Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ سلام سلام. من خیلی وقته به این موضوع فکر میکنم. یجورایی خودمو میبرم به اون زمانی که همه ی لذتم کارتون بابا لنگ دراز بود. دیدن الو الو من جوجوام. دیدن کلاه قرمزی. دیدن فوتبالیستا............ هی...... از اون زمان خیلی میگذره ، اما من دلم هنوز پیش زی زی گولو، کلاه قرمزی، ان شرلی، حنا، سوباسا، سنجد و .............. است. شما بچه بودین، کدوم این شخصیتا رو دوست داشتین؟ دوست داشتین جای کدومشون باشید؟؟؟؟ بیاین خاطره هامونو زنده کنیم. خسته شدم از بزرگ بودن 18 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ من همیشه دوست داشتم کاکرو تو فوتبالیست ها باشم و همیشه آستینما مثل اون بالا میزدم یادش بخیر 13 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ من عاشق وروجك بودم:hapydancsmil:...عاشق اون تخت خواب كوچولوش كه اون مرد نجار براش درست كرد!خيلي شيطون و دوست داشتني بود!:hapydancsmil: كارتون ساعت برناردم خيلي دوست داشتم...هميشه دلم مي خواست اون ساعتو داشته باشم تا صبحا بيشتر مي خوابيدم و ديرتر مي رفتم مدرسه يا وقتي يه وسيله مو تو خونه جا ميذاشتم زمانو نگه مي داشتم و مي رفتم مياوردمش تا خانوم معلممون دعوام نكنه!(تمام اينا فكراي اون موقع است...بچگي!) 9 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ من همیشه دوست داشتم کاکرو تو فوتبالیست ها باشم و همیشه آستینما مثل اون بالا میزدم یادش بخیر از بچگی ام خشن بوده:viannen_38: 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ از بچگی ام خشن بوده:viannen_38: خشن نبودم مقتدر بودم:1111: 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ خشن نبودم مقتدر بودم:1111: یکی تو مقتدری یکی اون کاکرو:w589: 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ یکی تو مقتدری یکی اون کاکرو:w589: دیگه مرد واقعی هستیم نه مثل بعضیا بیام زانو بزنم 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ دیگه مرد واقعی هستیم نه مثل بعضیا بیام زانو بزنم اووهووووووووووووی ی ی:vahidrk: تو خوبی 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ اووهووووووووووووی ی ی:vahidrk: تو خوبی نمیخواستم ریا بشه که خوبم:viannen_38: :vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ نمیخواستم ریا بشه که خوبم:viannen_38::vahidrk: ریا شد دیگه:ubhuekdv133q83a7yy7 خوب کس دیگه ست 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ ریا شد دیگه:ubhuekdv133q83a7yy7 خوب کس دیگه ست اره مقتدر و خشن:viannen_38: بپا فقط ریا نشه 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ اره مقتدر و خشن:viannen_38: بپا فقط ریا نشه نترس نمیشه خودش نیست ولی 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ نترس نمیشهخودش نیست ولی ولی چی؟ اون نصفه که هست:(87): 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ ولی چی؟ اون نصفه که هست:(87): :w420: تو پروفایلت منتظره...:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ من عاشق وروجك بودم:hapydancsmil:...عاشق اون تخت خواب كوچولوش كه اون مرد نجار براش درست كرد!خيلي شيطون و دوست داشتني بود!:hapydancsmil:كارتون ساعت برناردم خيلي دوست داشتم...هميشه دلم مي خواست اون ساعتو داشته باشم تا صبحا بيشتر مي خوابيدم و ديرتر مي رفتم مدرسه يا وقتي يه وسيله مو تو خونه جا ميذاشتم زمانو نگه مي داشتم و مي رفتم مياوردمش تا خانوم معلممون دعوام نكنه!(تمام اينا فكراي اون موقع است...بچگي!) آی گفتی .منم خیلی دلم میخواست ساعت برناردو داشته باشم 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ من همه کار تون ها رو دوست داشتم مخصوصا خانواده دکتر ارنست 8 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااام ... چه موضوع خوبی رو انتخاب کردی :hapydancsmil: من از کوچیکی عاشق جودی بودم ... وای خودمو میکشتم اگه ی قسمتش از دستم میرفت دیگه تو خونه همش گریه بود تا قسمت بعد حالا هم همینجوره تقریبا ولی با این تفاوت که هر موقع دلم میگیره میرم سی دی هاش رو میزارم و نگاه میکنم ... مامانم بعضی موقع هااا منو مسخره میکنه ولی خودش از من بیشتر خوشش میااااد و میشینه باهام نگاه میکنه شخصیتاهای دیگه هم دوس داشتم مثه هایدی و ... 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده