armstrong 2214 ارسال شده در 17 تیر، 2010 من موافقم...امروز خیلی با هم بحث کردیم تو اون تاپیکه معلومه که تو هم مثل من کم نمیاری! :2rqfst4: اسم گروهمون رو بزاریم paristrong ؟ عالیه... چی بشه پری استرانگ... حریف میطلبیم....:167:
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 17 تیر، 2010 عالیه... چی بشه پری استرانگ... حریف میطلبیم....:167: آرمین از این آرم خوشت میاد واسه گروهمون؟!!
sepide1990 1242 ارسال شده در 17 تیر، 2010 من چن روز نبودم فکر کردم سارا گفته اسم تیما هم قلدرا شده میخوام ببینم کی حریف ما قلدرا میشه:167:
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2010 تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: سهیل و محمدامین(روشنفکر): spow تیم 15: سپیده (sepide1990) و سارا: قلدرا تیم 16: محمدحسین و ؟؟؟ تیم 17: آرمسترانگ و شیما(parikoochooloo): پری استرانگ تیم 18: ؟؟؟ اونایی که الان فعلاً تیمشون رو انتخاب نکردن: marjan17 nazfar نازنین و مرجان شما هم با همدیگه هم تیمی بشین تکمیل بشه دیگه محمدحسین تو هم اسم هم تیمی و تیمت رو بگو امروز روز آخره دیگه.
armstrong 2214 ارسال شده در 18 تیر، 2010 آرمین از این آرم خوشت میاد واسه گروهمون؟!! عالیه دوستان توجه کنن این ستاره هایی که میبینن هر کودومش رو ما به سختی تو مسابقات المپیک و جهانی به دست آوردیم
Yuhana 12780 ارسال شده در 18 تیر، 2010 من چن روز نبودم فکر کردم سارا گفته اسم تیما هم قلدرا شدهمیخوام ببینم کی حریف ما قلدرا میشه:167: اینجا مسابقه اطلاعات عمومیه نه زور و بازوووووووووووووووووووووو :w00:
Peyman 16150 ارسال شده در 18 تیر، 2010 من و محمد هم یه تیم : کاوشگر داورای مسابقه رو نیگاه آقا مهدی، قرعه کشی رو هم محمد انجام می ده دیگه
Yuhana 12780 ارسال شده در 18 تیر، 2010 من و محمد هم یه تیم : کاوشگر :jawdrop:دیگه چی؟؟؟؟ هیچی یه دفعه بگین از الان نتیجه معلومه دیگه!!!:w74: ---------------------------------- راستی منم لیدر تیم کاوشگرم هاااااااااااااااااااا قبلا پیشنهادش رو داشتم
armstrong 2214 ارسال شده در 18 تیر، 2010 آی من دوس دارم تیم پیمان و فرناز رو نابود کنم:167: ها ها ها ها
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 18 تیر، 2010 عالیه دوستان توجه کنن این ستاره هایی که میبینن هر کودومش رو ما به سختی تو مسابقات المپیک و جهانی به دست آوردیم خوبه که خوشت اومد... :ws3::ws3:
Peyman 16150 ارسال شده در 18 تیر، 2010 آی من دوس دارم تیم پیمان و فرناز رو نابود کنم:167: ها ها ها ها :ws3:
Yuhana 12780 ارسال شده در 18 تیر، 2010 این بی انصافیه مارو نمیذارین شرکت کنیمااااا:pichak29: نه شما شرکت کنین فقز برنده نشین گرچه نمیشین
FrnzT 18194 ارسال شده در 18 تیر، 2010 آی من دوس دارم تیم پیمان و فرناز رو نابود کنم:167: ها ها ها ها به گزارشی که همکنون به دستم رسید توجه کنید. تیم پری استرانگه قبل شروع مراسم مسابقات لیگ برتر جام جهانی نخبگان انصراف خود رو اعلام کردند. هنوز از دلایل این عقب نشینی خبری به دست ما نرسیده. شاهدان حاضر در این مراسم دلیل این انصراف رو قَدَر بودن اعضای تیم فونیکس اعلام کردند، و ذکر کردند که تمامی تیمها در حال حاضر برای شرکت در مسابقه با این تیم قدرتمند در شک و تردید هستند. فونیکس فونیکس فونیکس فونیکس
Peyman 16150 ارسال شده در 18 تیر، 2010 به گزارشی که همکنون به دستم رسید توجه کنید. تیم پری استرانگه قبل شروع مراسم مسابقات لیگ برتر جام جهانی نخبگان انصراف خود رو اعلام کردند. هنوز از دلایل این عقب نشینی خبری به دست ما نرسیده. شاهدان حاضر در این مراسم دلیل این انصراف رو قَدَر بودن اعضای تیم فونیکس اعلام کردند، و ذکر کردند که تمامی تیمها در حال حاضر برای شرکت در مسابقه با این تیم قدرتمند در شک و تردید هستند. فونیکس فونیکس فونیکس فونیکس :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: لحظاتی پیش خبر فوق توسط تمامی خبرگذاری های معتبر مخابره شد !
ارسال های توصیه شده