shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ آیا می دانید چه ورزش هایی برای متولدین ماه های مختلف مناسب است و متولدین ماه های مختلف از چه فعالیت های ورزشی بیشتر لذت می برند؟ برج حمل (فروردین) قوچ قوی هیکل انرژی زیادی را صرف ورزش می کند. فعالیت های ورزشی مثل دو سرعت، ایروبیک پیشرفته و تایبو برای متولدین این ماه بسیار مناسب است. برج ثور (اردیبهشت) گاو نیرومند و پرعضله، بنیه و استقامت بسیار بالایی دارد که برای ورزش هایی مثل قایقرانی، وزنه برداری، مسابقات طناب کشی، راگبی، و کریکت بسیار مناسب است. برج جوزا (خرداد) دوقلوهای پراستعداد، و قابل انعطاف، از ورزش های دو نفره و ورزش هایی که نیاز به استفاده از قوه تعقل دارد، لذت می برند. تنیس دو نفره، کروکه (نوعی بازی با گوی و حلقه کروکت)، بیلیارد و لوژسواری برای متولدین این ماه بسیار مناسب است. برج سرطان (تیر) خرچنگ که عنصر وجودیش آب است، به شرکت کردن در ورزش های گروهی که در آب انجام می گیرد علاقه زیادی دارد، از اینرو ورزش هایی مثل واترپولو، قایقرانی، و هاکی روی یخ برای آنها بسیار مناسب است. برج اسد (مرداد) متولدین این ماه که ذاتاً رهبر به دنیا آمده اند، بنیه و استقامت بالایی داشته و علاقه و رغبت زیادی هم به ورزش های رقابتی دارند. قایق رانی، گلف، اسکی و مسابقات اتومبیل رانی جزو ورزش های محبوب آنهاست. برج سنبله (شهریور) فرشته پر ذوق و استعداد و کاردان، به دنبال ورزش هایی است که انگیزش ذهنی داشته باشد و علاقه زیادی به فیتنس دارند و ورزش هایی مثل بسکتبال، ژیمناستیک، یوگا و بدنسازی برای این افراد بسیار مناسب است. برج میزان (مهر) افراد متولد این ماه به دنبال ورزش های فکری هستند که به صورتی دو نفره انجام گیرد و بتوانند از طریق آنها تعادل خود را محک بزنند. ورزش هایی مثل ژیمناستیک، پاتیناژ، هندبال، و اسکیت مناسب حال آنهاست. برج عقرب (آبان) عقرب جهنده و مکار، از ورزش هایی لذت می برد که جرات آنها را محک بزند و نیاز به استقامت و استراتژی داشته باشد. شطرنج یا دو ماراتن ورزش های ایده آل برای این افراد است. برج قوس (آذر) کماندار پرجرات و پر انرژی در ورزش های تیمی و استقامت طلب استعداد زیادی دارند. ورزش هایی مثل بیس بال، اسب سواری، اسکواش، و البته تیراندازی با تیر و کمان برای آنها مناسب است. برج جدی (دی) بز ثابت قدم، ذاتاً تمایل بسیار زیادی به کوه نوردی و صخره نوردی دارد. ورزش های تیمی مثل فوتبال نیز زمینه رقابتی برای آنها فراهم می کند که علاقه زیادی به آن دارند. برج دلو (بهمن) متولدین این ماه در جدیدترین ورزش ها که حتی بیشتر مردم اسمش را هم نشنیده اند، شرکت می کنند. آنها برای ورزش هایی مثل اسنوبورد، موج سواری، پرش با اسکی، و پرش مناسب هستند. برج حوت (اسفند) ماهی آب دوست ما در ورزش های آبی مثل اسکی آبی، ماهیگیری، قایق سواری در رودخانه و البته شنا تبحر خاصی دارد. fa.azadnegar.com گردآوری : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 31 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج دلو (بهمن) متولدین این ماه در جدیدترین ورزش ها که حتی بیشتر مردم اسمش را هم نشنیده اند، شرکت می کنند. آنها برای ورزش هایی مثل اسنوبورد، موج سواری، پرش با اسکی، و پرش مناسب هستند. 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ من دکترم بهم گفت باید بری ورزش های آبیها من نمیدونستم برج سرطان (تیر) خرچنگ که عنصر وجودیش آب است، به شرکت کردن در ورزش های گروهی که در آب انجام می گیرد علاقه زیادی دارد، از اینرو ورزش هایی مثل واترپولو، قایقرانی، و هاکی روی یخ برای آنها بسیار مناسب است. 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج میزان (مهر) افراد متولد این ماه به دنبال ورزش های فکری هستند که به صورتی دو نفره انجام گیرد و بتوانند از طریق آنها تعادل خود را محک بزنند. ورزش هایی مثل ژیمناستیک، پاتیناژ، هندبال، و اسکیت مناسب حال آنهاست. :hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج میزان (مهر) افراد متولد این ماه به دنبال ورزش های فکری هستند که به صورتی دو نفره انجام گیرد و بتوانند از طریق آنها تعادل خود را محک بزنند. ورزش هایی مثل ژیمناستیک، پاتیناژ، هندبال، و اسکیت مناسب حال آنهاست. پاتیناژ بسی دوس میداریم ولی کوووو 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج جوزا (خرداد) دوقلوهای پراستعداد، و قابل انعطاف، از ورزش های دو نفره و ورزش هایی که نیاز به استفاده از قوه تعقل دارد، لذت می برند. تنیس دو نفره، کروکه (نوعی بازی با گوی و حلقه کروکت)، بیلیارد و لوژسواری برای متولدین این ماه بسیار مناسب است. برج دلو (بهمن) متولدین این ماه در جدیدترین ورزش ها که حتی بیشتر مردم اسمش را هم نشنیده اند، شرکت می کنند. آنها برای ورزش هایی مثل اسنوبورد، موج سواری، پرش با اسکی، و پرش مناسب هستند. والا من که اسم اینهارو خیلی شنیدم! ولی برعکس ورزشهایی که تو ماه خودم گفته رو نشنیدم اصلا! 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج سنبله (شهریور) فرشته پر ذوق و استعداد و کاردان، به دنبال ورزش هایی است که انگیزش ذهنی داشته باشد و علاقه زیادی به فیتنس دارند و ورزش هایی مثل بسکتبال، ژیمناستیک، یوگا و بدنسازی برای این افراد بسیار مناسب است. 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج سنبله (شهریور) فرشته پر ذوق و استعداد و کاردان، به دنبال ورزش هایی است که انگیزش ذهنی داشته باشد و علاقه زیادی به فیتنس دارند و ورزش هایی مثل بسکتبال، ژیمناستیک، یوگا و بدنسازی برای این افراد بسیار مناسب است. من خراباتی.. یک شهریوری هستم....از این نوشته های که اینجا هست اعلام برائت و توامان اعلام انزجار می کنم فوتبال...والیبال...پینگ پونگ.......اینا ورزش های مورد علاقه ی من هست و اونا رو انجام می دم.... یوگا؟؟!!!!! تا حالا از نزدیک یکی که داره یوگا کار می کنه رو ندیدم...... 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج جدی (دی) بز ثابت قدم، ذاتاً تمایل بسیار زیادی به کوه نوردی و صخره نوردی دارد. ورزش های تیمی مثل فوتبال نیز زمینه رقابتی برای آنها فراهم می کند که علاقه زیادی به آن دارند. اصن تهِ تــــهِ تـــــــــــــهِشِ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ خرچنگ که عنصر وجودیش آب است، به شرکت کردن در ورزش های گروهی که در آب انجام می گیرد علاقه زیادی دارد، از اینرو ورزش هایی مثل واترپولو، قایقرانی، و هاکی روی یخ برای آنها بسیار مناسب است. نشد یه بار طالع مارو به خرچنگ ربط ندن:w74: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ نشد یه بار طالع مارو به خرچنگ ربط ندن:w74: خوب نمادِ ماهته 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج قوس (آذر) کماندار پرجرات و پر انرژی در ورزش های تیمی و استقامت طلب استعداد زیادی دارند. ورزش هایی مثل بیس بال، اسب سواری، اسکواش، و البته تیراندازی با تیر و کمان برای آنها مناسب است. اسکواش . تیر اندازی با کمان دوست دارم...اما رشته ی اصلیم والیباله...شنا و بدمینتون هم یه وقتایی.... اما اسب سواری و نه دیگه 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج ثور (اردیبهشت) گاو نیرومند و پرعضله، بنیه و استقامت بسیار بالایی دارد که برای ورزش هایی مثل قایقرانی، وزنه برداری، مسابقات طناب کشی، راگبی، و کریکت بسیار مناسب است. وزنه برداری!!! طناب کشییم مگه ورزش حساب میشه!!! نمیدونستم... ما بچه بودیم زنگ تفریحا بازی میکردیم! راگبی و کریکت !!!!بیخیاااااال 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج ثور (اردیبهشت) گاو نیرومند و پرعضله، بنیه و استقامت بسیار بالایی دارد که برای ورزش هایی مثل قایقرانی، وزنه برداری، مسابقات طناب کشی، راگبی، و کریکت بسیار مناسب است. عجب آدمیه ها ورزشایی که گفته ماشالا خیلی به من میخوره 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج جوزا (خرداد) دوقلوهای پراستعداد، و قابل انعطاف، از ورزش های دو نفره و ورزش هایی که نیاز به استفاده از قوه تعقل دارد، لذت می برند. تنیس دو نفره، کروکه (نوعی بازی با گوی و حلقه کروکت)، بیلیارد و لوژسواری برای متولدین این ماه بسیار مناسب است. واقعا میگم چرا به این بازی ها علاقه خاصی دارم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ برج جدی (دی) بز ثابت قدم، ذاتاً تمایل بسیار زیادی به کوه نوردی و صخره نوردی دارد. ورزش های تیمی مثل فوتبال نیز زمینه رقابتی برای آنها فراهم می کند که علاقه زیادی به آن دارند. : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخ آخ!! من از کوه نوردی و صخره نوردی خوشم نمیاد به هیچ عنواااااااااااان میترسم اصلا :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ شه دخت خانوم کاش یک نظر سنجی می زاشتین..ببینیم چقد این مطالب با کسانی که می خوننش مطابقت دارند.. مثلا بیرسید... این مطالب با شما چه مقدار مطابقت داشتن؟ 1. 100 درصد 2. 70 درصد 3. 50 درصد 4. 20 درصد 5. هیچی حالا سوال و گزینه هاش با شما من مثال زدم..... فقط یک پیشنهاد بود 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ برج جدی (دی) بز ثابت قدم، ذاتاً تمایل بسیار زیادی به کوه نوردی و صخره نوردی دارد. ورزش های تیمی مثل فوتبال نیز زمینه رقابتی برای آنها فراهم می کند که علاقه زیادی به آن دارند. بـــز ثابت قدم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ نشد یه بار طالع مارو به خرچنگ ربط ندن:w74: خرچنگ که خوبه.....برو شاد باش که به خر مگس ربطش نمیدن 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ برج جدی (دی) بز ثابت قدم، ذاتاً تمایل بسیار زیادی به کوه نوردی و صخره نوردی دارد. ورزش های تیمی مثل فوتبال نیز زمینه رقابتی برای آنها فراهم می کند که علاقه زیادی به آن دارند. کوه نوردی خوبه ولی صخره نوردی نه :icon_razz: بچه بودم همش تو کوچه در حال فوتبال بازی بودم خیلی دوست داشتم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده