز پیش میاد که من باید پولمو واسه اونروز نگه دارم، اینجوری هیچوقت بیخود خرج نمیشه همه روزامون سخته دیگه...قشنگیشم به همین سختیشه... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ بالاخره که ایشالا صاحب همه میشی، از الان برنامه بریز که عادت کنی. از خدامه، بنده به شغل شریف خانه نشینی مشغولم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ همه روزامون سخته دیگه...قشنگیشم به همین سختیشه... سخت نیس هدف داشته باشی شادی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ بالاخره که ایشالا صاحب همه میشی، از الان برنامه بریز که عادت کنی. از خدامه، بنده به شغل شریف خانه نشینی مشغولم واااااااااااااای خوش بحالت:hapydancsmil: الان منم سه چار روزه این شغل شریفو دارم آخ حال میده :gnugghender:نت گردی و مفت خوری تازه داره مزه میده 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ واااااااااااااای خوش بحالت:hapydancsmil: الان منم سه چار روزه این شغل شریفو دارم آخ حال میده :gnugghender:نت گردی و مفت خوری تازه داره مزه میده اصلا خوشبحالی نداره تو چرا سرکار نمیری؟؟؟!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ اصلا خوشبحالی نداره تو چرا سرکار نمیری؟؟؟!!!!!!!!!!! من جای تو بودم میشستم میخوندم ، پیش بسوی دکتری اونم تو کانادا ،به علت ابتلا به آنفولانزای کروکودیلی در منزل در حال استراحتیم کار تعطیله 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ سخت نیس هدف داشته باشی شادی من نگفتم شاد نیستم...اتفاقا خیلیم شادم واسه اینکه هدف دارم... این همه بهت گفتم میخوام برم درس بدم...اینا همش هدفه دیگه... فقط سخته همین...که گفتمم قشنگیش به همین سختیشه... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ من نگفتم شاد نیستم...اتفاقا خیلیم شادم واسه اینکه هدف دارم... این همه بهت گفتم میخوام برم درس بدم...اینا همش هدفه دیگه... فقط سخته همین...که گفتمم قشنگیش به همین سختیشه... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ من جای تو بودم میشستم میخوندم ، پیش بسوی دکتری اونم تو کانادا ،به علت ابتلا به آنفولانزای کروکودیلی در منزل در حال استراحتیم کار تعطیله کانادا، دکترا دارم واسه کنکور ارشد آماده میشم، واسم دعا کنید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ کانادا، دکترا دارم واسه کنکور ارشد آماده میشم، واسم دعا کنید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پاشو برو سر درست :vahidrk: اینطوری واسه فوق آماده میشن؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ پاشو برو سر درست :vahidrk: اینطوری واسه فوق آماده میشن؟؟؟؟؟؟؟ شما ارشد داری؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده