sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ تغييرات زير تالار ماشین آلات عمرانی تمام شد و اين تالار هم آمادست آقايون روسفيدمون كنيد خانماااا بيايين از اينجااااااا بريممممممم :w410: بزارين اقايون باخيالي راحت فعاليتشون رو بكنن :w00::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ خانماااا بيايين از اينجااااااا بريممممممم :w410:بزارين اقايون باخيالي راحت فعاليتشون رو بكنن :w00::icon_pf (34): ای جان... :there: اینا همش شوخیه :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ تغييرات زير تالار ماشین آلات عمرانی تمام شد و اين تالار هم آمادست آقايون روسفيدمون كنيد پس بقيه تغييرات چي مدير جان؟ اميدوارم اينم فقط يه بخش اضافي نشه خانماااا بيايين از اينجااااااا بريممممممم :w410:بزارين اقايون باخيالي راحت فعاليتشون رو بكنن :w00::icon_pf (34): نه ايجاد اين تالار مشروط بر فعاليت آقايون بوده:167: 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ خانماااا بيايين از اينجااااااا بريممممممم :w410:بزارين اقايون باخيالي راحت فعاليتشون رو بكنن :w00::icon_pf (34): نه بابا این حرفا چیه ... نصف این تالار خانم ها هستند ... این فقط جوابی بود یاسمن خانم پس بقيه تغييرات چي مدير جان؟اميدوارم اينم فقط يه بخش اضافي نشه:167: کدوم تغییرات همش تموم شده ... فقط هنوز بخش سازه کارش مونده :putertired: منتظر برنامه هدفمند تالار هم باشید 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابا این حرفا چیه ... نصف این تالار خانم ها هستند ... این فقط جوابی بود یاسمن خانم بله؟ کدوم تغییرات همش تموم شده ...فقط هنوز بخش سازه کارش مونده :putertired: منتظر برنامه هدفمند تالار هم باشید يعني بخش هايي كه توافق كرده بوديم حذف شدن؟پس چرا سوال و پاسخ هنوز سر جاشه؟ 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ ای جان... :there: اینا همش شوخیه :icon_pf (17): راست ميگي؟! نه ايجاد اين تالار مشروط بر فعاليت آقايون بوده:167: نه بابا این حرفا چیه ... نصف این تالار خانم ها هستند ... این فقط جوابی بود یاسمن خانم حالا شد 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ بله؟يعني بخش هايي كه توافق كرده بوديم حذف شدن؟ پس چرا سوال و پاسخ هنوز سر جاشه؟ عجب چشمان تيز بيني داري شما /// آره فقط همن بخش مونده كه الان ميرم درخواست حذفش ميدم ( اون دفعه از قلم افتاد - نه اينكه زياد بود ) ----------------------------- خب اول از همه براي همه دوستاني كه قراره چهار شنبه اين هفته امتحان بدهند آرزويه موفقيت مي كنيم ... اميدوارم خارج از هر نتيجه اي كه بعدا اعلام ميشه اول از همه براشون رضايت بخش باشه و بتونند مزد زحماتشون بگيرند ... --------------------- منم تو اين مدت يه خورده سرم شلوغ شده براي همين كم پيدا شدم ولي تمام سعيم ميكنم كه اين برنامه هدفمند و دعوت نامه رو تا آخر هفته آمادش كنم براي شما قرار بدم ... بابت همين حضور كمي هم كه دارم از همه دوستان شرمنده ايشالله جبران مي كنم ... از همه دوستان هم مي خوام مثل هميشه حواسشون به تالار عمران باشه تا برنامه 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ خب انگار اگه من نباشم اينجا رو كسي نيست درش و باز كنه نا سلامتي اين همه حرف زديم چي شد نه اينطوري نميشه يعني اگه من يه هفته نباشم شما اينطوري تالار مي چرخونيد سر صحبت با همه ست چه همكار چه كاربر ويژه و چه كاربران فعال تالار انتظار من از همه شما ها بيشتر اين تالار ارث بابام نيست كه فقط من بايد توش فعاليت كنم و برنامه بدم اين تالار براي خودتون يخورده نسبت به رشتتون غيرت و تعصب داشته باشيد ------------ حداقل تو تاپيك هاي مشاكرتي شركت نمي كنيد .. خودتون يه تاپيك ايجاد كنيد اولش كه من تالار گرفتم با خودم 2-3 تا كاربر بيشتر نداشت كه نمي تونستي حتي بهشون فعال هم بگي اما حالا بيش از 8 كاربر فعال داريم اين 8 تا كجاند خب بگيم بعضي از دوستان واقعا گرفتارند ولي بعضي ديگه چي گرفتاري براي همه ما ها هست من خودم بشدت تو اين مدت گرفتارم و دليل ايكه بيشتر شب ها هستم هم همينه -------------- حرف من اين نيست كه اجبار در كاره نه ... هيچ كس اينجا باهاش قرار داد بسته نشده بياد فعاليت كنه و اگه فعالين نكنه توبيخ ميشه نه ... ولي منظورم اينه كه يخورده به رشته كه داريم درس مي خونيم تعصب داشته باشيم اگه قرار 10 پست در روز در تالار هاي عمومي يا ديگز تالار ها داشته باشيم چه اشكالي داره حداقل يه پستم كه شده حتي كپي پست تو تالار خودتون داشته باشيد ... مشكلي پيش مياد من برنامه تالار و اماده كرده بودم و تا حدي هم جلو بردم اما با وجود اينكه بهتون گفتم قرار بهتون برنامه بدم هيچ كدومتون نيومديد و نگفتيد برنامه چيه اصلا ------------ قراره بزودي اينجا چند تا متخصص بياد واقعا ميخواين اين دوستان با چنين ركودي روبه رو بشند يك هفته خواستم فعاليت نداشته باشم تا ببينم كسي صداش بابت اين ركود در مياد يا نه ديدم نه خبري نيست .................. دوباره ميگم : فكر نمي كنم قرار دادن حداقل يه پست حتي كپي پستش وقت گير باشه --------------- ودوباره ميگم صحبتم با همه هست از همكار تا كاربر تالار اميدوارم ناراحت نشيد و بعد نيان نگيد كه نميتونيم خب !!!!!!!!! اتفاقا مي تونيد فقط بايد بخواهيد ----------- ببخشيد اگه امروز يه خورده تند شد لحنم ... از همه معذرت ميخوام و از همه شما ها ميخوام كه يخورده دل بسوزونيد ----------- برنامه اي هم كه گفتم سر حرفم هستم براتون ميفرستم -------- اميدوارم اين حرفام تلنگري باشه :sorry: شاد باشيد هميشه (چون اين از همه مهمتره) 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خب پس قرار شد برنامه بهتون داده بشه كه همونجا در مورد برنامه ها بشكل پيام خصوصي دونه دونه بحث ميكنيم -------------- مورد بعدي مسابقست كه همه در جزيانش هستيد ----------- مورد بعدي دعوت متخصصين كه در جريان اينم قرار داريد ----------- مورد بعدي : تو جلسه 5 شنبه كه تو تهران با مديران انجمن داشتيم قرار شد هر تالار بشكل مجزا در نشزيه فعاليت كنه و قرار شد بزودي يه زير تالار جديد براي برنامه ريزي و كليات مجله داشته باشيم ------------ مورد بعدي تعريف عنوان ها جديد كاربري و تغيير برخي از اونهاست كه بعد عيد كامل ميشه ----------- مورد بعدي دانشنامه ست http://www.noandishaan.com/forums/vbglossar.php?do=showcat&catid=27 خوشحال ميشم نظرتون بدونم -------- مورد بعدي صندلي داغ تخصصي هست كه قراره تو عيد شروع كنيم فكر كنم جالب بشه اينم ميشه برنامه ويژه نوروزي ------------ فكر كنم همين موارد تا عيد كافي باشه ----- 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ خب دوستان چند مدت پيش گفته بودم كه قراره از چند متخصص دعوت بشه تا امروز هم يه ليست نزديك به 30 نفر تهيه شده و تا الان هم به هر كدوم اين دوستان يكي دو تا پيام داده شده البته پيام ها خيلي ساده بود و بيشتر جنبه معرفي و تبريك سال نو بود اما قرار كه بعد تعطيلات عيد اين پيامي كه براي شما آپ كردم براشون بفرستم تقريبا آخريت تيري كه براي جذب دوستان هست و اميدوارم از اين نفرات اگه 3 نفر هم جذب بشند خيلي براي تالارمون ارزش داره من متن براي شما قرار ميدم تا نظر يا پيشنهادي اگه داريد اضافه بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه آخيش دلم براي اتاقمون تنگ شد من دوباره برگشتم اول از همه تشكر كنم از سينا و سيندي و آرانوس كه تو اين مدت فعال بودند به اين دوستان به ترتيب 30 - 20 - 10 امتياز اضافه خواهد شد بعد اينكه در روزهاي آينده يعني همين روز ها برنامه هارو دوباره پي مي گيريم بزودي يه تغييراتي هم در چارت تالار بوجودمياد خلاصه اومدم كه فعلا يه كامينگ سون داشته باشيم هركي امادست يه تشكر پاي اين پست بزنه ببينم مزنه بازار چنده 8 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ ولی آماده نیستم رفتم به استقبال امتحانا:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ آقاامیررضا آقا کارات کلا برعکسه ها :jawdrop:حالا که ملت درگیر امتحانا هستن راستی من 10 بیشتر تر موخوام:w00: ایشا... یه کم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ با با شما ها رو جو نگيره منظورم از شروع فعاليت برنامه هاي خودم بوده كه عقب افتاده بود مثل تعريف و عزل و نصب عناوين جديد مثل دعوت از متخصصين كه قرار بود عيد انجام بدم تقسيم وظايف كارها كه بعد امتحانات شروع بشه و .... 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه آخيش دلم براي اتاقمون تنگ شد من دوباره برگشتم اول از همه تشكر كنم از سينا و سيندي و آرانوس كه تو اين مدت فعال بودند به اين دوستان به ترتيب 30 - 20 - 10 امتياز اضافه خواهد شد بعد اينكه در روزهاي آينده يعني همين روز ها برنامه هارو دوباره پي مي گيريم بزودي يه تغييراتي هم در چارت تالار بوجودمياد خلاصه اومدم كه فعلا يه كامينگ سون داشته باشيم هركي امادست يه تشكر پاي اين پست بزنه ببينم مزنه بازار چنده سلام میگم فک میکردم فقط من گرفتارم ولی شما از منم گرفتار تری... هفته ای 1 بار میای میگی از امروز دیگه انجمنم و فعالیتم شروع میشه و میری تا هفته بعد 6 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بله كاملا د رسته واقعا شرمنده ... اما فكر مي كنم دا ره درست ميشه 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بله كاملا د رسته واقعا شرمنده ... اما فكر مي كنم دا ره درست ميشه طبق قوانین مورفی هروقت فک کنی کارا داره روبراه میشه بیشتر از همیشه طول میکشه درست مثل کارای من ... 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ به اطلاع همه دوستان ميرسونم از شنبه گذشته عملكرد همه كاربران سنجيده شده و كاربران برتر هفته و ماه انتخاب ميشود بزودي لينكشم اينجا ميزارم تاپيك رفع اشكال نرم افزار ايتبز هم در بخش آموزش نرم افزار موجود هست هركسي سوالي داشت ميتوه بره و بپرسه 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آقا یه دستی به سرو روی این تایپیک های مهم بکش دیگه , معرفی سقف باید تایپیک مهم باشه؟ اونم نه تو بخش آموزش تو بخش عمومی تالار همفکری در مورد مجله رو مهم کن که مهم تره 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان عمرانی بشتابید: هم برای مدال هم برای امتیاز هم بالا رفتن دانش هم مرور و هم و هم و هم........ http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66038 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده