Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ جوایز به جوایز نقدی تغییر کرده. روزای مسابقه تیمت جلوتر مشخص میشه. اون موقع میتونی برنامه ریزی کنی که کی بیای سوالا هم نوبتی بین تیما پرسیده میشه. همه سوالا یه جا پرسیده نمیشه. حالا صبر کن گیر من بیفتی، یه سوالایی میپرسم که هیچ گوگل و اسک و یاهویی نتونه کاری کنه :4chsmu1: خوب پس سهیل و محمدامین اسم تیمتون هم بگین تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: سهیل و محمدامین(روشنفکر): ؟؟؟ تیم 15: ؟؟؟ کسایی هم که تیمشون تکمیل نشده sara 20 EmperorMHSN @نیوشا marjan17 sepide1990 nazfar لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ محمد بازم که اسم منو نوشتی :w00: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سلام آقا اسم منم یه جا یادداشت کنید . لطفا :ws2: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ من میگم اسم تیممون بشه spow اینم عکس تیممون: اگر سهیلم موافق بود همینو ثبت بزنید! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ من میگم اسم تیممون بشه spow اینم عکس تیممون: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر سهیلم موافق بود همینو ثبت بزنید! وااااااااااااااااااااای اسم داییمه:girl_blush2: اره همینو بذارین خوبه:w31: سهیل هم از خداشه لینک به دیدگاه
a_m68 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ من میگم اسم تیممون بشه spow اینم عکس تیممون: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر سهیلم موافق بود همینو ثبت بزنید! میخواین اسم بابایی منو بزارین؟؟؟!!!!! با بابایی من چیکار دارین خوب؟؟؟؟؟؟ :دی لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ اسم منم وردارین.کسی رو پیدا نکردم و دوستانی هم که هستن نمیشناسم. میلم تهنا شم لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ اسم منم وردارین.کسی رو پیدا نکردم و دوستانی هم که هستن نمیشناسم.میلم تهنا شم :there: نازی خوب برو آشنا شو مگه چیه؟ لوس نشیاااااااااااااااااااااااااااا میام میزنمتاااااااااااااااااا بمون و با یکی از بچه ها که هم گروهی پیدا نکرده دوست شو اصلا بگو من برم با هر کی میخوای بحرفم بیارمش اینجا:w31: لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ :there:نازی خوب برو آشنا شو مگه چیه؟ لوس نشیاااااااااااااااااااااااااااا میام میزنمتاااااااااااااااااا بمون و با یکی از بچه ها که هم گروهی پیدا نکرده دوست شو اصلا بگو من برم با هر کی میخوای بحرفم بیارمش اینجا:w31: نیخوامممممم یوحی جدیدا دوست یابیم ضعیف شده!!! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ نیخوامممممم یوحیجدیدا دوست یابیم ضعیف شده!!! :there: وااااااااااااااااااا تو که روابط عمومیت به این خوبیه نگی از این حرفاااااااااااااااااااااااا:icon_pf (34): بلو یه دوست خوف بلا خودت پیدا تن ببینم!:w31: لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ :there:وااااااااااااااااااا تو که روابط عمومیت به این خوبیه نگی از این حرفاااااااااااااااااااااااا:icon_pf (34): بلو یه دوست خوف بلا خودت پیدا تن ببینم!:w31: :ws28: نه بابا اگه روابط عمومیم خوب بود که ... فدات بشم.راستش حس دوست یابی نیست! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ :ws28:نه بابا اگه روابط عمومیم خوب بود که ... فدات بشم.راستش حس دوست یابی نیست! که ..... بلو بخواف الان تو خوافت میاد:girlhi: لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ که .....بلو بخواف الان تو خوافت میاد:girlhi: وای از دست تو دخملیه نازممممم فدات بشم بوس بای لینک به دیدگاه
mehran_setup 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ اینجا مسابقه است یا اسپم بارون لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به همه اینجا هم دست از اسپم برنمیدارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: میخواستم بگم چون هم تیمی من یعنی ستاره خانوم فقط یه مواقع خاصی تشریف میارن به انجمن و توی زمانهایی که ایشون هستند من قادر نیستم که بیام من از این مسابقات انصراف میدم:w00: برای همه دوستان گلم آرزوی موفقیت میکنم شاد باشید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ نازنین میگم برو با این محمدحسین هم گروهی شو. جاوید خوب لازم نیست هر دو نفر حتماً حضور داشته باشین. درسته واسه سوالا و جوابا هماهنگ کنین و از هم کمک بگیرین بهتره ولی یکیتونم بیاد جواب بده یا سوال بپرسه کافیه. حالا همه اینا که هم تیمی پیدا نکردن نرن یه اسم همینطوری بگن که با فلانی همگروهم. بعد در اصل خودش تنها باشه حالا وقت زیاده واسه همگروهی پیدا کردن. جاوید ببین اگر ستاره هم نمیتونه بیاد با یکی دیگه همگروه شو. من فعلاً تیمتون رو حذف نمیکنم. تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: سهیل و محمدامین(روشنفکر): spow تیم 15: ؟؟؟ کسایی هم که تیمشون تکمیل نشده sara 20 EmperoMHSN @نیوشا marjan17 sepide1990 nazfar لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ نازنین میگم برو با این محمدحسین هم گروهی شو. @نیوشا marjan17 sepide1990 nazfar وای چقدر ادمینیه اینجا مهلبونه. نیخوام ادمینی محمد حسین دعوا میتنه منو لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خوب با سارا و نیوشا و مرجان و سپیده برو. ولی محمد حسینم پسر خوبیه ها لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ وای چقدر ادمینیه اینجا مهلبونه.نیخوام ادمینی محمد حسین دعوا میتنه منو :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: همون! :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده