تینا 15116 ارسال شده در 1 آذر، 2012 برج سنبله (شهریور) فرشته پر ذوق و استعداد و کاردان، به دنبال ورزش هایی است که انگیزش ذهنی داشته باشد و علاقه زیادی به فیتنس دارند و ورزش هایی مثل بسکتبال، ژیمناستیک، یوگا و بدنسازی برای این افراد بسیار مناسب است. 2
parsamir 596 ارسال شده در 4 دی، 2012 من ماه مهریم اما اصلا اون ورزشایی که انجا گفتنو انجا نمیدم,فقط فوتبال و فوتسال 1
*pedram* 21266 ارسال شده در 4 دی، 2012 برج اسد (مرداد) متولدین این ماه که ذاتاً رهبر به دنیا آمده اند، بنیه و استقامت بالایی داشته و علاقه و رغبت زیادی هم به ورزش های رقابتی دارند. قایق رانی، گلف، اسکی و مسابقات اتومبیل رانی جزو ورزش های محبوب آنهاست. به جز گلف از بقیش خوشم میاد. 1
faaarnaz 5345 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 "قوچ قوی هیکل انرژی زیادی را صرف ورزش می کند. فعالیت های ورزشی مثل دو سرعت، ایروبیک پیشرفته و تایبو برای متولدین این ماه بسیار مناسب است." تایبو دیگه چیه؟! 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 برج عقرب (آبان) عقرب جهنده و مکار، از ورزش هایی لذت می برد که جرات آنها را محک بزند و نیاز به استقامت و استراتژی داشته باشد. شطرنج یا دو ماراتن ورزش های ایده آل برای این افراد است. چقدر بد پیش بینی کردهدرست از ورزش هایی که بدم میآد گفتهشطرنج و دو ماراتن 1
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 برج عقرب (آبان) عقرب جهنده و مکار، از ورزش هایی لذت می برد که جرات آنها را محک بزند و نیاز به استقامت و استراتژی داشته باشد. شطرنج یا دو ماراتن ورزش های ایده آل برای این افراد است. 1
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 8 مرداد، 2013 "قوچ قوی هیکل انرژی زیادی را صرف ورزش می کند. فعالیت های ورزشی مثل دو سرعت، ایروبیک پیشرفته و تایبو برای متولدین این ماه بسیار مناسب است."تایبو دیگه چیه؟! ورزش تایبو 1
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 8 مرداد، 2013 والا من که اسم اینهارو خیلی شنیدم! ولی برعکس ورزشهایی که تو ماه خودم گفته رو نشنیدم اصلا! کروکه انگليسى ورزش : مسابقه بين دو تيم يا دو نفر در زمينى بطول 35 متر و عرض 26 متر با 6 دروازه و يک ميله عمودى لوژسواری هم یکی از خطرناکترین ورزشهای زمستانی شناخته شده بعد از اسکی
ارسالهای توصیه شده