رفتن به مطلب

بچگی

Saba Heidari

ارسال های توصیه شده

سلام سلام. من خیلی وقته به این موضوع فکر میکنم. یجورایی خودمو میبرم به اون زمانی که همه ی لذتم کارتون بابا لنگ دراز بود. دیدن الو الو من جوجوام. دیدن کلاه قرمزی. دیدن فوتبالیستا............

هی...... :sigh:

از اون زمان خیلی میگذره ، اما من دلم هنوز پیش زی زی گولو، کلاه قرمزی، ان شرلی، حنا، سوباسا، سنجد و .............. است.:ws37:

شما بچه بودین، کدوم این شخصیتا رو دوست داشتین؟ دوست داشتین جای کدومشون باشید؟؟؟؟

بیاین خاطره هامونو زنده کنیم. خسته شدم از بزرگ بودن:w000:

• Like 18
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من عاشق وروجك بودم:hapydancsmil:...عاشق اون تخت خواب كوچولوش كه اون مرد نجار براش درست كرد:ws3:!خيلي شيطون و دوست داشتني بود!:hapydancsmil:

كارتون ساعت برناردم خيلي دوست داشتم...هميشه دلم مي خواست اون ساعتو داشته باشم تا صبحا بيشتر مي خوابيدم و ديرتر مي رفتم مدرسه :ws28:يا وقتي يه وسيله مو تو خونه جا ميذاشتم زمانو نگه مي داشتم و مي رفتم مياوردمش تا خانوم معلممون دعوام نكنه:ws28:!(تمام اينا فكراي اون موقع است:whistle:...بچگي:sigh:!):sad0:

• Like 9
لینک به دیدگاه
من همیشه دوست داشتم کاکرو تو فوتبالیست ها باشم و همیشه آستینما مثل اون بالا میزدم یادش بخیر:ws37:

از بچگی ام خشن بوده:viannen_38:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من عاشق وروجك بودم:hapydancsmil:...عاشق اون تخت خواب كوچولوش كه اون مرد نجار براش درست كرد:ws3:!خيلي شيطون و دوست داشتني بود!:hapydancsmil:

كارتون ساعت برناردم خيلي دوست داشتم...هميشه دلم مي خواست اون ساعتو داشته باشم تا صبحا بيشتر مي خوابيدم و ديرتر مي رفتم مدرسه :ws28:يا وقتي يه وسيله مو تو خونه جا ميذاشتم زمانو نگه مي داشتم و مي رفتم مياوردمش تا خانوم معلممون دعوام نكنه:ws28:!(تمام اينا فكراي اون موقع است:whistle:...بچگي:sigh:!):sad0:

آی گفتی .منم خیلی دلم میخواست ساعت برناردو داشته باشم:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلااااااااااااااااااااام ...

چه موضوع خوبی رو انتخاب کردی :hapydancsmil:

من از کوچیکی عاشق جودی بودم ... وای خودمو میکشتم اگه ی قسمتش از دستم میرفت دیگه تو خونه همش گریه بود تا قسمت بعد :whistle:

حالا هم همینجوره تقریبا ولی با این تفاوت که هر موقع دلم میگیره میرم سی دی هاش رو میزارم و نگاه میکنم ...

مامانم بعضی موقع هااا منو مسخره میکنه ولی خودش از من بیشتر خوشش میااااد و میشینه باهام نگاه میکنه :ws3:

شخصیتاهای دیگه هم دوس داشتم مثه هایدی و ...

• Like 11
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...