Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۸۹ بابا یه محک بزنید دیگه. پولی که نیست شرکت کردن تو مسابقه :ws2: تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیم تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): تیم مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: ؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ حالا اعلام میکنیم. بذارین تعداد تیم ها به یه حدی برسه اعلام میکنیم. احتمالاً از اول اردیبهشت دور اول مسابقات شروع بشه لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ مرسی از این ایده جالب منم دوست دارم شرکت کنم ولی اول بذارین برم هم تیمیمو پیدا کنم بعدا! لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ مرسی از این ایده جالبمنم دوست دارم شرکت کنم ولی اول بذارین برم هم تیمیمو پیدا کنم بعدا! سلام، اگه مشکلی نیست من میتونم همتیمیتون باشم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ خوب تا الان یه سریا تنهایی اعلام امادگی کردن که ایشالا تیمشون هم تکمیل میشه و میگن: Fahim RezaMTJAME sara 20 yuhana bahram_first007 به soheil و 4G@10 پیشنهاد میکنم که شرکت کنن. چون یه مسابقه اییه که امتحانش مجانیه دیگه :ws2: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ منم تیممو بعدا اعلام میکنم...!! لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ منم هستم! ولی نمیدونم با کی باشم!!! :w74: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ خوب دوستانی که میخوان با هم دیگه صحبت کنن یه تیم تشکیل بدن. الان همه تک تک میان اعلام آمادگی میکنن. لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ منم هستم!ولی نمیدونم با کی باشم!!! :w74: خوبی ایمان جون ... خب اگه موافقی با هم باشیم چطور بید ... :icon_gol: یک اسم خوب هم برای تیم انتخاب کنن ببینم ... ممنون از محمد عزیز ... :icon_gol: لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ من وariobarzan (محمد) گروه لیان لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ سلام. :icon_pf (44): محمد جان آقا شرمنده معذرت میخوام.. :banel_smiley_52: من انصراف دادم. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیم تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): تیم مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: ؟؟؟ و اما کسایی که هنوز تیمشون قطعی تکمیل نشده: Fahim sara 20 yuhana bahram_first007 EmperorMHSN Iman-Emperatour YAGHOT SEFID رضا حالا وقت هستشا. نمیخوای اطلاعات عمومیتو محک بزنی؟ لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ باید مسابقه جالبی بشه منم ترجیح میدم دور وایسم تشویق کنم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ وقت بخیر دوستان، من و ترمه خانم هم با همیم، اسم تیممون هم HAPPY هستش:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیم تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): تیم مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: ؟؟؟ علی جان تو هم میخوای تماشاگر بشی؟ جای کامیار با اون اطلاعات عمومیش تو این مسابقه خالیه. به نظرم تو بیا تو این دور که نیست جاش رو پر کن لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ سلام بر همگی منم اعلام آمادگی میکنم فقط باید برم یار یابی فقط من و یارم رو بندازین تیم 7(این عدد رو خیلی دوست میدارم) لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ پس بذار تیم 6 که درست شد بیا اسم تیمت رو بگو :ws2: لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ از اونجایی که من یار ندارم و ضرب المثل علی می مونه و حوضش بر من صادقه :icon_pf (34):پس من و خودم هم میشیم یه تیم . من و فهیم هم یه تیم اسمشو فهیم جان بگه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیم تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): تیم مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیمم: ؟؟؟ تیم 7: ؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده