moein.s 18984 ارسال شده در 2 آذر، 2012 امتحان کن عزیزم ضرر نداره آفرین همینه حقته اینقد پیچیده س؟؟ ببینیمو تعریف کنیم من منتظر نشستم شوما کف و سقف و جزییات پنجره زدین... احتمالا بعد می رین سراغ دیوار چینی و بعدم پلاستر و بعد ایشالله که گچ رو می زنین روش ..کف هم که زدین....ایزوگام فراموش نشه دیگه چی می مونه؟! آها!!!بریم تو کار کمد زنی و کابینت زنی و شیرآلات و کلید برقووو......و غیره...من منتظرم شوما از این دست موارد بیاین بیرون!!! تا اینا رو رد کردین خبر بدین ما هم بیایم شرکت کنیم 4
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 من منتظر نشستم شوما کف و سقف و جزییات پنجره زدین... احتمالا بعد می رین سراغ دیوار چینی و بعدم پلاستر و بعد ایشالله که گچ رو می زنین روش ..کف هم که زدین....ایزوگام فراموش نشه دیگه چی می مونه؟! آها!!!بریم تو کار کمد زنی و کابینت زنی و شیرآلات و کلید برقووو......و غیره...من منتظرم شوما از این دست موارد بیاین بیرون!!! تا اینا رو رد کردین خبر بدین ما هم بیایم شرکت کنیم ایول چه پیشنهادای خوبی 4
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 3 آذر، 2012 سلااااااااااااااااام منم هستم.من تا حالا تو مسابقات عکاسی شرکت نکردم،بنظر مسابقه جالبی باشه. 4
nice-arch 469 ارسال شده در 6 آذر، 2012 من ميخواستم عكس خوشگلمو بفرستم ولي كامپيوترم خراب شدهمن ميخواستم بشركتم:4564: 3
سـارا 20071 ارسال شده در 6 آذر، 2012 شونصد تا عکس دارم نمیدونم کدومش بهتره.باز مسابقه شروع می شه می گم اون یکی رو می فرستادم بهتر بود ! اه 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 6 آذر، 2012 شونصد تا عکس دارم نمیدونم کدومش بهتره.باز مسابقه شروع می شه می گم اون یکی رو می فرستادم بهتر بود ! اه منم مثل تو گیج شده بودم ولی بالاخره یکیش رو فرستادم 4
سـارا 20071 ارسال شده در 6 آذر، 2012 منم مثل تو گیج شده بودم ولی بالاخره یکیش رو فرستادم آخه همیشه بعدش پشیمون می شم چون از انتخاب رای دهنده ها شگفت زده می شم، می گم منکه شبیه همونو داشتممممممم 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 7 آذر، 2012 خودمون باید عکس بگیریم؟یا عکس از هرجا میشه باشه؟ حتما باید خودت عکس رو گرفته باشی عزیزم 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 آذر، 2012 هر کاری کردم نتونستم شرکت نکنم میدونم ایندفعه هم ضایع میشم اما عیبی نداره 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 8 آذر، 2012 هر کاری کردم نتونستم شرکت نکنممیدونم ایندفعه هم ضایع میشم اما عیبی نداره عزيزم به خودت اعتماد داشته باش ما پشتتيم 3
ارسال های توصیه شده