.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ ازدواج میکنیم بهترین راه حل ممکنه رو گفتند ایشون ولی اینم میشه از دید یک آدم مرفه بی درد جوانی که تو این وضعیت جامع شرایط ازدواج نداره پس ... 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ ازدواج میکنیم به نکته بسیار ظریفی اشاره کرد البته من اصلا از این روش استفاده نکردم 3 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ دقیقا من هم می خواستم همین رو بگم اون حرفایی که فکر می کنیم شعاره یه روزی یه جایی یه جوری برای یه کسی اتفاق افتاده که این گفته رو از خودش به جا گذاشته اما بقیه چون توی اون موقعیت و اون جایگاه نیستن ، پس نمی تونن اون حرف رو با وجودشون لمس کنن و بهش میگن شعار آدم اگه به جای 2 قدمیش یه کم جلوتر و گاهی زندگی اطرافیانش رو نگاه کنه تازه متوجه می شه که کجاست و چه نعمتی داره زندگی ............ گاهی آدم لازمه بایسته و خستگی در کنه و دور و اطرافش رو نگاه کنه اما اگر بذاری این توقف طولانی بشه خیلی چیزا رو مجبوری به باخت بدی معمولا کسی داشته هاش رو نمیبینه این حس تکرارو اینها زود گذره ولی بعضی وقتا زیاد میمونه 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ معمولا کسی داشته هاش رو نمیبینهاین حس تکرارو اینها زود گذره ولی بعضی وقتا زیاد میمونه زیاد نمی مونه دوستم ، زیادی نگهش می داریم 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ ازدواج میکنیم نسخه ات تضمینیه ؟! آخه تا جایی که من میدونم رفته هاش پشیمونن می گن تنوعش 6 ماه اوله ! مگر این که از یه بعد دیگه نگاه کنیم و این تنوع رو 6 ماه به 6 ماه تعویضش کنیم ! :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ بهترین راه حل ممکنه رو گفتند ایشون ولی اینم میشه از دید یک آدم مرفه بی درد جوانی که تو این وضعیت جامع شرایط ازدواج نداره پس ... روال زندگیه ، فرقی نداره "مرفه بی درد طاغوت زده باشی یا نه" تحصیل ، خدمت ، کار ، ازدواج، زن و بچه و مشکلات،...اخرشم ریق رحمتو سر میکشیم خلاص. لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ نسخه ات تضمینیه ؟! آخه تا جایی که من میدونم رفته هاش پشیمونن می گن تنوعش 6 ماه اوله ! مگر این که از یه بعد دیگه نگاه کنیم و این تنوع رو 6 ماه به 6 ماه تعویضش کنیم ! بحث ایجاد تغییر بود همه جوره میشه تغییر ایجاد کرد با گذاشتن ریش پرفسری گرفته تا خوندن یه رمان جدید یا عوض کردن تکه کلام های شخصی... اول ازدواج میکنیم بعدش طلاق میگریم:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ من هر وقت تکراری میشه یه مسافرت میرم .............. وقتی برگشتم همه کارا بهم رخته و حسابی سرمو شلوغ میکنه................. 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ از دوری و دلتنگی خسته ام. یادش ، امید دیدنش دوباره زندم میکنه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ مگر این که از یه بعد دیگه نگاه کنیم و این تنوع رو 6 ماه به 6 ماه تعویضش کنیم ! :icon_razz: پیشنهاد برگزیده همینه من فک میکردم خودم خستم مث اینکه همه خستن برای تنوع محل کارمو عوض کردم باز خستم الان باز میخوام استعفا بدم برم پی درس و کتاب بازم تهش خستگیه البته ازدواجم گزینه خوبیه ولی دخترا هم خسته کنندن 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر شما استعفا دادن از یه کار دولتی خوف و رفتن پی درسو مخش کار خوبیه؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر شما استعفا دادن از یه کار دولتی خوف و رفتن پی درسو مخش کار خوبیه؟ منم خستم سال 91 مزخرف بود شما دوتام برید خودتونو به یه دکتر خوب نشون بدین 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ شما دوتام برید خودتونو به یه دکتر خوب نشون بدین اگه آدرس دکتر خوب رو بدی ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ شما دوتام برید خودتونو به یه دکتر خوب نشون بدین دکتر نمیتونه کاری کنه فقط خودشون میتونن لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر شما استعفا دادن از یه کار دولتی خوف و رفتن پی درسو مخش کار خوبیه؟ اول بخون قبول شو بعد به استعفا فکر کن لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ (با آهنگ و ریتم خوانده شود): خسته ام من خسته ام من مثل مرغ بال و پر شکسته ام من سالهاست کنج قفس نشسته ام من... (افشین مقدم) 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ اول بخون قبول شو بعد به استعفا فکر کن مشغله کاری نمیذاره خب برادر الانم نبین اینجا اطراق کردم مریضم مثلا استعلاجی گرفتم باز از فردا کوهی از کار رو سرمه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده