moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ امتحان کن عزیزم ضرر نداره آفرین همینه حقته اینقد پیچیده س؟؟ ببینیمو تعریف کنیم من منتظر نشستم شوما کف و سقف و جزییات پنجره زدین... احتمالا بعد می رین سراغ دیوار چینی و بعدم پلاستر و بعد ایشالله که گچ رو می زنین روش ..کف هم که زدین....ایزوگام فراموش نشه دیگه چی می مونه؟! آها!!!بریم تو کار کمد زنی و کابینت زنی و شیرآلات و کلید برقووو......و غیره...من منتظرم شوما از این دست موارد بیاین بیرون!!! تا اینا رو رد کردین خبر بدین ما هم بیایم شرکت کنیم 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ من منتظر نشستم شوما کف و سقف و جزییات پنجره زدین... احتمالا بعد می رین سراغ دیوار چینی و بعدم پلاستر و بعد ایشالله که گچ رو می زنین روش ..کف هم که زدین....ایزوگام فراموش نشه دیگه چی می مونه؟! آها!!!بریم تو کار کمد زنی و کابینت زنی و شیرآلات و کلید برقووو......و غیره...من منتظرم شوما از این دست موارد بیاین بیرون!!! تا اینا رو رد کردین خبر بدین ما هم بیایم شرکت کنیم ایول چه پیشنهادای خوبی 4 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااام منم هستم.من تا حالا تو مسابقات عکاسی شرکت نکردم،بنظر مسابقه جالبی باشه. 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ خوب چه خبر؟؟ زود باشین دیگه:دی 6 تا عکس شده تا الان 4 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ منم طبق معمول میشرکتم صب کنین عکسمو بفرستم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ هیچ کاری نکردم من هنوززززززززز یادم رفته بود عکس بفرستم 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ تا شنبه وقت هست بجونبین 4 لینک به دیدگاه
nice-arch 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ من ميخواستم عكس خوشگلمو بفرستم ولي كامپيوترم خراب شدهمن ميخواستم بشركتم:4564: 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ فرستاده شد , امیدوارم مورد قبول واقع شود 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ 9 تا عکس تا الان دو روز هم وقت دارین 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ شونصد تا عکس دارم نمیدونم کدومش بهتره.باز مسابقه شروع می شه می گم اون یکی رو می فرستادم بهتر بود ! اه 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ شونصد تا عکس دارم نمیدونم کدومش بهتره.باز مسابقه شروع می شه می گم اون یکی رو می فرستادم بهتر بود ! اه منم مثل تو گیج شده بودم ولی بالاخره یکیش رو فرستادم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ منم مثل تو گیج شده بودم ولی بالاخره یکیش رو فرستادم آخه همیشه بعدش پشیمون می شم چون از انتخاب رای دهنده ها شگفت زده می شم، می گم منکه شبیه همونو داشتممممممم 4 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ خودمون باید عکس بگیریم؟یا عکس از هرجا میشه باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ خودمون باید عکس بگیریم؟یا عکس از هرجا میشه باشه؟ حتما باید خودت عکس رو گرفته باشی عزیزم 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ 10 تا عکس تا فردا فرصت دارین 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ هر کاری کردم نتونستم شرکت نکنم میدونم ایندفعه هم ضایع میشم اما عیبی نداره 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ هر کاری کردم نتونستم شرکت نکنممیدونم ایندفعه هم ضایع میشم اما عیبی نداره عزيزم به خودت اعتماد داشته باش ما پشتتيم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده