peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من یه زمونی زیاد به این چیزا فکر نمیکردم،و معتقد بودم یا صفر فرزندی و یا در صورت ازدواج تک فرزندی. ولی جدیدا نمیدونم چرا روحیم عوض شده و با چند فرزندی موافق هستم میشه دلیل این تغییر نظر رو کمی بیشتر توضیح بدی؟ 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ واقعا نتیجه اش معلومه الان که همه دو دسته ان بله حتما غیر ازاون وقتی من خودمم موافق تک فرزندی هستم مسلما کفه ترازو به سمت تک فرزندی میچربه اما ما میخوایم ببینیم چرا اینجوری شده؟ 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ غیر ازاون:vahidrk: وقتی من خودمم موافق تک فرزندی هستم مسلما کفه ترازو به سمت تک فرزندی میچربه اما ما میخوایم ببینیم چرا اینجوری شده؟ این مدیرااااااااااا چقد بداخلاقن بچه زدن نداره که:5c6ipag2mnshmsf5ju3 صفر فرزندی و چند فرزندی که خودخواهیه ولی با شرایط جامعه و اعصاب صفر آقایون همون تک فرزندی به چند فرزندی ارجحیت داره مدیرررررررررررررر بداخلاق 7 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ میشه دلیل این تغییر نظر رو کمی بیشتر توضیح بدی؟ راستش برمبنای منطق تحلیلی و عقلانی این تغییر نظر پیش نیومده ،بلکه بیشتر احساسیه. از دیدن دختر بچه های کوچولو خیلی لذت میبرم به ویژه اگر با من هم خون باشن مثلا خواهر زادم. بودن بچه در زندگی ،ناخوداگاه یه سرگرمی و انگیزه و جذابیت زیادی به گذران زمان میده. البته شرایط مالی و اجتماعیو نبایداز نظر دور داشت. اگه دیر ازدواج کردم حتما چند تا از این دختربچه های کوچولو وخوشگلو به فرزندی قبول میکنم. 9 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ این مدیرااااااااااا چقد بداخلاقن بچه زدن نداره که:5c6ipag2mnshmsf5ju3صفر فرزندی و چند فرزندی که خودخواهیه ولی با شرایط جامعه و اعصاب صفر آقایون همون تک فرزندی به چند فرزندی ارجحیت داره مدیرررررررررررررر بداخلاق :there: کجا ما بداخلاقیم ..بیا اینم نوازش:there: برچه مبنایی این ارجحیت رو دادید؟ 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ :there: کجا ما بداخلاقیم ..بیا اینم نوازش:there: برچه مبنایی این ارجحیت رو دادید؟ برا که کفه ترازوی مدیر طرف تک فرزندیا سنگین تره اوضاع ناامن جامعه 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ این مدیرااااااااااا چقد بداخلاقن بچه زدن نداره که:5c6ipag2mnshmsf5ju3صفر فرزندی و چند فرزندی که خودخواهیه ولی با شرایط جامعه و اعصاب صفر آقایون همون تک فرزندی به چند فرزندی ارجحیت داره مدیرررررررررررررر بداخلاق ویژگیهای تک فرزندان تک فرزندان نمیتوانند ناامیدیها و فشارهای روحی را تحمل کنند. چنانچه توهینی به آنها شود، بیآن که قصد و غرضی در کار باشد این توهین را رفتاری عمدی و به پشتوانه نیتی خاص تفسیر میکنند. چنانچه از مسئلهای رنجیدهخاطر شوند این حالت را تا مدتهای مدید در درون خود زنده نگهمیدارند. آنها فقط به برقراری روابطی علاقهمندند که دربرگیرنده منافع آنان باشد و احساساتشان را نیز جریحهدار نکند. آنها ممکن است ناراحتیهای خود را برای دیگران بیان نکنند و فردی درونگرا شوند. ممکن است تبحر لازم را نداشته باشند تا بتوانند دعواهای خود را با دیگران بهگونهای مدیریت کنند که در نهایت هر دو طرف راضی شوند. این نوع احساسات ناپخته معمولاً با تجربههائی که فرد در زندگی خود کسب میکند، درمان میشود؛ فردی که تنها فرزند خانوادهاش بود میگوید: سالها طول کشید تا دریافتم رفتار والدینم با من مناسب نبوده است. آنها به شدت از من حمایت کردند. تمام خواستههایم را تأمین میکردند. به همین دلیل نتوانستم میزان تحملم را در دستنیافتن به خواستههایم تقویت کنم. اکنون دریافتهام که ناراحت و ناامیدشدن بخشی از مشکلات دوران رشد کودک است و کودک نیاز دارد چنین احساساتی را تجربه کند. اگر چه کودکان تک فرزند اجتماعیتر از دیگر کودکان بهنظر میرسند و اعتماد بهنفس بیشتری در برقراری ارتباط با بزرگسالان دارند، اما بهدلیل احساسات ناپخته خود ممکن است از همبازیهای خود خجالت بکشند و ترجیح دهند با کودکان بزرگتر از خود دوست شوند. 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ تعداد والدین تک فرزند روز بهروز در حال افزایش است؛ اما نباید از یاد برد که داشتن یک فرزند، بهتر یا بدتر از داشتن چند فرزند نیست و تک فرزندی نیاز مانند چندفرزندی مزایا و معایبی دارد. خانوادههای تک فرزندی بر مسائلی خاص تأکید دارند که ممکن است در خانوادههای چند فرزندی وجود نداشته باشد. تک فرزندها نمیتوانند ناامیدیها و فشارهای روحی را تحمل کنند. چنانچه توهینی به آنها شود، بیآنکه قصد و غرضی در کار باشد این توهین را رفتاری عمدی و به پشتوانه نیتی خاص تفسیر میکنند. چنانچه از مسئلهای رنجیدهخاطر شوند این حالت را تا مدتهای مدیدی در درون خود زنده نگاه میدارند. آنها فقط به برقراری روابطی علاقهمندند که در برگیرنده منافع آنان باشد و احساساتشان را نیز جریحهدار نکند. آنها ممکن است ناراحتیهای خود را برای دیگران بیان نکنند و فردی درونگرا شوند. پرورش کودک از دو عامل تأثیر میگیرند عواملی که حضور دارند و عواملی که غایب هستند. کودک تک فرزند در خانوادهای رشد میکند که افراد بالغ در آن حضور دارند و کودک دیگری نیست که بتواند با او ارتباط برقرار کند. هردوی این عوامل، نقشی مهم در پرورش کودکان تک فرزند دارد. کودک تک فرزند بهطور کامل مورد توجه و علاقه والدین است. این عامل سبب میشود کودک احساس کند شخصی مهم است. مزایای بزرگشدن در خانوادههای تک فرزند چنان است که کودک میگوید: ”من دوست دارم تنها فرزند خانواده باشم، هیچ رقیبی نداشته باشم و کسی حسادت مرا تحریک نکند. نیاز نباشد با کسی دعوا کنم تا بتوانم وسیلهای را که دوست دارم، تصاحب کنم.“ کودکانی که در خانواده تک فرزند زندگی میکنند احساس امنیت و اعتماد بهنفس زیادی دارند. عامل دیگری که در زندگی کودک مؤثر است، حضور در خانوادهای است که فقط شامل افراد بالغ است. این کودکان پیش از زمان معمول سخنگفتن را آغاز میکنند و روحیه اجتماعی نیرومندتری دارند. آنان از والدین خود تقلید و همچون بزرگسالان رفتار میکنند، بهگونهای که تحسین و تعجب دیگران را برمیانگیزند. کودکان خانوادههای تک فرزند معمولاً بلوغ زودرس دارند. بلوغ اجتماعی این کودکان نیز ممکن است به حال آنان مفید باشد. آنها زودتر از دیگر کودکان با مسائلی مواجه میشوند که برخورد با آنها در سنین بالاتر ناگزیر است. مسائل و دیدگاههای خود را به راحتی بیان میکنند و قادرند به والدین خود کمک کنند. آنها زودتر از دیگر کودکان به فعالیت اقتصادی مشغول میشوند و از کار کردن خجالت نمیکشند. این کودکان با آمادگی و تجربه زیاد به سن بلوغ پا میگذارند. 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ با تک فرزندی موافقم. با شرایط مالی و شرایط بچه های الان با چند فرزندی موافق نیستم. تک فرزندی هم بیشتر بستگی به نوع تربیت والدین داره که بچه طوری رفتار کنه. تو فامیل موردایی دیدم که طرف 3 تا بچه داشته هر 3 تاشون لوس و خودخواه باراومدن موردی هم دیدم تک فرزندی که همون یک بچه بخاطر نوع تربیت والدینش خیلی مستقل و خوب بزرگ شده. کلا اینکه چند تا بچه باشن مهمه ولی مهم تر اینکه قبل از بچه دار شدن یک شناخت از نوع رفتار با بچه ها داشته باشن. 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ جامعه داره به سمتی پیش میره که نسل آینده یا دایی نداره یا خاله یا عمه یا عمو ....که زندگی با این افراد بیشتر معنی پیدا میکنه شاید واسه من نوعی الان تک قرزندی بهترین گزینه باشه ولی واسه نسل های بعد از من بعد از چند سالی مشکل بوجود میاره به نظر من نه تهداد زیاد نه تعداد کم تعادل در حدی که بچه هامون اگر من پس فردا مردم یه عمویی عمه ای حاله ای داشته باشنبه نظر من 2-3 فرزن بهترین گزینه است 10 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من خودم یه جورایی تک فرزندم.یعنی یه خواهر دارم که 10 سال از خودم بزرگتره و کلا خانواده کم جمعیتی هستیم. من کار به اون مسایل مالی و اینا ندارم اما می دونم اینجوری آدم تنها باشه خیلی سخته . چون اینجوری تو این سن جوونی که آدم به یه هم صحبت نیاز داره که حرفاش رو درک کنه و بتونه باش در و دل کنه خیلی اذیت میشه که دور و برش هیشکی نباشه. وقتی هم با دوستات صمیمی میشی ازت ایراد می گیرن که چرا حرفای خصوصی زندگی رو با یه غریبه زدی. خیلی دلم پره فعلا بسه!!! نظره من دو تا بچه با اختلاف سنی کم هست. 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من با صفر فرزندی کاملا مخالفم اما برا اونایی که میگن شرایط سخته و ... که صد البته درست میگن 1 فرزند دیگه داشته باشن دیگه به نظرم 2 فرزندی بهترین گزینه س و البته به قول دوستمون با فاصله سنی کم 10 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ سلام پیمان جان، ممنون که دعوت کردی منم قبلا نه در مورد زندگی خودم ، بقیه رو که میدیدم پیش خودم میگفتم چه احمقایی ان اینا:icon_pf (34): بیشتر از هر چیز مشکلاتشو میدیدم از دنیا اومدنش و مشکلات مادر و بعدشم اوضاع اجتماعی وحشتناک جامعه واسه تربیت کردن صحیح بچه ولی الان نظرم اینه که خدا بده 2تا صحیح و سالم، 1دخمل و یه پسمل:girl_angel: وجود بچه لازمه!! حس مادری و پدری فطریه و باید ارضاء شه، بیشترشم دیگه خوب نیست!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ برای بعضی ها تک فرزندی و برای بعضی ها صفر فرزندی 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ برای بعضی ها تک فرزندی و برای بعضی ها صفر فرزندی سلام علیکم خواهر این دسته بندی رو طبق چه معیاری کردی؟این بعضیا کیا هستند؟ 6 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ سلام برا دعوتت ممنون به نظر من تک فرزندی اصلا خوب نیست 2 تا به بالا لینک به دیدگاه
**SAMURAI** 41 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان :icon_pf (44): دیدم کسی منو دعوت نکرده گفتم خودم بیام :icon_razz: به هر حال بنظر من بچه فقط مایه عذابه!!! چه بودنش چه نبودنش :banel_smiley_4: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ به قول الیزابت استون: بچهدار شدن تصمیم خطیریست....... با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد ، جایی در بیرون و دور و بر تنتان به سر برد. . . پس مسلما قلب زیادی، کنترل تپشش مشکل میشه. به نظر من بهینه ترین حالت اینه که دو قلب باشه، یکی از جانب مادر و یکی از جانب پدر، یعنی یک پسر و یک دختر. 10 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ به قول الیزابت استون: بچهدار شدن تصمیم خطیریست....... با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد ، جایی در بیرون و دور و بر تنتان به سر برد. . . پس مسلما قلب زیادی، کنترل تپشش مشکل میشه. به نظر من بهینه ترین حالت اینه که دو قلب باشه، یکی از جانب مادر و یکی از جانب پدر، یعنی یک پسر و یک دختر. یعنی چی خب؟! قلب مادر در وجود پسر؟ و پدر در دختر ؟یا بالعکس؟ اینطوری بهتر نیست هر دو قلب تو یه تن باشه؟مثلا مادرو پدر قلبشون واسه یه بچه؟تقسیم وظایف! من نظرم رو صفر فرزندی هست.چون اگه خانواده به نوه نیاز دارن فعلا هست و در خانواده مقابل هم قاعدتا یا هست یا شکل میگیره.پس میشه واجب کفایی البته ممکنه در آینده اتفاقات زیادی رخ بده که تغییر جهت بدم 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی چی خب؟!قلب مادر در وجود پسر؟ و پدر در دختر ؟یا بالعکس؟ اینطوری بهتر نیست هر دو قلب تو یه تن باشه؟مثلا مادرو پدر قلبشون واسه یه بچه؟تقسیم وظایف! قلب دو نیمه چپ و راست داره، هر نیمه از قلب پدر و مادر میره تو قلب دختر و پسر. خانواده هایی که هم دختر توش هست هم پسر، به نظرم اون متحیری جوان از جنس مخالفش هم کمتره و تو جامعه تا دختر یا پسری دید، له له نمیزنه. کلا ازدواج رو بهتره اگر بناست به بهانه خواست های جنسی شکل بدن، هرگز ندن. خیلی باید دو نفر کامل باشن و دارای هدفی تقریبا مشترک که برن زیر یک سقف و خانواده رو تشکیل بدن. مرد و زنی هم اگر بچه نمیخوان، لزومی نداره ازدواج کنن، دوست بمونن و روابطشون هم برقرار باشه، چون بچه تعهد میخواد......... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده