Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب اینکه دیر متوجه شدی مشکل همین شرکت نکردن حسنه که مجبوری یه نفره بیای بینی چه خبره. تا وقتی هم که تیمشون بعد از 24 ساعت جواب رو ندن تو فرصت داری تا جواب بدی. در مورد عکس گلی هم که گذاشته، اگر یه گل رو بگی و عکسشم بذاری که شبیه همون باشه جوابت مورد قبوله. بعضی سوالا هست شاید جوابی که سوال کننده در نظر داره یه چیزه ولی جوابی هم که داده میشه درسته به شرطی که بتونه ثابت کنه. کسایی که جواب میدن و بهشون میگن جوابشون اشتباهه میتونن تو همین تاپیک دلایل درست بودن جوابشونو بگن. 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب اینکه دیر متوجه شدی مشکل همین شرکت نکردن حسنه که مجبوری یه نفره بیای بینی چه خبره.تا وقتی هم که تیمشون بعد از 24 ساعت جواب رو ندن تو فرصت داری تا جواب بدی. در مورد عکس گلی هم که گذاشته، اگر یه گل رو بگی و عکسشم بذاری که شبیه همون باشه جوابت مورد قبوله. بعضی سوالا هست شاید جوابی که سوال کننده در نظر داره یه چیزه ولی جوابی هم که داده میشه درسته به شرطی که بتونه ثابت کنه. کسایی که جواب میدن و بهشون میگن جوابشون اشتباهه میتونن تو همین تاپیک دلایل درست بودن جوابشونو بگن. بعضی جوابا شاید ولی اسم یه گل رو که نمیشه عوض کرد برگشم گذاشتم که اعتراضی نباشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من گفتم اگر عکسی باشه که مشابه همون عکسی که تو گذاشتی ولی اون گیاه نباشه میتونه درست باشه. مثلاً یه عکس چندوقت پیش تو مسابقه تصویر شناسی معماری بود که واسه یه مکان دیگه بود و منم یه عکس گذاشتم از جای دیگه که خیلی شبیه همون بود. منظورم اینطوریه. هرچی توضیحات سوال کاملتر باشه جواب خاص تر میشه. الان که برگو گذاشی جواب خاص تر و سخت تر شد. 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس چرا این تیم اطلس بعد از گذشت 4 روز جواب ما رو نداد؟!! :w00: 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ یهنی چی من هم گروهی ندارم:w00: واسه مرحله بهدی چجوری ادامه بدم خوووووووووو:banel_smiley_52: خو من دبیرستانیم:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده