Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ پس خیالت راحت باشه هرکی مونده هم شاگرد زرنگه. به خصوص اونایی که تا الان تیمشون رو معرفی کردن :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ پس خیالت راحت باشه هرکی مونده هم شاگرد زرنگه. به خصوص اونایی که تا الان تیمشون رو معرفی کردن :banel_smiley_52: :ws47: :there: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: ؟؟؟ کسایی هم که تیمشون تکمیل نشده sara 20 EmperorMHSN @نیوشا marjan17 sepide1990 nazfar لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوها اینا که کچلوها بودن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ به دلیل تهدیدات وارده دوباره عوض شد لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ به دلیل تهدیدات وارده دوباره عوض شد تکدیب میشه خودت متوجه شدی جا به جا گذاشتی:w16::w16: اینا که کچلوها بودن نه خیر اسم گروه شما اینه:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: عکستونم گذاشته بودم که:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آقا سری اول مسابقه هر وقت انجام شد من به گروه برنده 2 تا کارت شارژ 2000 تومنی میدم فقط سری اول ها:persiana__hahaha: ببینیم نصیب کی میشه لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آقا سری اول مسابقه هر وقت انجام شدمن به گروه برنده 2 تا کارت شارژ 2000 تومنی میدم فقط سری اول ها:persiana__hahaha: ببینیم نصیب کی میشه بابا ولخرج:persiana__hahaha::persiana__hahaha: بابا پولدار:persiana__hahaha::persiana__hahaha: بابا مرفه بی درد:persiana__hahaha::persiana__hahaha: مهسا ایرانسل اینا نداره جفتش میشه مال من لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ شما که همون دور اول حذف میشین چه برسه به اینکه بخواین اول بشین چه اعتماد به نفس کاذبی لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ شما که همون دور اول حذف میشین چه برسه به اینکه بخواین اول بشین چه اعتماد به نفس کاذبی ترو خدا ادمین ما رو باش به جای این که روحیه بده تضعیف روحیه میکنه :w00: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ شما که همون دور اول حذف میشین چه برسه به اینکه بخواین اول بشین چه اعتماد به نفس کاذبی میزارم مهسا بیاد بجوابه:w16: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ کیست که مرا یاری کند؟ بیا رفیق نشان دهیم اینان متوهمانی بیش نیستن بیا همسفر بزنیم یکی کی نفلشون کنیم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ کیست که مرا یاری کند؟بیا رفیق نشان دهیم اینان متوهمانی بیش نیستن بیا همسفر بزنیم یکی کی نفلشون کنیم و این چنین سهیل وارد می شود :1238: تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: ؟؟؟ کسایی هم که تیمشون تکمیل نشده sara 20 EmperorMHSN @نیوشا marjan17 sepide1990 nazfar soheil لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ خوشم میاد از وقتی من و پیمان قدم تو این تاپیک گذاشتیم تاپیک یه تکونی خورد لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ کیست که مرا یاری کند؟بیا رفیق نشان دهیم اینان متوهمانی بیش نیستن بیا همسفر بزنیم یکی کی نفلشون کنیم چرا روشنفکر رو نمیگی بیاد لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ چرا روشنفکر رو نمیگی بیاد چیز فکر نوسان داره گاهی میاد گاهی نمیاد آره همون خوبه بذار بگم میاد بندازید اون شمشیر چوبیتونو زمین لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ حیف که من یه مدت نیستم و گرنه فرناز میدنستی کی تکون میده این مسابقه رو لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ منم دعوت سهیلو قبول میکنم...ولی به شرطی که قرار نباشه که 24ساعته تو انجمن باشم!!:45645: حالا اینجا چیکاار باید کرد؟ هرچی سوال دارید بهم بگید تا منم از گوگل و اسک بپرسمو جوابشو بهتون بگم! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ میگم با 50و3و20 امتیاز دردی از دردای ما درمان نمیشه که!! بی زحمت امتیازارو ببرید روی 500و300و200! اینجوری نمیصرفه...تازشم اگر امتیازا زیاد بشن،تلاش برای شرکت تو مسابقه و گرفتن مقام اول بیشتر میشه! لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ خوشم میاد از وقتی من و پیمان قدم تو این تاپیک گذاشتیم تاپیک یه تکونی خورد محمد باید اول یه دوره مسابقات مقدماتی برگزار کنه، دو سه تا تیم اول رو بفرسته تو دور اصلی، با ما مسابقه بدن ! اینجوری هم سطح رقابت ها می ره بالا، هم اینکه تیم هایی مثل سیبیل و کچل و این چیزا وقت ما رو تلف نمی کنن ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده