شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ عکسم آپلود نمیشه برا منم نشد میشه تو پرشین گیگ آپ کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ برا منم نشد میشه تو پرشین گیگ آپ کنم؟ نمیدونم منم اگه بشه منم اونجا آپ میکنم 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ آپلود سنتر چک شد مشکلی نداره http://www.noandishaan.com/upload/ 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ آپلود سنتر چک شد مشکلی نداره http://www.noandishaan.com/upload/ دروغ که نمیگیم آپ نمیکنه عکسمو 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ آپلود سنتر چک شد مشکلی نداره http://www.noandishaan.com/upload/ عسک من مشکل داره 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ارسال کردم باشد که مورد قبول واقع شود 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ تا الان فقط 3 عکس !! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ منم اگر عکس مناسبی پیدا کردم حتما میشرکتم. لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ چرا الان دیدم اینوووو دیروز میتونستم بهترین عکس و بگیرم 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ چرا الان دیدم اینوووو دیروز میتونستم بهترین عکس و بگیرم دقت نمیکنی دیگه 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ چرا من دارم میرم مسافرت؟ چرا کامپیوترم قاطی کرده رم دوربینمو نمیخونه؟ چرا من انقدر بد شانس شدم تازگیا؟ و باز هم چرا من تو مسابقه نمیتونم شرکت کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ جوایز مسابقه در صورت شرکت 10 نفر : نفر اول 100 امتیاز + مدال نفر دوم: 75 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز اگر شرکت کننده ها بالای 20 نفر بود: نفر اول: 300 امتیاز + مدال نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 150 امتیاز نفر چهارم: 100 امتیاز نفر پنجم: 50 امتیاز اگه شرکت کننده ها بین 10 تا 20 بود چی؟ 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ اگه شرکت کننده ها بین 10 تا 20 بود چی؟ 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ چرا تا الان كسي به من نگفته بود؟!بعد يه هفته تازه منو دعوت كرديد؟ سعي مي كنم شركت كنم... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ تا الان 7 عکس فرستاده شده. این بند از قوانین مسابقه حذف شد ،برای عکستون یه اسم بذارید و یه توضیح کوچیک هم راجع بهش بدید. فقط عکستون رو بفرستید دیگه اسم و توضیح نمیخواد 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ اگه شرکت کننده ها بین 10 تا 20 بود چی؟ یعنی زیر 20 میشه دیگه همون جوایز 10 تایی براش در نظر گرفته میشه چرا تا الان كسي به من نگفته بود؟!بعد يه هفته تازه منو دعوت كرديد؟سعي مي كنم شركت كنم... تعداد کاربرها زیاده و ما نمیتونیم به همه اطلاع بدیم . شما تو این تاپیک از قسمت ابزارهای موضوع گزینه اشتراک در موضوع رو بزنید ، هر مسابقه ای بود مطلع خواهید شد . مسابقات تالارها 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ برخی از دوستان برای آپلود عکس خود در انجمن دچار مشکل شدند. این دسته از دوستان میتونند عکسشون رو در سایت های دیگه آپلود عکس ، آپلود کنند و با پیام خصوصی برام بفرستند. سایت هایی مثل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده