armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ من موافقم...امروز خیلی با هم بحث کردیم تو اون تاپیکه معلومه که تو هم مثل من کم نمیاری! :2rqfst4: اسم گروهمون رو بزاریم paristrong ؟ عالیه... چی بشه پری استرانگ... حریف میطلبیم....:167: لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ عالیه... چی بشه پری استرانگ... حریف میطلبیم....:167: آرمین از این آرم خوشت میاد واسه گروهمون؟!! لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ من چن روز نبودم فکر کردم سارا گفته اسم تیما هم قلدرا شده میخوام ببینم کی حریف ما قلدرا میشه:167: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: سهیل و محمدامین(روشنفکر): spow تیم 15: سپیده (sepide1990) و سارا: قلدرا تیم 16: محمدحسین و ؟؟؟ تیم 17: آرمسترانگ و شیما(parikoochooloo): پری استرانگ تیم 18: ؟؟؟ اونایی که الان فعلاً تیمشون رو انتخاب نکردن: marjan17 nazfar نازنین و مرجان شما هم با همدیگه هم تیمی بشین تکمیل بشه دیگه محمدحسین تو هم اسم هم تیمی و تیمت رو بگو امروز روز آخره دیگه. لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ آرمین از این آرم خوشت میاد واسه گروهمون؟!! عالیه دوستان توجه کنن این ستاره هایی که میبینن هر کودومش رو ما به سختی تو مسابقات المپیک و جهانی به دست آوردیم لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ من چن روز نبودم فکر کردم سارا گفته اسم تیما هم قلدرا شدهمیخوام ببینم کی حریف ما قلدرا میشه:167: اینجا مسابقه اطلاعات عمومیه نه زور و بازوووووووووووووووووووووو :w00: لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ ما تو علم و اطلاعات هم شاخ حریف رو میشکونیم ما اینیم دیگه لینک به دیدگاه
parizad 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ من قرار شده با marjan17 هم گروه شم لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ من و محمد هم یه تیم : کاوشگر لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ من و محمد هم یه تیم : کاوشگر داورای مسابقه رو نیگاه آقا مهدی، قرعه کشی رو هم محمد انجام می ده دیگه لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ من و محمد هم یه تیم : کاوشگر :jawdrop:دیگه چی؟؟؟؟ هیچی یه دفعه بگین از الان نتیجه معلومه دیگه!!!:w74: ---------------------------------- راستی منم لیدر تیم کاوشگرم هاااااااااااااااااااا قبلا پیشنهادش رو داشتم لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ آی من دوس دارم تیم پیمان و فرناز رو نابود کنم:167: ها ها ها ها لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ عالیه دوستان توجه کنن این ستاره هایی که میبینن هر کودومش رو ما به سختی تو مسابقات المپیک و جهانی به دست آوردیم خوبه که خوشت اومد... :ws3::ws3: لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ این بی انصافیه مارو نمیذارین شرکت کنیمااااا:pichak29: لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ آی من دوس دارم تیم پیمان و فرناز رو نابود کنم:167: ها ها ها ها :ws3: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ این بی انصافیه مارو نمیذارین شرکت کنیمااااا:pichak29: نه شما شرکت کنین فقز برنده نشین گرچه نمیشین لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ آی من دوس دارم تیم پیمان و فرناز رو نابود کنم:167: ها ها ها ها به گزارشی که همکنون به دستم رسید توجه کنید. تیم پری استرانگه قبل شروع مراسم مسابقات لیگ برتر جام جهانی نخبگان انصراف خود رو اعلام کردند. هنوز از دلایل این عقب نشینی خبری به دست ما نرسیده. شاهدان حاضر در این مراسم دلیل این انصراف رو قَدَر بودن اعضای تیم فونیکس اعلام کردند، و ذکر کردند که تمامی تیمها در حال حاضر برای شرکت در مسابقه با این تیم قدرتمند در شک و تردید هستند. فونیکس فونیکس فونیکس فونیکس لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ به گزارشی که همکنون به دستم رسید توجه کنید. تیم پری استرانگه قبل شروع مراسم مسابقات لیگ برتر جام جهانی نخبگان انصراف خود رو اعلام کردند. هنوز از دلایل این عقب نشینی خبری به دست ما نرسیده. شاهدان حاضر در این مراسم دلیل این انصراف رو قَدَر بودن اعضای تیم فونیکس اعلام کردند، و ذکر کردند که تمامی تیمها در حال حاضر برای شرکت در مسابقه با این تیم قدرتمند در شک و تردید هستند. فونیکس فونیکس فونیکس فونیکس :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: لحظاتی پیش خبر فوق توسط تمامی خبرگذاری های معتبر مخابره شد ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده