hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ اینجا رو ببینین بچه ها.... http://www.noandishaan.com/forums/thread95774.html از ازل تا ابد انسان همیشه به دنبال چیزی مافوق اونی که هست میگرده...تکنولوژی مثال بارز این قضیه س ...یه روزی وقتی یکی تلفن میومد تو خونه ش از ذوقش نمیدونست چیکار کنه ...چند وقت بعد موبایل و فعلا گوشی های هوشمند و ....این چرخه همینطور ادامه داره ..... 2 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مشغله کاری نمیذاره خب برادر الانم نبین اینجا اطراق کردم مریضم مثلا استعلاجی گرفتم باز از فردا کوهی از کار رو سرمه برادرت نیستم خب اومدی قبول نشدی کارت رو هم از دست دادی اونوقت واسه همیشه اینجا اتراق میکنیا 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ سلاموقتی همه چیز واستون تکراری میشه چیکار میکنید؟ مگه میشه همه چی تکراری شه؟ من که هر چیزی واسم تکراری شه میرم سراغ یه چی دیگه...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ برادرت نیستمخب اومدی قبول نشدی کارت رو هم از دست دادی اونوقت واسه همیشه اینجا اتراق میکنیا پس خواهری؟؟ خوبه که دور هم خوش میگذرونیم 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر شما استعفا دادن از یه کار دولتی خوف و رفتن پی درسو مخش کار خوبیه؟ خیر کار بسیار بدیه.کفاره هم داره من که آزاد کار میکنم میدونم کار دولتی چه نعمتیه!شما همزمان ادامه تحصیل بدید مطمئنا کسی شاکی نمیشه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خیر کار بسیار بدیه.کفاره هم داره من که آزاد کار میکنم میدونم کار دولتی چه نعمتیه!شما همزمان ادامه تحصیل بدید مطمئنا کسی شاکی نمیشه در مورد مبلغ کفاره اگر بفرمایید ممنون میشم :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خیر کار بسیار بدیه.کفاره هم داره من که آزاد کار میکنم میدونم کار دولتی چه نعمتیه!شما همزمان ادامه تحصیل بدید مطمئنا کسی شاکی نمیشه منم کارم آزاده و خیلیم راضیم....این کار دولتی رو خیلی تعریف میکنن...مگه مزیتش چیه این کار دولتی؟ 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ منم کارم آزاده و خیلیم راضیم....این کار دولتی رو خیلی تعریف میکنن...مگه مزیتش چیه این کار دولتی؟ مزیتش اینه که راحتـــــــــــــــــــــــــــــــــه!کلا کسی ازت انتظار نداره و نباید پاسخگو باشی.آفتاب و مهتاب میشه تعطیلی بیمه ها ی تکمیلی و خدمات پس از فروش من به نظرم برای یه خانم کار دولتی بهتره حالا آقایون هم پیدا کنن خوبه! 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ در مورد مبلغ کفاره اگر بفرمایید ممنون میشم :biggrin: هروقت به درجه اجتهاد رسیدم میام نرخ جدیدو میگم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مزیتش اینه که راحتـــــــــــــــــــــــــــــــــه!کلا کسی ازت انتظار نداره و نباید پاسخگو باشی.آفتاب و مهتاب میشه تعطیلی بیمه ها ی تکمیلی و خدمات پس از فروش من به نظرم برای یه خانم کار دولتی بهتره حالا آقایون هم پیدا کنن خوبه! جوابگویی رو که راس میگی...از این نظر که مسئولیتی گردنت نیست کار دولتی خوبه...ولی آیا درآمدشم مثل کار آزاد خواهد بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مزیتش اینه که راحتـــــــــــــــــــــــــــــــــه!کلا کسی ازت انتظار نداره و نباید پاسخگو باشی.آفتاب و مهتاب میشه تعطیلی بیمه ها ی تکمیلی و خدمات پس از فروش من به نظرم برای یه خانم کار دولتی بهتره حالا آقایون هم پیدا کنن خوبه! در مجموع مزیتش خیال راحته ، البته جایی که من کار میکنم باید به همه پاسخگو باشم فقط مونده خواجه حافظ بیاد ازم جواب بخواد ، بیمه تکمیلی و... هم که نه زیاد فرقی نمیکنه ، ساعت کاریشم که برای من فرقی نمیکنه گاهی شده تا 2 شب سرکارم و یا شب باهام تماس گرفتن که برم سر کار ، ولی دغدغه عقب افتادن حقوق و بیکاری و.. نداری ماه به ماه یه آب باریکه هس ، به نظرم خودم اگه شرایط جامعه ثبات داشته باشه کار آزاد به مراتب بهتره به قول پاییز کار دولتی به درد خانما میخوره 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ هروقت به درجه اجتهاد رسیدم میام نرخ جدیدو میگم شما علما هم مارو کشتین بخدا:zadan: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مهدی خان میتونم بپرسم کارت چیه؟ تو که شب و روز اینجایی که 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ در مورد مبلغ کفاره اگر بفرمایید ممنون میشم :biggrin: همه چی گرون شده ها، پس حواستو جم کن دست از پا خطا نکنی و به کار دولتی برسی 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ همه چی گرون شده ها، پس حواستو جم کن دست از پا خطا نکنی و به کار دولتی برسی ای بابا اگه اینقد کار دولتی مشتاق داره تقدیم به شما ما که نخواستیم البته پاییز بچه خوبیه پارتی بازی میکنه نرخو پایین میاره 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ از دوری و دلتنگی خسته ام.یادش ، امید دیدنش دوباره زندم میکنه عجب عاشقی هستی سحر 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مهدی خان میتونم بپرسم کارت چیه؟ تو که شب و روز اینجایی که به خاطر همین میگم کار آزاد خوبه دیگه...در اختیار خودتی... قبلا تو یه کارگاه برق صنعتی کار میکردم ولی یه مدتیه که دیگه جدا شدم و در اختیار خودمم... برق چندتا کارخونه دستمه....همچنین با چندتا ماشین ساز هم کار میکنم...هرموقع دستگاه بسازن زنگ میزنن میرم راه اندازیشون میکنم... همین الانم که اینجا نشستم دارم رو یه دستگاه کار میکنم... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ ای بابا اگه اینقد کار دولتی مشتاق داره تقدیم به شما ما که نخواستیم البته پاییز بچه خوبیه پارتی بازی میکنه نرخو پایین میاره به همون کارت بچسب، اونم از نوع 2 دستی 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ عجب عاشقی هستی سحر :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ به خاطر همین میگم کار آزاد خوبه دیگه...در اختیار خودتی... قبلا تو یه کارگاه برق صنعتی کار میکردم ولی یه مدتیه که دیگه جدا شدم و در اختیار خودمم... برق چندتا کارخونه دستمه....همچنین با چندتا ماشین ساز هم کار میکنم...هرموقع دستگاه بسازن زنگ میزنن میرم راه اندازیشون میکنم... خوب اینجوری که حقوق سر مات مشخص نیس چطو واسه زندگیت برنامه ریزی میکنی؟ ( قابل توجه کسایی که میخوان کار دولتی رو رها کنن - - - Updated - - - :5c6ipag2mnshmsf5ju3 واقعا؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده