*Cloudy sky* 22,513 ارسال شده در 21 شهریور 1391 نمونه 1 : محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. *********************************** نمونه 2 : محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. *********************************** نمونه 3 : محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. *********************************** نمونه 4: محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. *********************************** نمونه 5 : محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
nice-arch 469 ارسال شده در 24 شهریور 1391 دستتون درد نکنه ولی ایکاش دانلود میشد به گمونم شما فرمت مستقیم dwgرو آپلود میکنید پرشین گیگ این فرمت رو ساپورت نمیکنه کاش فشرده کنید بعد آپ کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 24 شهریور 1391 دستتون درد نکنه ولی ایکاش دانلود میشد به گمونم شما فرمت مستقیم dwgرو آپلود میکنید پرشین گیگ این فرمت رو ساپورت نمیکنه کاش فشرده کنید بعد آپ کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم من با IDM دانلود میکنم. قبلا فرمت DWG رو اضافه کردم به فرمت هایی که ساپورت میکنه، الان بصورت مستقیم دانلود میکنه. مسیر زیر رو در پنجره اصلی IDM دنبال کن، درست میشه: Downloads--->Options--->File Types در این زبونه شما باید DWG رو بصورت دستی اضافه کنید 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
nice-arch 469 ارسال شده در 27 شهریور 1391 من با IDM دانلود میکنم.قبلا فرمت DWG رو اضافه کردم به فرمت هایی که ساپورت میکنه، الان بصورت مستقیم دانلود میکنه. مسیر زیر رو در پنجره اصلی HDM دنبال کن، درست میشه: Downloads--->Options--->File Types در این زبونه شما باید DWG رو بصورت دستی اضافه کنید ولی سه تای آخری با IDM نشد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*Cloudy sky* 22,513 ارسال شده در 29 شهریور 1391 ولی سه تای آخری با IDM نشد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چک کردم مشکلی نداشت ! باشه همه رو فشرده میکنم دوباره آپلود میکنم 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
emotion11 12 ارسال شده در 17 اردیبهشت 1392 سلام من هر کدوم از فایل ها رو سیو کردم فقط همون نمونه دوم برام اومد!:viannen_38: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
t.bahar 137 ارسال شده در 17 اردیبهشت 1392 من رشتم شهرسازی نیست ولی علاقه دارم و دانلودشون کردم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
setare.blue 23,086 ارسال شده در 18 اردیبهشت 1392 سلام،ممنون از فایل هایی که برای دانلود گذاشتین،اما نمونه 3 و نمونه 4 یکی هستن، در واقع فایل نمونه 4 موجود نیست. نمونه 4: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
arasharad 13 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1392 با تشکر فایلی که قرار دادین قابل دانلود نیست دوست عزیز به این فایل نیاز دارم اگه ممکنه فایل فشرده کنید. مرسی 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*Cloudy sky* 22,513 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1392 با تشکر فایلی که قرار دادین قابل دانلود نیست دوست عزیز به این فایل نیاز دارم اگه ممکنه فایل فشرده کنید. مرسی لینک های دانلود اصلاح شد 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mahrooz 10 ارسال شده در 14 تیر 1393 سلام از لطفتون ممنونم مشکلم رو حل کردین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
nasim mokhtari 10 ارسال شده در 27 آبان 1393 ممنون از قرار دادن این فایلها ، خیلی کمکم کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mina salamati 11 ارسال شده در 26 مهر 1394 پسورد فایل رومیذارین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,270 ارسال شده در 26 مهر 1394 پسورد=www.noandishaan.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال